Bence olmaz ya ben şahsen evlenmem Türk erkeği ile olmaz gibime geliyor 😎🤣
17 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
53Cevap
Türk kadınından anne oluyorsa erkeğinden de olur illa ki.
Türk erkeği Dünya ya gayrimeşru da Baba olabilmiştir o yüzden size koca çocuğuna da Baba olur tabi.. Ama kızlar gidip de nerede adam olmayacak kişi var onu bulup eve koca yapiyorsunuz. Kendine faydası olmayan adamdan fayda bekliyorsunuz bu Türk erkeğinin değil birazda sizin kabahatiniz
bencede türk kızlarının hepsi değil ama çokları asla eş olamaz, ne giyinmeyi biliyorlar, ne iğrenç kokulardan vazgeçerler, kaç tanesi kapalıyım diye gezer alakası yok, ne ahlak haya var, mide bulantı tipler, çok tip bunlar,, bunlar ile evlenen yüksek olasılık bunlar gibi bozuk değilse boşanacak zaten
Ne kadar Türk erkeği tanıdın da bu yargıya vardın? Ben hem eşim, hem çocuarım ve hem de beni tanıyan çok fazla insan tarafından örnek eş ve örnek baba olarak gösterilen bir insanım. İki-üç insan sana kötü davrandı diye genelleme yapamazsın.
Hemen öv kendini hahahahhahahaha
Beni tanısan sen de överdin eminim. Ben bunu kendimi övmrk için söylemedim. Senin önyargına tepki olsun diye söyledim. Benim etrafımda da gerçekten çok iyi eş ve baba olan insanlar var. Kabul ediyorum. Bozuk tipler çok. Ben bir öğretmenim ve öğrencilerimden görebiliyorum. Ama yine de bu Türk erkeklerinin iyi eş ve baba olamayacağı anlamına gelmez.
Türk erkeğine Kral gibi hissettiren Kraliçe olur.. Köpek gibi hissettiren, köpeğin karısı olur.. Yani kadına bağlı.. :))
Bunu dile getirerek ilgi toplama planın başarılı olmuş hepsi damlamis 😃
🤣🤣🤣🤣
Bazen kendinizi akıllı sanıp böyle rezil olmayı nasıl başarıyorsunuz çok merak ediyorum. Olur olmaz çürük beyon olmasın yeter
Kezbanlarla bizde evlenmek istemiyoruz merak etme dhdh
Hahahhahaha bulsan gözü kapalı evet dersin
Bulsam mı 😀 tamam
Sap 🤣🤣🤣
Türk ırkına laf söz edemezsin haddini bil. Niktir git kabulünün altına yat piiiççç doğur
Hadi lan ordan sizden olmaz
Bende aynı şeyi Türk kadını için düşünüyorum.
Gece gündüz peşlerinden koşuyon ama
Senin peşinden koştum mu hiç?
Hemcinslerimin peşinden koşuyon sapık
Şurada bir üye bunu kanıtlasın hesabımı siler giderim, cahil dümbük beni tanıyormuşsun gibi konuşma boşuna.
burada değil diğer sosyal medya platformlarında aktifsin baya
Al işte fikirlerimde ne kadar haklı olduğumun canlı kanıtısın hala beni tanıyor gibi konuşuyorsun, instagram dışında hiç bir şey kullanmıyorum, profilimi açıp yazdığım bio'yu okusaydın biraz fikir sahibi olabilirdin ama nerede sende o zeka pırıltısı sen ve senin gibiler ancak hakaret ve iftira ile yaşayabilir çünkü vasat, haset, kıskanç ve mutsuz bir yaşantısı olan birisin muhtemelen. Kıymetli vaktimi seninle daha fazla harcamayacağım.
Bazılarının çok iyi eşlik çok fedakar bir baba olduğunu gördüm bence bütün erkekler aynı kefeye konmaz ama bu oran çok az çokluğun içinde çok nadirdir
Yok ya benim umudum yok pek
Yok ya bebeğin altını değiştirmeyi bile bilmiyorlar canları baba olmak istiyor diye hiçbir kadın fiziğini bozmamalı ömür boyu sorumluluk resmen
He ya ne eş ne baba olmaz işte sorumluluk sıfır sadece şeyden anlarlar
Türk erkeğine doğrulmaz anca zengin arap ya da kürtlere doğrulur altın takacak araba hediye edecek
Şu anda canı yanan birisi de sizin gibi düşünse Türk kadınından kadın olmaz dese ne hissederdiniz? Bence genelleme yapmanız hiç doğru değil
Brak ya sizden bi cacık olmaz
Yanlış bir insan seçmişsin Büyük ihtimal onun acısıyla bunları konuşuyorsun anlıyorum seni ama biraz da hatayı kendinde bul doğru insanı denk gelirsin umarım. Bazen bazı seviyeleri inmemek lazım.
