Bir Roman kökenli Babası sepetçiyse oğlu sepetçi olur, hırsız ise oğluda daha iyi hırsız olur geliştirir, kalaycıysa daha iyi kalaycı olur belkide kaplama fabrikası açar,
Ermeni ise babası kuyumcu olan oğluda kuyumcudu bugun Onnik in oğluda kendini geliştirmiştir. Yunanlı denizcidir meyhanecidir soğuk mezecidir. denizcidir, hırsızssa hırsızlık yapar. birşeyin üstüne konmayı iyi becerir.
Bizim toplumda ise babadan çocuğa pek bir şey aktarılmaz. Büyük zengin aileler dışında.
Kadınlar erkeklere ANAKUZUSU demiyor mu ne kadar haklı olduğumu anlıyorlardır, Belkide evlenememelerinin en büyük sebebi anneye bağlılık olabilir mi. ? Zengin olamıyorsak bunun sebebi anne olabilir mi Anaerkillik. erkek cocuguna babadan aktarılan bir şey yok. (sadece küffür etmek olabilir) . Türkiyede kadınların kendini daha kıymetli erkekelrden daha üstün hissetme sebebi Anaerkil oldugu için gizli ataerkillik arzusu olabilir mi? Erkekleri yönetme arzusu. Ülkede kadının gizli otoritesi varsa fakirliğin sebebi Babadan aktarılma yoktur diye düşünüyorum. Şikayet eden yine kadın. Hiçbirşeyden şikayet edemeyen erkek değil mi :)

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
olabilir
Anaerkil olsaydık köşeyi dönmüştük. Ticaret bilmeyen ev ekonomisi bilmeyen tek güdüsü ailesini doyurmak olan bir erkeğin peşinde sadece karnımız doydu 1 arpa boyu yol katedemedik..
bunun açılımını da yazdım erkek babası ögretirs ileri taşır patronolur patron olamama bir işyerinde çalışma sebebi anaerkillik aktarılan bir şey yok erkek mutlaka 30-40 yaşında oslada bir dukkanı olur bir ulaştıgı yer olması egrekir olamam sebebi aktarım yok. ama ataerkilliği direk yapar kadına altında anaerkillik yatar bunu diyorum ben , eger başarısız kullanılan biri oluyorsa o zaman suç babada değilki. aktaramıyor adam , benim babam bana aktardı abamın bana bırkatıgı miras Gedore anahtar takımı dunyanın en iyi anahtarıdır. dukkanım var az da olsa varlıgım var annem analık yaptı ama ataerkillik yapmadı bu yuzden de kadınlarla da aram çok iyi hiç kotu olmadı. bunun sebebi babamın ataerkillik yapmış olması
Doğru babaya düşmüşsün şanslısın
bana göre kadın üstünlüğü varsa toplumda ki var aşırı rekabet var erkeklerle ve erkekelrin cinsel açlığıyla dalga geçme oyun vs hepsi var. ama bunun sebebi anaerkillik dişilik fazla sivrilmiş. Ananerkllik erkek karakterini bastıdıgı gibi erkeği sana vermiyor ana kuzusu yapıyor evlenirken o cocugun anasıyla karşılaşıyorsun. Erkek doğmanın avantajı var gibi görünsede özgürlüğünü hiçbir zaman kullanamıyor. ama erkekliğin en buyuk artısı özgür olması değil mi istediği saatte eve girmesi izin almadan. Bana kadınları öldüren ataerkil katil söyle ama kendi çöplüğünde olmasın. bu mumkun değil öldürülen kadında o erkeğin doğdugu yaşadıgı alanın çevresinde hep. Bir daire çiz haritada her şey orada oluyor. Çünkü adam anaerkil kızdan farkı yok. Askerlik dışında başka şehi, re tek başına çıkmamış oda zorla gitmiş devlet istiyor diye. anlatacağı askerlik anısı o yzuden ömür boyu bitmez. Kızlarda universite olmasa başka şehirlerdeolmaz. kzıların açılması universite yuzunden yoksa onlarda kapalı kalacaklardı. bu 20 yıldır var. erkekler bugun mesela japonayaya istese gider ama sıkıysa gitsin anne tutar. :) Yani özgürlüğü anne elinde, hadi irana gitsin bari uzak ulke koymayalım gezmek için o cesaret . kadınları öldüren katilde de yok. o kadar uzaga gidemez. Kıskanılan erkeklik aslında gerçek olsa belki karakter aktarım oluşur. Ben bir çocukla karşılaştım odessada gemiye bindim Turkiyede pakistandna gelen arkadşaıyla buluşacaktı oda 14 yaşındaydı. James adında bu 13 yaşında bir çocuktu babası eczacı cocuk hindistandna rusyaya girmiş ordan ukraynaya Turkiyede arkdaşıyla buluşacaktı , şimdi bu çocuk dunyaya meydan okur. herşeyi gördü. Anaerkil olsa o cocugu salmaz. Hiçbir kız cocugu o cocugun cinsel açlıgıyala dalga gecemez çünkü dünya onun ve erkek :) burada sıkışmış erkeklik sözkonusu belkide evlilikte kadınların çatışması kaçınılmaz.
Benim 2 oğlum 1 kızım var
Hepside okuyup istedikleri şehir ve ülkeye gidebilir ama gel gör ki bizde de baba faktörü izin vermez
Bu nasıl iş?
baba anneci anaerkil yetişmiş hp aynı şeyi diyorum mizaç olarak sert ataerkil gorunumlu ama içinden anneciliği hep olmuş muhafaza etme arzusu . Benim babam bei sürttü fabrikalarda çalıştım yaz tatillerinde , yaz tatili yaklaşmaya yakın ben iş aramaya başladım kendimi kanıtlamak için babama. babamın işyeri vardı dukkanı çıraktım ama başka yerlerde sürttürdü, gece ruyamda buzdolabı fabrikasında uyanırdım agır şeyleri taşıdım sırtımda. annem birşeyd emedi annem bana dans etmeyi ögretti kızlar akotu davrnmaycaksın idye ögretti. kzılrın içinde hep prenses hikayesi var cocugum dedi, kız cocukları hayata hikaye gibi bakar diye ogretti. hiçbir ülkede rezil olmadım dans ta ettim annemin dedikelerinide yaptım kadınsız kalmadım , Erkekelr açsa kadınsız ise sebebi anein eksik ogretisi sokaga salması babanı sürtmemesi. Birbilgi aktarımı olmalı, bizde satranç şampiyonu yukseliyor cunku baba zaten satrançta iyiydi. ben futbıol ögretmem mesela , Erkekelr kndileri özgür olamadıkları için saldırgan sporlara alıştıryor cocuklarını tekwando karate boks futbol gibi yaralayıocı darbe alıcı sporlar bunun sebebi kendini erkek hissetmek için olgunu sanıyorum. erek ekrkeliğini eksik oldugnu hissediyor dövüş kavga oyunlarına duskunlugu o yüzden dövüş sakatlanma sporlarına düşkünüğü o yüzden
Bilemedim
Çocuklarıma her zaman iyi olmayı dürüst olmayı çalışkan olmayı öğrettim babada öyle ama uygulamada kendi öyle olmadığı için çelişkiye düşmüş olabilirler
Tek isteğim birer yetişkin olduklarında ayakları üzerinde dursunlar vatana millete ümmete hayırlı faydalı insanlar olsunlar mutlu olsunlar mutlu etsinler.