Detay yazmaya üşendim 🙂siz anlamışsınızdır. Benim içimden hepsini fotodaki yerden aşağı atasım geliyor mesela 😈

Detay yazmaya üşendim 🙂siz anlamışsınızdır. Benim içimden hepsini fotodaki yerden aşağı atasım geliyor mesela 😈

Deger verdigim insana kırıldıysam Söylerim ki toparlayabilsin. Insan bu hata yapabilir. Hatalarda israrci olmak asil hata ve kusurdur.
Icimde zehir biriktirmem ve icime zehir gibi duyguları yerleştiren birini de istemem er gec çıkartırım hayatimdan.
Bana deger veren seven sevgiye ve oz değerlere saygili olur zaten saygisizca davranana akitacak zehir bile cok bence. Kotu tek kelimemi bile haketmiyordur.
Eig icin teşekkürler
Dökemeyen olamaz benim için.. Beklerim yani ne var ne yok dökmesini..
Zehir varsa, zaten içinde kalması sinsilik olurdu.. Ya olmayacak ya da olduysa dökülecek.. Samimiyetin, içtenliğin, dürüstlüğün gereği de budur.. Aklımda soru işaretleri kalacağına, kötü şeyler de olsa açıklanmasından yanayım..
Tarzım, fikrim böyle..
Cevap
11Cevap
İçindeki zehiri döktükten sonra mümkünse hayatımdanda çıkışını yapsın.
Benim hiç bir şeyim olamaz
içindeki zehri bana döküyorsa.. arkadaşım değil düşmanımdır beni sırf desarjz olmak için kullanıyordur.. yerim lan öyle arkadaşı ben
Mekan 10 numara yalnız.
Bilmem olur herhalde tecrube etmedım 🤔
Mekan hojdur evlat
Harbi çok iyi benı oraya bağlasınlar solungaç çıkarana kadar salmasınlar 🥺 buz gibidir orası doğa ana
Yok ya sıcak degilde nem çok nem 😂
Hatırlayınca insanın daha cok boğulmasına ne demeli pekı
Elektrik faturası bugun beni daha çok bogdu🥺🥺🥺
Dur tahmin edeyim K Lİ MA 🥺
🥺agliyorum
İhtiyaç kredisi desem sığ düşünceli gereksizler şey der mi acaba
Haram o yakmasaydın falan 😂😂😂
😂😂 asjdjjd islamın şartını sorsam bilmeyecek ama koroodooo horoommm 😂😂
Onlar süslüman ablası :) hülololo diye ortada dolanan tipler 😂😂
😀😀
Arkadaşım olabilir ama sevgilim olamaz
Bende zehir yoksa onda da işi olmaz