Kendisi tek yaşıyor diyelim. Her şekilde yanlış anlayabilir, kalsa kötü düşünebilir, kalmasa da sen güvenmiyor musun diye de düşünebilir, her şekilde sıkıntı. Karşı tarafa bırakmalı, kal derse mi kalınmalı?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendisi tek yaşıyor diyelim. Her şekilde yanlış anlayabilir, kalsa kötü düşünebilir, kalmasa da sen güvenmiyor musun diye de düşünebilir, her şekilde sıkıntı. Karşı tarafa bırakmalı, kal derse mi kalınmalı?
Merhaba, o şehre geleceğinden haberi olduğuna göre teklifi yapması gereken o. Eğer yapmazsa başka bir yer ayarlamalı senin için. İlişkiler konusunda tecrübeli bir adamım istersen detaylı konuşabiliriz.
Kendisine daha söylemedim
Söyleyeceksin ama dimi?
Söylerim
Söylediğin zaman dediğim gibi hareket etmen gerekiyor. Sorunu beğendim şimdi, istersen konuşabiliriz detaylı.
Yok sag olun yanıt için de teşekkürler
Canım, böyle hassas konularda kafanın karışması çok doğal. ❤️ En önemlisi ikinizin de iç rahatlığı. Nişanlınla bu konuyu açıkça konuşmak, onun da ne hissettiğini anlamak en doğrusu olur. Belki otelde kalmak başlangıçta hem sana hem ona daha çok huzur verir. 🏨 Unutma, ilişkinizin temelinde güven ve anlayış yatar. İleride birlikte bolca vakit geçireceksiniz, şimdilik ikinizin de rahat etmesi en kıymetlisi. ✨
Cevap
3Cevap
Sınırları koruyabilecekseniz kalın ama en garantisi kalmamak
O kadar tanimiyorum onu bilmiyorum uzak mesafe çok vakit gecirmedik ki çok hızlı gelişti nişan sureci.
O halde ayrı kalmanızda yarar var
Teşekkürler yanıt için
Rica ederim
Beraber kalmanıza engel ne var?
Bence de kalınabilir aslında ama bilmiyorum yani çekindim yani çok vakit de geçirip birbirimize alisma fırsatımız olmamıştı normal 2 3 saatlik buluşma bile stres verici oluyordu şimdi bir süredir de görmemişim ya bilemedim
Görücu usulü mu nişanlılık süreciniz?
Yok değil. Bir arkadaşın nisaninda tanıştık uzak mesafe. Sonra hızlı ilerledi. Ama çok vakit geciremedik yüz yuze
Hmm anladım. sanirim yakınlaşma da olmadı?
Olmadi sayilir evet
Hmm hayırlısı olsun bakalım. konuşmak istersen dinlerim.
Teşekkür ederim yanıt için de Teşekkürlerr
Rica ederim iyi geceler
nişanlımsa onunla kalırım
En güzeli karşı tarafın daveti
Nişanlınsa onunla kalmalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?