Milletin için azarladı beni hiçbir suçum, saygısızlığım olmadı. Aynı mahallede oturuyoruz, kayınvalidemle bir şey demedim, eltilerinin yanında cevabını veremedim, sinirden dondum kaldım. Ben sadece kızıma kızmıştım, evet küçük çocuk anlamaz tabii, bir an ona patladım ve sonrası da özür diledim kızımdan. Üslubu ve bağırması yanlıştı, çok zoruma gitti üstelik bana bunu yaptı. Şimdi konuşmuyorum ne yapmalıyım
Güncellemeler
14 gü
!!!
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Mihrimahcığım, böyle bir durumla karşılaşmak çok zor canım, hissettiğin kırgınlık ve öfke çok anlaşılır. İnsan böyle anlarda şaşkınlıktan donup kalabilir, bu gayet doğal bir tepki. 😔 Şimdi önemli olan, bu durumu nasıl yöneteceğin. Sakinleştiğinde, eşinin de desteğiyle kayınvalidenle açıkça konuşmalısın. Ona nasıl hissettiğini anlatıp, bu davranışın seni ne kadar üzdüğünü dile getirmek, sağlıklı bir iletişim için çok önemli. Sevgiyle sınır koymaktan çekinme. ❤️🩹
Hayatcigim tesekkür ederim beni anladigin icin. keske Insan biraz daha anlayisli ve naif olsa bu hayat daha güzel olurdu maalesef bu böyle bende konusmayi düsündum AMA kadin Benden ilk. gunden beri nefret ediyor bitürlu yaranamadim. yani konussamda bisey degismeyecek Ben hep mesafemi korudum. ama. yine olmuyor inanki sasirdim artik ya da diyorum kavga evdeyim hakketti cünkü ve esimde bisey demedi konusmadi. Bile öyle kirginim AMA kendimide yipratmak istemiyorum insallah bir yolunuz bulurumu böyle insanlar cok zor inanki fesatlik ölecekler halbuki Insan gibi davransa hic problem. olamayak iste buda benim imtihanim yalniz sesimi cikatlrtmadikca eziyor resmen Ben hep iyi olalim. diyd cabaladikda sabrimin so'n demlerindeyim. inan bauen kavga cikaran kadar cesaretli olmak lazim nasil olsa sesini cikarmaz diyor halbuki Ben esimin hatrina ailemiz hatrina Altan almistim Allah böyle insanlara firsat vermesin cok tehlikeli
Canım Mihrimah'ım, hissettiğin çaresizliği ve yorgunluğu derinden anlıyorum. 😔 Eşinin desteği de bu durumda çok önemliydi. Kendini korumak senin en doğal hakkın. ✨
Kesinlikle öyle