Çok mu şey istiyorum, olmuyor ama :/ öyle işte mesela çimenlerde otursak ben omzuna başımı koysam falan filan
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok mu şey istiyorum, olmuyor ama :/ öyle işte mesela çimenlerde otursak ben omzuna başımı koysam falan filan
Erkekler neden büyük penisten korkacağımızı içimize alırken zorlanacağımızı iddia ediyorlar. Kendilerinin küçük diye normal olan ölçüleri devmiş gibi gösterip bizleri manipüle ediyorlar oradan 50 cm 3 4 kiloluk bebek çıkıyor. Kemiği olmayan 20 cm şey neden acıtsın anotomimiz buna müsait küçük şeyin işlevi olmaz zaten erkek her delikte zevk alır ama kadın...
Erkekler neden 13cm şeylerini kocaman gibi lanse ediyorlar? Vibratörler bile 20 üzeri üretim sağlıyor yani cansız bir objeden daha işlevsizsiniz. Bu yüzden deneyimsiz saf bakire arıyorsunuz ki kolay kandırılsın kıyas yapmasın ve bamyanız kızın gözünde devleşsin. Ama artık sosyal medya var boyu olmayanın işlevide olmayacağını herkes biliyor beylerErkekler neden 13cm şeylerini kocaman gibi lanse ediyorlar? Vibratörler bile 20 üzeri üretim sağlıyor yani cansız bir objeden daha işlevsizsiniz. Bu yüzden deneyimsiz saf bakire arıyorsunuz ki kolay kandırılsın kıyas yapmasın ve bamyanız kızın gözünde devleşsin. Ama artık sosyal medya var boyu olmayanın işlevide olmayacağını herkes biliyor beyler...
Erkekerin ortalama penis boyu 14-15cm. Kadınların vajina derinliği 7cm. Akardoin gibi olduğu için 16cm kadar esner. Sana yetmiyorsa soba borusu al 😁😁😁😁
Bahane
😁😁😁 sen bir kaç soba borusu al. Kabahat bende bilimsel açıklama yaptığım için
Erkeklerin degil turk erkeklerinin kucucuk bamya bunun neresi bilimsel ordan bebek cikiyor anca manipule etmeye calisiyin
😁😁😁 zenginleri denedin mi 😁😁😁 bu arada sen Kürt müsün?
Hayir
Bence sen kürtsün
He heee
Kendinde utanma!
Şizofren misin
Utanma kendinden. Kürt, Arap şu bu olabilirsin.
Tamam
Sen evli misin
Yaşım 30 oldu benimde önceden beklentilerim farklıydı gerçekten, şu an sadece bir kadının bana sarılması bana huzur vermesi dışında bir beklentim yok gerçekten, Kadıköy de kalamış sahilde oturup piknik yapcaz. d
Bn de öyle huzur arıyorum
Nerde yaşıyosun sen
Ankaraydi şimdi boludayim
Arabam varda saatler tutmaz seninle şu an baktım 259 km uzaksın 😂
İstanbul mu neresi orası
Evet İstanbul Kadıköy
Burcun ne senin meraktan soruyorum
Aslan
Çok şey istemiyorsun , çok olağan ve olması gerekeni istiyorsun. Umarım kısa zamanda olur. Benimde bir yeğen var aynı senin gibi düşünüyor. Belki bir gün tanışırsınız.
Canım, hiç de çok bir şey istemiyorsun ki! 🌸 İnsanın kendini güvende ve huzurlu hissettiği o anları özlemesi çok doğal. Bazen hayat bizi bu kadar yorarken, böyle basit ama anlamlı dokunuşlara hepimizin ihtiyacı oluyor. O güzel çimenlerdeki anlar seni bekliyor, inan bana. Yüreğinle hissettiğin bu güzel duyguyu koru. ✨ Umarım tez zamanda aradığın huzuru bulursun. 🤗
Cevap
48Cevap
Bende eşimi kucagıma alıp sallanan sandalyede misil mişil uyuyup kalmak istiyorum ama olmuyo bea
Yaaaa çok tatlı
Sabır... İnşallah birgün olur. Tüm yalnızlar aynı mutluluğu ve huzuru istiyoruz. Ama kimse yok uygun olan uyumlu olan.