Sen git İtalyan bul kendine bak bakalım oluyor mu olmuyor mu
Türk erkekleri genellikle çocuklarına travmalar bırakıyor. Olmaz gibi sanki.
Niye? Türklerden her bku istemeyi biliyorsunuz ya evlenirken
30'a gelene kadar berkecanların kucağından inmeyen, ortada bırakılıp evde kalınca da o itici bulduğu, bakmadığı erkeklerin sökük düğmesi olarak yamalanandan ana olur mu?
Bu kızlardan değil ama şey bile olmuyor o kadar beceriksizler
MXLELFPXLWLFLCPWMXPZMWP onlarım söylemine ithafen diyorum. Kullan at ne gerek var? Patlak errrrkek çoğu🤡
Kadına değer vermez insan yerine koymaz bunlar
Karekter olayı o Türk Gavur olayı değil önce sevmeyi sevilmeyi bilsin bak dünyaya bile yeter o babaçlık
Turk erkeginden olur asil elin oğlanlarının ne haltlar yedigi belli degil duzgununu bulursan turk erkekleri baya iyi o konuda
He ya ne demezsin evlen o zaman
Yokkkiii
Sünnetsiz adamlardan hayır gelmez size...
Türk erkeğinin iyisi inşaallah
Türk erkeğin sizinle işi olmaz sadece onu öleyebilirim.
Bir kürdün hezeyanını okudunuz şimdi :)) Türk erkeği de Türk kadını da dünyada eşi benzeri bulunmayan yapıya sahip.
Ne lazım sana, zenci Uruguaylı yapraklı muçızraklı Gulu Gulu eden esmer cevval bi herif nasıl uyar mı
İnsan olan, sorumluluk alan, sefkatli , baba olmanın tüm sorumluluğunu almak isteyen herkesle olur.
Asıl Türk erkeğinden olur
😅😅😅😅😅😅😅
Neden olmasın ki. Dürüst adam gibi adamlar da var
Yokkkk
O zaman sen denk gelmemişsin
Türk erkeği yontulmamış bazıları o yüzden olmaz
Aynen abla
Babaligin irkla alakası yok karakter önemli
Amca ne diyon
Baban ingiliz beyefendisi mi
maalesef türk
Çıktığın deliği beğenmiyorsun üzücü bir durum
Babama da söylüyorum bunu keşke annem senle değğl de elin 7 kat yabancısı ile evlenseydi diyom🤣
Nesi var Türk erkeğinin
Kadına insan gibi bakmaz obje olarak görür
Avrupalı biriyle olur mu sence
Olur
İyisini buldun mu ülkesi önemli değil arkadaşşş
Bizde Rus kadınları düşünüyoruz zaten.
Türk erkekleri de kapında kuyruk olmuştu zaten
Türk kadınından nasıl anne oluyorsa öyle olur.
tamam sen git Yahudi ile evlen
Günümüzde olabilecek çok az var
Kesin ya davulcuya ya da köfteciye kaçan sen
Yaş 26 üniversite okudun ne glsm kankin ne de sen bir türlü bulamadın birini
Senegalli ile evlen o mzn
Şerefli ve namuslu bir kız ise elbette olur :)
Olmaz zaten de napalım
Tabikide gercekten istiyorsa
Baban Türk mü?
Heeee
Hayır keşke babam yabancı olsaydı
Cacık olmaz
🤣🤣🤣
Kralı olur
Jsjsjsjsjjsjsjsjsjsjs
Olmas aldatır
Olabilir.
ipsala' dan devam et
Milletten ziyade, kişiye bağlı
Çok iyi olanlar var
Beeelki
Neden olmasın
Olur
olur
Olur efendim 5 parmağın beşi bir değil
hintli ile evlen
Bal gibi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım kdjrnfmfndm, bu düşüncene saygı duyuyorum ve seni anlıyorum. Herkesin evlilikten beklentileri çok farklı olabilir. Önemli olan milliyetten çok kişinin karakteri, karşılıklı sevgi ve anlayış değil mi? 😉 İyi bir eş ve baba olmak tamamen kişisel özelliklere bağlı. Bu yüzden genellemeler yerine her bireyi tanımaya odaklanmalısın. İnsanları kalpleriyle ve davranışlarıyla değerlendirmek en doğrusu. 💖 Sevgi ve hoşgörü her zaman kazanır. ✨
@Barış_LonelyForever çok çok haklısın 🙏
@karakalem0034 🙏