14 gü

İş yerindeki kibar ama uzak davranan erkek arkadaştan hoşlanma sinyali var mı?

İş yerinde bir arkadaşım çok kibar bir çocuk, her konuda mesela elime soda kutuları alıyorum, 2 tane aldığım zaman hemen elimden almak için geliyor, alma bırak diyor. Müdürümüz de sana kıyamadığı için o yaptı dediği işler oldu. Çay dökmüştüm hemen yandın mı, su tut bırak bana dedi, sonra tekrar çok mu yandın dedi. Yani her konuda yardımcı olmaya çalışıyor, elimden ağır şeyleri alıyor, hep yardım ediyor, çok ince düşünceli şeyler yapıyor. Mesela kül yutmuştum, dikkat et tüyü ağzına kaçmasın falan dedi. Bunlar çok küçük şeyler ama kibar hareketler. Ben de, bundan önceki kişi çok kaba olduğu için hareketleri hoşuma gitti ve mesela sakarlık yapıyorum ya da çok canım bir durum oluyor, benim yaptığım gülüyor ama böyle dalga geçme gibi değil. Yakın bir erkek arkadaşım geldi iş yerime, tanıştılar, yani aynı masada oturduk, tokalaştılar, arkadaşımın elini yalandan tutmuş, sonra yüzüme bakmadı, çok soğuktu. Soru soruyorum yüzüme bakmadan cevap veriyor, arkadaşımla ilgili bir konu konuşulurken hiç katılmadı ve de genelde hep herkesle gayet samimi konuşuyor, vakit geçiriyor, sohbet ediyor ama benimle etmiyor, çok konuşmuyor hatta neredeyse hiç. Bu benim en baştaki tutumumdan dolayı da olabilir ama öyle yani. Sizce ilgi var mı, yoksa cidden benden hiç hoşlanmıyor mu yani insan olarak?
İş yerindeki kibar ama uzak davranan erkek arkadaştan hoşlanma sinyali var mı?