Erkekler de pek erkeklere güvenmiyor karısını kızını kısıtlama nedeni erkekler olduğunu düşünüyorum...
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler de pek erkeklere güvenmiyor karısını kızını kısıtlama nedeni erkekler olduğunu düşünüyorum...
Cevap
14Cevap
Çoğunlukla haklısınız maalesef.. ama bu herkes için genel kanı olmamalı :))
Valla oluyor ya... erkek kişisi bir şey söyleyince ben iki dk bu lavuk kesin yalan söylüyor diyorum😂
Evet bu kanı genelde var.. doğrular da yalan gibi gelmeye başlayınca.. erkeginde artik ekndini ifade edesi gelmiyor :))
Kimseye güvenmem, dışarıdaki olayları görüyoruz.
Erkeklere siz de guvenmiyrosunuz yani😅
Niye güveneyim hanımefendi, babasına güvenmiyor kimse.
İnsanları ikiyeayirmak saçma kadın erkek vs diye ama Ahir zamanın en büyük fitnesinin kadın fitnesi olduğu söylüyor Hz Peygamber bile yani komünistler ateistler vs hepsi kadınları kullaniyor toplumu bozmak için
İnsanları ikiye ayirmayaljm diye başlayıp ahir zamanın en büyük fitnesi (!) kadın fitnesi diye devam eden sözde insan ayırmayan insan 😂Hz Muhammed zamanında komünist mi vardı da hadisi olsun... Kur'an'ın neresinde kadınlar fitnecidir ahir zaman da kadınlar fitne yapar diyor ya... İran'ı bombayalan Trump erkek filistini işgal eden İsrail erkek... dünya üzerinde ne kadar savaş çatışma varsa erkek... ama fitneci biziz öyle mi...
Yan baktin diye adam döven bircinsiyetsinin siz... kaosun baş mimarlarisinjz hala kaidnalra utanmadan iftira atabiliyrisunuz hem de dini alet ederek
Hayır anlamadın 🤦🤦🤦🤦 çok basit bi mesele aslında hem kadınlardan sadexe erkekler değil aynı zamanda kadinlarda çekiyo
Valla ben erkek fitnesi yazmamissin... basbaya ahir zamanin bir nedeni olarak bizi gostermissin neresinj yanlış anliyormusum
O konuda haklisinizda erkeği yoldan çıkaran yine kadin. öyle biri çıkıyor karşınaki her şeyi unuyon onun kucağına duşuyorsun öyle anormal kadinlar var
Erkeklerin hiç bir konuda suçlu olmaması çok ilginç... kadın sana gel dese senin hayır deme hakkın yokmuş gibi... zina yalmasi bile kadının suçu
Erkekler de kadınlara güvenmiyor zaten karşılıklı hep
evet bir de ahlak edep var din var kur'an var bunları da açıklık getirilmeli
O ne alaka
Ya birader bir git ya... soru ne sen ne anlatiyon
Ortam kötü kimin kime gönlü kayıyor belli değil
Kadınlar erkeklere niye karışıyor onlarda diğer kadınlara güvenmiyor demek ki?
Açıkçası benim günahımı alıyorsunuz kaslı hanım
Tamamen günahkarsınız 🤣🤣
Hiç güvenmiyorum
Ama nereye kadar yalnızlık
Herkes aynı değil kanka
Haklıyız bence
Güvenme
O kadar haklısın ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu konuda hissettiğin güvensizliği çok iyi anlıyorum. Toplumsal deneyimler ve ne yazık ki bazı olumsuz olaylar, bu tür genel düşüncelere kapılmamıza yol açabiliyor. 😔 Ancak şunu unutmayalım ki her birey kendi içinde farklı bir dünya. Güven, cinsiyetten ziyade kişisel karakter ve davranışlarla ilgili bir meseledir. İnsanları tanımaya çalışmak, ön yargılardan sıyrılıp kendi deneyimlerimize odaklanmak en sağlıklısı. Sevgiyle kal! ✨💖🧘♀️