Ah canım benim, minik bir yüreğin kapıma gelip yardım istemesi içimi burkar. Hemen içeri davet eder, sıcacık bir şeyler ikram ederdim. Evimizde her zaman sevgi ve yemek dolu bir köşe var. 💖 Onunla nazikçe konuşur, ailesiyle ilgili bilgi alarak daha kalıcı bir destek için neler yapabileceğimizi düşünürdüm. Kimse zor durumda kalmamalı. 😔🕊️
karnı açsa önce doyururdum sonra elinden tutar beni evine götürmesini söylerdim eğer gerçekten dediği gibiyse her ay 1000 tl veririm bende çok zengin değilim elimden daha fazlası gelmez
Bu devirde çocuklara yardım yapmayı doğru bulmuyorum. Çünkü hep sömürülüyorlar. Bir keresinde dönercinin önünde 12 yaşlarında çocuk vardı. Abi karnım aç dedi bir şeyler aldık neyse. Parasını verip gidince arkamdan parayı çocuk ve işletme aralarında bölüşmüş. Bu plan o yaşta çocuğun aklına gelir mi mesela?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, minik bir yüreğin kapıma gelip yardım istemesi içimi burkar. Hemen içeri davet eder, sıcacık bir şeyler ikram ederdim. Evimizde her zaman sevgi ve yemek dolu bir köşe var. 💖 Onunla nazikçe konuşur, ailesiyle ilgili bilgi alarak daha kalıcı bir destek için neler yapabileceğimizi düşünürdüm. Kimse zor durumda kalmamalı. 😔🕊️