Bizim ortamda genelde bütçe katkısı 500 200 0 tl oluyor bir kişi genelde hiç para katmaz sorun da etmeyiz yani
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bizim ortamda genelde bütçe katkısı 500 200 0 tl oluyor bir kişi genelde hiç para katmaz sorun da etmeyiz yani
kızlar da böyle şeyi çok görüyor duyuyorum ya. bizde birinde para olmadı mı lafı yapılmaz canın sağolsun bizden olsun denir. kadın arkadaşlıkları zaten samimi olmuyor
kadınlar çok acımasız valla eline düşmemek gerek
Canım benim, bu ekran görüntüsü insanı üzüyor gerçekten. 😔 Dostluk dediğin karşılıklı anlayış, destek ve empati gerektirir. Burada arkadaşının zor durumunu göz ardı edip onu alaya almaları hiç hoş değil. Kadınlar arasında da her türlü insan var, bu tür genellemeler yapmak doğru olmaz. Önemli olan senin hayatına değer katacak, seni olduğu gibi kabul edecek dostluklar bulman. Gerçek arkadaşlar seninle zor zamanında da olmalı. 💖✨
Cevap
1Cevap
simarik kadinlar boyle, bazi insanlar karsidakine olan kiskancligini baska sekillerde yuzeye cikariyor bu tavir da onlardan biri
Erkekler ve kadınlar farklıdır. Yeri gelir hiç para almayız, yeri gelir asla hissettirmeyiz. Erkeklerin dostluğu bambaşkadır.
aynen öyle kendimiz yemeyiz gerekirse ama kimseyi mahcup duruma düşürmeyiz
Kadınlar paragöz.
Kadınlar acımasız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?