13 gü

Kaynanam beni neden istemiyor, sevgilimin ailesi ilişkimizi böyle sabote ederken ne yapmalıyım?

2 yıldır sevgilim var. Sevgili olduğumuz ilk günden beri kendini aşırı iyi birisi olarak tanıttı sürekli oğlumu değil seni desteklerim biricik kızım deyip durdu. Ama alttan alta sürekli oğluna bu kız seni dolduruyor bizden uzaklaştırıyor diye gaz veriyordu. Sürekli arkamdan bir kusurumu bulup laf ediyordu. İşte neymiş burnum büyükmüş kiloluymuşum. Asla hiçbir özelliğimi beğenmedi. Sürekli kavga çıkarıp bağırıp çağırıyordu ben de alttan alıp özürler diliyordum ama en son ben de kendimi tutamayip karşılık verdim ama hakaret etmedim sadece kendimi savundum bana hakaret edemezsiniz falan dedim. O lafımı o kadar büyüttü ki kıyameti kopardı ayrılacaksınız diye tutturdu. Günlerdir yapmadığını bırakmadı buraya yazamıyorum ama şiddetten hakarete her şeyi yaptı. En başından beri oğlunu da hep çok kıskandı zaten başımıza ne geldiyse bu yüzden geldi. Hep dibimizde olmak istedi. Sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz o da beni istiyor ama aile rızası olmadan da olmasını istemiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum bana o kadar hakaret etmiş ki artık çıkıp özür dilemek de istemiyorum (öyle yenilir yutulur hakaretler değil hepsi namusumla ilgili hakaretler). Sizce ne yapmalıyım bu kadın oğlunu kıskanmaktan vazgeçip beni gerçekten içten sever mi?

Kaynanam beni neden istemiyor, sevgilimin ailesi ilişkimizi böyle sabote ederken ne yapmalıyım?