Olur gel sessizce ama durcaksin program hazırlıyorum jfjdjddj
Yok sen bana göre bir insan değilsin dostum almayım
Bu kadar masrafsızsan yarın sevgilim olarak başla hemen
Masrafliyim da sonra kamp sandalyelerimizi koyup araba ile gidelim eve 😅 araba lazım
Var araba bagajda sandalye de var körü körüne geleyim bulusup oturalım tabi ankaradaysan😂
Ankaradaydim artık değilim
Demek ki kaderin de yok o zaman😂
Evet yaa bende evde aksam TV izlerken eşimin başını göğsüme koymasını istiyorum. Takp atarmisin
Burada boş bir omuz var, uzun zamandır bekliyor gelsin biri yatsın diye ama ne gelen var ne giden :(
Sen yaslanılacak bir omuz bende yaslanacak bir baş istiyorum
Biri çimenler omuz diyor biri bakiremisin biride 20 cm.
içine ettiniz bütün romantiklik gitti ya😀
doğru zaman da ve doğru kişiyle diyerek yorumlamak istiyorum çünkü kadın veya erkek farketmeksizin haytımıza girip ve bir anda da bizi yerle bir edebilir insan bu her şey beklenir..
Kızım sen erkek arkadaş değil, sen resmen bildiğin visco yastık arıyorsun kendine. Eğer omzumu yastık niyetine kiralayacaksan saatlik ücreti bir fincan bol köpüklü kahve, anlaşalım :D
O güzel şeyleri bir dönem yaşadım yaşattım. Herkesle yaşanmıyor o duygular. Birbirini karşılıksız seven iki kişi olursa oluyor
Ben de onu istiyorum ama :'(
Böyle biri ile evlenmek istiyorum
Ne mutlu sana yasamissin
Gayet makul istekler aslında
Ne zaman olacak ama
Sen de benim kullanıcı adımı biliyirsun
Kısmet bu işler
Abi 30 uma geldim bilmiyorum ne zaman olacak yani
Sosyal ortamlara girin
Yorumlardaki kafanla anca aglarsin omuzlarda 👍
Niye
Çabuk güvenen bir yapi sezdim sende
Olabilir :/
Safim galiba
Yok yok estağfurullah da güvenme çabucak 😊 üzülme diye diyorum
Aslında zor da güvenirim 😅 başta kolay güveniyorum sonra tanidikca degisiyor burcum başak iyi analiz ederim ve uyum sagladigim burclardsn birinin biraz akrep olduğunu düşünüyorum karşı cinste
Burçlarla ilgili zerre fikrim yok 😂 sen yinede temkinli ol her daim
çok degil ama nasip kısmet işi
Aman bize ne zaman nasip olacak bilemiyorum
Bizede olmadi
Bende aynisini istiyorum
Her kadının hakkı ama doğru insanı bulduğunda
Saçlarının okşanması ne hissettirir?
haklısın o zaman bir olgun bul
Koydun da yok mu dedik
ama gizli olmaktan çıkmalısın
Çok güzwl olur
Elbet olur bir gün be
Aynı hayalleri kuruyoruz
Öyle mi
Öyle valla
Burcun ne
Aslan sen
Başak bn de
Ne omuzu omuzuma alır döşte uyuturum hatunumu
Ben de istiyorum ama olmuyor
ama bu isteyince de olmuyor ki
Şans mı biraz
@UfuklarTürkiye baya
Bazen insan şansı kendi yaratır derler ama
Kadınlar bazı dönemler buna ihtiyaç duyuyor dimi
Eveg
Omuzumu senle kirletemem
Ben de senin omzuna koyup saçlarımı kirletemem
Hoş olurdu muhakkak
Bence de
Güneş yüzümüze vursa
Ama hafif de bi rüzgar esse terletmese
Evet olabilir
Senin burcun ne
Burcum koç yükselenim balık
Veya boğa. Doğum saatim kesin değil yükselen olarak. Ben balığa daha yakın hissediyorum
Hmm Koçlar da 😂 pek duygusal değil ama anı ofkelenip durulurlar diye biliyorum
Öyle galiba tam bilmiyorum ama ben
Hangi yıllardan kaldın sen? 1970ler
😅 ben biraz eski kafayik
Fark ettim😂😂
Cok şey değil bilulursun elbette
Çok şey istiyorsun.
Neden olmuyor
demi ya koy gitsin
Valla ayni durum
Hayırlısı
Sporda yapardan okıt