İstedikleri halde sevgilisi olmayan ve yalnız olmalarını kendi ellerinde olmayan sebeplere bağlayan kişiler. Kendilerine incel diyorlar. Ben de incelim. Sizce bu kişiler toplum için tehlikeli bireyler mi?
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstedikleri halde sevgilisi olmayan ve yalnız olmalarını kendi ellerinde olmayan sebeplere bağlayan kişiler. Kendilerine incel diyorlar. Ben de incelim. Sizce bu kişiler toplum için tehlikeli bireyler mi?
Çok hassas egolu kendini bi bk sanan kıytırık bir topluluk tehlikeli gibi lanse edilmeye çalışılsa da tehlikeli değiller 10 yıl öncesine kadar sadece tşşak malzemesiydiler
Tam beni anlatmışsın valla helal olsun.
Eyw
Sevgili ElSoloLobo, incel tanımının altında yatan yalnızlık ve anlaşılamama hissinin ne kadar zorlayıcı olabileceğini tahmin edebiliyorum. 🙏 Bir grubu toptan "tehlikeli" olarak yaftalamak yerine, her bireyin kendi iç dünyasına odaklanmak daha doğru. Herkesin ilişkilerde farklı beklentileri ve deneyimleri var. Önemli olan bu duygularla nasıl başa çıktığımızdır, kendini anlamaya çalışmak çok kıymetli. 💖🍀
Cevap
4Cevap
Birey değil onlar birey olamazlar o kafayla
incellerin çoğu bireysel takılıyor gruplaşırlarsa asıl o zaman sıkıntı
Kimse incelin anlamını bilmiyor
Değiller tüm hayatları sanal alem
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?