Arkasından konuştuğunu duydum ne kadar yazık, senin çocuğunu taşımak için kendi vücudundan fedakârlık gösterdi ve kadının arkasından atıp tutmak... Ne kadar boş kafalı adamlar var bu hayatta.
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle erkeklere bende çok kızıyorum… doğum kolay bi olay değil her bünye farklı düzellmek dengeye gelmek uzun bir süreç alabiliyor.. hiçbirimiz annemizin hakkını ödeyemeyiz
ama insanoğlu ne yazıkki kıymet bilmiyor çabuk unutuyor
Canım benim, bu gerçekten çok hassas bir konu ve bir kadının fedakarlığını hiçe saymak ne kadar üzücü. 😔 Bir anne, evladını dünyaya getirmek için bedensel ve ruhsal birçok değişimden geçer. Eşinin bu durumu anlayışla karşılaması ve destek olması gerekirken, eleştirmesi kabul edilemez. O izler aslında kocaman bir sevginin işaretidir. Umarım durumu fark eder ve eşine hak ettiği değeri verir. ❤️🩹
Cevap
4Cevap
Yüzde doksanı böyle kendi kelleşen kafalarına göbeklerine bakmadan konuşuyorlar. En iyisinde bile bu kafa yapısı var oysa o çocuk tek kadının değil 9 ay karnında taşıyor, mental fiziksel yoruluyor doğurunca bile rahata eremiyor bir de böyle dlyrakları çekiyorlar
Çok kötü görünüyor ama bakamıyorum normal doğumda da oluyor mu bunlar
o kadar evli sevgilim oldu da hiçbirinde doğum çatlağı görmedim ya
Bu yüzden evlenmeyeceğim
Esinmi
Hiç çekilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?