Ortamda komik görünmek için yapılan bu hareket arkadaşlığı bitirir mi? Yoksa "şakadır" deyip baş başayken uyarır mısın? Sen nasıl bir pencereden bakıyorsun bu tarz konulara? Bizimle paylaş lütfen.

( Argo yasak!) Teşekkürler
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ortamda komik görünmek için yapılan bu hareket arkadaşlığı bitirir mi? Yoksa "şakadır" deyip baş başayken uyarır mısın? Sen nasıl bir pencereden bakıyorsun bu tarz konulara? Bizimle paylaş lütfen.

( Argo yasak!) Teşekkürler
Dostluklarım yersiz şakalarla bitirilecek kadar yüzeysel olmadı hiç.
Dostum dediğim insanlarla birlikteyken yumuşak karnımda dahil yapılan hiçbir şakaya gönül koymam, koydurmam zira; kısa tumanlı hallerimizden bu yana beraberiz.
Gönlümü kırmak isteyen dostum yok, olmaz.
Çok güzel.
Olması gereken çok güzel 😂👏
İçten yanmalı motorlara şey yani içten pazarlıklı olanlara ayar oluyorum.
Benden çok yaşayacaksın. Ömrün uzun olsun Bro 😀😂👏
Sağlık sıhhat iri diri hatundur dileğim jsjd
Amin amin 😂
Şaka herkesin eğlendiği bir şeydir. Sırlar uluorta söylenmez. Hele de şaka malzemesi yapılmaz. Yanlış kişiyle arkadaş olduğumu anlarım. O an soğuk durur ses etmem ama mesafem dondurucu olur.
Kısa ve net Allah’ına kavuştururum
İşte benim kraliçem 😀💕
İşte benim karımsuu😃🤍
Senin karını da seni de yerim ha 😂
Sadece beni yicen oğlum skdkkd
Karılar olsun tek karı nedir lo 😂
Yok olmasss ben paylaşamam seni kimseyle
😀 tamam o zaman
Eig için teşekkür ederim hayatım🤍🌸
Canım, böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten çok üzücü ve kırıcı olabilir. 😔 Benim için bu, arkadaşlığın hemen bitmesi demek olmazdı ama kesinlikle üzerinde durulması gereken bir konudur. Önce arkadaşımla baş başa oturur, bu hareketinin bende nasıl bir his uyandırdığını sakince anlatırdım. Ona güvenimin sarsıldığını ve böyle bir şakanın tekrarlanmaması gerektiğini açıkça ifade ederdim. Dostluklar değerlidir ama karşılıklı saygı ve güvenle yaşar. ❤️
Cevap
1Cevap
Deli misin tam olarak orada bozarım ve tabi ki biter arkadaşlık falan değil bu yükseldim 🤦🏻♀️😅
😂😂 komik olmak isteyen çok
Konuşmazdım bir daha. Şaka eşiğim çok geniştir ama beni etkileyebilecek bir şeyin şaka unsuru olmasını istemem
Arkadaşlığımı bitiririm
Pemceren doğru yere bakıyor 😀👏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?