13 gü

Bir kadın bunaldım diyorsa ne yapmalıyım olay aşağıda?

Benim bir kız ile takipleşmemi kesinlikle istemez hatta güzel bir fotom olunca onu profil fotosu yapmak istediğimde kaldırmamı ister yani kıskanç tamam normal ben de onu önemsiyorum ve dinliyorum olması gerektiği gibi fotomu da zaten kaldırdım her şey okey gelelim asıl olaya…
Tam tersi olduğunda erkekleri ekleme ya bu çocuk sana yürüyecek ekleme ben bunu sevmiyorum hiç diyorum ortaokul arkadaşımdı o bir şey olmaz diyor ve ekliyor akşamına çocuk yürüyor hatta koşuyor adeta tamam çıkardı engelledi okey tamam birkaç ay geçti şimdi de liseden bir çocuk istek attı benimle çok uğraşırdı ve isteklerini hep silmiş şimdi kabul edeceği tuttu ya bu çocuk kız meraklısı bir keko dedim arabalarla hep kız kesiyor biz de gördük kabul etme şunu huzurum kaçacak engellemen gerekiyor ben öyle yapıyorum yerimde olsan bana kızardın ekleme dedim lise arkadaşım geri kafalısın falan filan dedi benden önce 3-4 defa istek atmış ve kabul etmemiş şimdi neden ediyorsun bu çocuk kız meraklısı ve sana da yazacak dedim ee gelelim asıl konuya ben böyle dedikçe ekleme yapma etme dedikçe bunaldım demeye başladı komik buraya kadar okuyana helal olsun
Bir kadın bunaldım diyorsa ne yapmalıyım olay aşağıda?