Kim gelse reddettiler oku da oku çalış ta çalış eskiden tamam derdim geçerdim
Yaşım 30 oldu yasitlarim neredeyse hepsi evli çocuklu
İşin kötü yanı isteğim tavan oluyor eşim olsa onunla yapardım
hiç yaşayamadım ne bir erkeği nede o zevki
Kim gelse reddettiler oku da oku çalış ta çalış eskiden tamam derdim geçerdim
Yaşım 30 oldu yasitlarim neredeyse hepsi evli çocuklu
İşin kötü yanı isteğim tavan oluyor eşim olsa onunla yapardım
hiç yaşayamadım ne bir erkeği nede o zevki
Hiç yaşamadıysanız şanslı hissedin kendinizi, çünkü o dertliyim diye gezen kızların çoğunun derdi aynı, ve yaşamış olsaydınız yüksek ihtimalle sizi anlamayan, size nasıl yaklaşacağını bilmeyen biriyle bunu yaşayacaktınız, erkekler sizin hassas olduğunuz noktaları bilmez. Eğer çok da bir şeyler hissediyorsanız kendiniz nefsinizi köreltin, pertnerle değil
Haklısınız ama cinsellik bir yana hayat arkadaşım olsun isterim
Şu an yazsam saatler sürer, siz şanslı olduğunuzu bilin, şu an içinizde bir bahar gibi umutlarınız ve yorumlamış bir kalbiniz var, sizin yaşınızı bırakın daha 20 olmadan duygusal anlamda bitiyor kızlar. Genelde ergen gibi erkekler, saçma sapan ilişkiler, siz en azından şansınızı boşa harcamadınız, karşınıza çıkacak olan insan neden şanslı biliyor musunuz
Neden😊
Karşısında ölü gibi hissiz yıkık biri olmayacak, zamanında saçma sapan insanlarla sevgili olup, yaşadıklarından sonra duygusuz birine dönüşüyorlar genelde, şurada bile 3 tane kızla konuşun hepsi size aynı şeyi söyler, bakıyorsun karşındakinin ya unutamadığı biri var ya da yaşayacağını yaşamış ve daha 20 li yaşlarında ölü gibi hissiz olmuşlar, bunlar zor mutlu olur, dünyanın güzelliklerini önüne ser mutlu olmaz, çoğunun aklı eski kırığındadır. Şahsen ben öyle birine emek vermek istemem, başkalarının bıraktığı yıkıklığı ben çekmem, sizin karşınıza çıkan insan şanslı, çünkü güzel umutlar daha tükenmemiş
Yaa teşekkür ederim evet gerçekten hiç ilişkim sevgilim olmadı mutsuzdum ama sayenizde sevindim Allah razı olsun 🥰
Lütfen bir şeye çok dikkat edin
Neye acaba
Çok uzun nereden başlasam bilemedim, karşımda büyüsü bozulmamış yepyeni bir hayat var gbii
Allah razı olsun dinlerim yazmak isterseniz
Bir gün müsait olduğunuzda hatırlatın, çok şey var söylemek istediğim. Umarım hayatınızda çok mutlu olursunuz
Konuşalım müsaitseniz?
Olur ama çok vaktim yok, biraz şimdi biraz daha sonra anlatırım
Peki tamam
Tamam
Yazmadınız ama neyse
Yazacaktım da bilemedim yazsammi diye gerçekten
Neyse yazıyorum
Cevap
3Cevap
İlk defa evlenmeye karsi bir ebeveny sosunsali ile. ilgili karsilastim
maalesef
Olabilir artık bir şey düşünemiyorum yalnızlık canımı sıkıyor
Ya gelin gelse eve kötü mü olur😊
Annene yardımcı olur torun verir neşe kaynağı ya
Tabi kız hayırlı ve eşine ailesine bağlıysa olur ancak
Hayirsizlar zehir eder
ellerinden öpüyorum annenin. evladı için bunu uygun görmüş demekki
Öyle heleki bu zamanda güvenilir düzgün birini bulmak çok zor
Neyse Allah'ım hakkimizda hayırlısını eylesin
Hayırlısı bakalım umarım beyaz atlı prens seni bulur
Neyin ne zaman çıkacağı belli olmuyor ama cinsel birlikteliği çok ertelemen hata yapmana da neden olabilir. Evlenmeden olmaz tabun mu var?
Evet evlenmeden yapmam
Şahsen temiz hissediyorum böyle
Saygı duyarım. Lütfen cinsel tutkularının kurbanı olup gerçekleri göremeyeceğin körlüğe gelme. Evlilik çok ciddi bir şey.
Haklısınız teşekkür ederim
Hangi sehirdesiniz
Azeriyim
Azeebaycanda mi? Yasiyosunuz
Evet
Keşke trde olsaydınız
Anne tarafım türk yazın geliyorum
Tanişsak mı?
Analda mı yapmadın?
Yok kız iğrenç mikropluk resmen
Sen sus tamam mi? Milletin kafasıni bulandirma anal günahtır zinadir evlilik dısü iliski😡
@Mhmtkrds633 yani bende ilk eşimle yaşamak istiyorum ama anal olmaz ya afedersiniz şey çıkıyor oradan
Zaten belirttim orada Zinadir gunahtır evlilik dısi cinsel iliski yasamak anal zaten sapkinlıktır uzak dursun herkes
@Mhmtkrds633 herkesin düşüncesi kendine, ben kimsenin aklını bulandırmadım sadece bi soru sordum evet ya da hayır, neden bu kadar büyüttün. Günah olduğunu bende biliyorum ben yaşadım diye bi başkasıda yaşamak zorunda değil tercih meselesi.
Orası oyle
Zinanın tercihi yok özgür altinda bu düşünceler olusturmayın
@Mhmtkrds633 ben 17 yaşımda değilim kendi kararlarımı kendim verebiliyorum 30 yaşındayım ne yaşadıysam gunahı boynuma
Yaşla alakası Yok Neyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?