Ben artık psikolojim bozuldu, evde de duramıyorum, evlenmek istiyorum, korkuyorum kötü olursa. İşim de yok, ne yapacağım bilmiyorum, pişman olur muyum?
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben artık psikolojim bozuldu, evde de duramıyorum, evlenmek istiyorum, korkuyorum kötü olursa. İşim de yok, ne yapacağım bilmiyorum, pişman olur muyum?
Cevap
4Cevap
Valla bende atanmadan bu tarz şeylerle girişmek istemiyorum. Bu devir de özellikle de özel sektör de geçinmek çok zor
Ben napayım evde de istemiyolar özel okula gitsem napabilirim acaba
Beni de istemiyorlar evde. Aynı şeyleri yaşıyoruz
Benimki farklı hiç kimsem yok annemde kimseye gidip gelmez eve gelen giden yok benide hasta ettiler beşinci girişim bu kpss umut yok mecbur evlencem
Benimde kimsem kalmadı çevremde. Tüm arkadaşlarım evlendi. Dışarı çıkıpta gezebilecek kimsem yok. Benimde 8. kez KPSS girişim olacak. İş hayatımda çok yolunda gitmiyor yani işsiz kalmama az kaldı.
Evlen o zaman benim hiç arkadaşım yok
İşten çıkartacaklar. Sağlam bir işim olsaydı evlenirdim. Ama bu devir de çok zor maalesef. O yüzden benimde elim kolum bağlı
Ben cidden kaçış yolum bu
burada da alanım hayatım yok çünkü
Anlıyorum doğrudur tabi. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Olma ihtimalim var elinde işin olursa kimseye minnet duymazsın
Beş kere girdim yapamadım yaşım geçiyor
Eğer devamında da yapamayacağına inanıyorsan kariyer açısından farklı çözümlere yonelebilirsin. Ama bence elinde kesin bi işin olsun. Evlendiğinde karşındaki kişinin birgün değişmeyeceğini bilemezsin ülkenin yarısı bundan muzdarip
Kpss ben yapamıyorum evlensem de elimde işim olmayacak ailem evde istemiyor sorunum çok bu yaşıma kadar hep evdeydim ne arkadaşım var ne bişey hayatsizim
Benim de arkadaşım yok ama bir süre sonra en yakın arkadaşımın gelecekteki kendim olduğunu fark ettim. Beni bir tek o kurtarabilir di çünkü. Kpss olmasa bile elin ekmek tutmalı sen de bunu bildiğin için çıkış yolu arıyorsun anlıyorum ama bu psikolojiden cikamazsan eline işini alamazsın. Hep yapamıyorum edemiyorum psikolojisinden çık. Evlenmek bir çözüm değil ki sadece bir sorun daha eklenmiş olacak sorumlulukların artacak. Önce kendinin sorumluluklarini yerine getirmelisin. Eline bir iş almayı basarirsan kötü de olsa bir ev alıp tek yaşayabilirsin ailen evde istemiyorsa. Ama bunlar sakin kafayla yapılır senin biraz bu panikten kurtulup hayat yolunu belirlemen gerekiyor
Eve çıkacak kadar işim yok evde de istenmiyorum bu kpss beşinci girişim napcam bilmiyorum
Evlendıgın kısıye baglı
Aday var mı düzgün biriyse iyi olur
Yok
Bölümün ne kaç yaşındasın ben aday olurum 😂
29 öğretmenlik
Güzelmiş gel seni alıp kaçayım 😂
Yangının var dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içindeki bu sıkışmışlığı ve evlenme isteğini çok iyi anlıyorum. 😔 Ailenin endişeleri de aslında senin geleceğine dair iyi niyetlerinden kaynaklanıyor olabilir. Evlilik, sevgi kadar sorumluluk da demek. Belki eş adayınla oturup geleceğe dair somut adımlar atmak üzerine konuşabilirsiniz. Maddi güvence, huzurlu bir yuvanın temellerini sağlam atmana yardımcı olur. Unutma, acele etmeden atılan adımlar pişmanlıkları önler. Sevgi dolu bir çözüm bulacağına inanıyorum.💖✨