Benim bir kız ile takipleşmemi kesinlikle istemez hatta güzel bir fotom olunca onu profil fotosu yapmak istediğimde kaldırmamı ister yani kıskanç tamam normal ben de onu önemsiyorum ve dinliyorum olması gerektiği gibi fotomu da zaten kaldırdım her şey okey gelelim asıl olaya…
Tam tersi olduğunda erkekleri ekleme ya bu çocuk sana yürüyecek ekleme ben bunu sevmiyorum hiç diyorum ortaokul arkadaşımdı o bir şey olmaz diyor ve ekliyor akşamına çocuk yürüyor hatta koşuyor adeta tamam çıkardı engelledi okey tamam birkaç ay geçti şimdi de liseden bir çocuk istek attı benimle çok uğraşırdı ve isteklerini hep silmiş şimdi kabul edeceği tuttu ya bu çocuk kız meraklısı bir keko dedim arabalarla hep kız kesiyor biz de gördük kabul etme şunu huzurum kaçacak engellemen gerekiyor ben öyle yapıyorum yerimde olsan bana kızardın ekleme dedim lise arkadaşım geri kafalısın falan filan dedi benden önce 3-4 defa istek atmış ve kabul etmemiş şimdi neden ediyorsun bu çocuk kız meraklısı ve sana da yazacak dedim ee gelelim asıl konuya ben böyle dedikçe ekleme yapma etme dedikçe bunaldım demeye başladı komik buraya kadar okuyana helal olsun
Tam tersi olduğunda erkekleri ekleme ya bu çocuk sana yürüyecek ekleme ben bunu sevmiyorum hiç diyorum ortaokul arkadaşımdı o bir şey olmaz diyor ve ekliyor akşamına çocuk yürüyor hatta koşuyor adeta tamam çıkardı engelledi okey tamam birkaç ay geçti şimdi de liseden bir çocuk istek attı benimle çok uğraşırdı ve isteklerini hep silmiş şimdi kabul edeceği tuttu ya bu çocuk kız meraklısı bir keko dedim arabalarla hep kız kesiyor biz de gördük kabul etme şunu huzurum kaçacak engellemen gerekiyor ben öyle yapıyorum yerimde olsan bana kızardın ekleme dedim lise arkadaşım geri kafalısın falan filan dedi benden önce 3-4 defa istek atmış ve kabul etmemiş şimdi neden ediyorsun bu çocuk kız meraklısı ve sana da yazacak dedim ee gelelim asıl konuya ben böyle dedikçe ekleme yapma etme dedikçe bunaldım demeye başladı komik buraya kadar okuyana helal olsun
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle durumlarda kendini bunalmış hissetmen çok doğal. İlişkilerde önemli olan karşılıklı anlayış ve güven ortamı yaratmak. 💕 Hem senin hem de onun beklentilerini açıkça konuşmanız ve birbirinizin sınırlarına saygı duymanız çok kıymetli. Belki onun neden böyle davrandığını anlamaya çalışmak, sonra da kendi duygularını sakince ifade etmek iyi gelir. Karşılıklı empati kurarak bu durumu aşabilirsiniz. ✨ Unutma, sağlıklı bir ilişki ancak karşılıklı saygıyla yürür. 🤗