14 gü

Ablam izne gelince kendi yatağını geri isteyince haksız mı oluyor, sizce kim haklı?

Benim bir ablam var aramızda sadece 1 yaş var gram merhamet yok ve kavgacının teki kendini bir halt sanar. Kendisi hakim lojmanda kalıyor atandığı ilk yıl kendine çift kişilik büyük bir yatak aldı keyfine diyecek yok. 40 günlüğüne izne geldi bize benim evimizdeki yatağım da tek kişilik ortası delinmişti biz de ablamın tek kişilik olan yatağıyla değiştirdik nasıl olsa gitti hani izne geldiğinde sorun etmez diye düşündük dün geldi gelir gelmez yatağını değiştirdiğimizi anladı ben yatağımı istiyorum gecenin 3'ünde ve değiştirmek zorunda kaldık hani sadece izne geliyor sonra gidiyor temelli kalmıyor bile kavga etti benle ve daha yeni yatakları değiştirdik benim yatağım ortası delindiği için benim belimde ağrı oluştu o yüzden değiştirdik. Yani kendisi her gün çift kişilik büyük yatakta yatıyor ben onun eski tek kişilik yatağını almışım öldün mü sanki öyle bir büyüttü ki geceden beri söylenip durdu benim yatağım benim yatağım diye

Ablam izne gelince kendi yatağını geri isteyince haksız mı oluyor, sizce kim haklı?