15 gü

Benim gibi Abisinden nefret eden var mı? gelin sarılalım?

Evde yarım atletliyim siz buna sütyen dersiniz neyse dolaşmayı seviyorum ama abim görmemeli. Abim evde hafta sonu 7/24 duruyor. Sıcaktan bunalıyorum cam kapı açacağım karşıya görünürüm diye kızıyor. Nefes alamayacak mıyız biz? Ben camı kapıyı açmayacaksam açık giymeyeceksem nasıl nefes alacağım. Ha bir de dans ederek bulaşık yıkamak istiyorum gitmiyor ki yapayım.

Bir şey soracağım yaptığı işi dümdüz yapan var mı dümdüz müzik dinlemeden dans etmeden. İnsanoğlu dediğimiz varlık dans etmeden şuradan şuraya gidemez ya dümdüz bir şey mi yapılır ya. Neden kulaklıkla dinliyormuşum? Soruya bak rahatsız edilmemek için e zaten bana seslendiğinde ben duymak istemiyorum ki kulaklık takıyorum.

Bir de giyinik dans edilir mi kimse giyinik dans etmez terlenen bir aktivite ya hani hareket etmek zorunda kaldığın her şeyi kıyafetsiz yaparsın.

Neyse sinirlendim buraya yazdım.

Ha bir de şey tam böyle daha yeni dans edeceğim güzel şarkı çaldı geldi işin içine sıçtı. Mutlu mutlu bulaşık yıkayacağıma sinir krizi geçirerek yıkadım. Bir de spotify'da b** gibi şarkılar çalıyordu bir anda sinirlendikten sonra dünyanın en güzel şarkıları çalmaya başladı. Ağlaya ağlaya bulaşık yıkadım aq shshajahahsh ben şimdi bununla ne danslar ederdim falan modum gitti çok komik bir psikolojiydi

Bir de gitmiş annemi aramış şikayet etmiş aq artık ne dediyse kızın her yerini herkese gösteriyor falan sjshsjahaja annem git perdeyi kapat şu manyakla muhattap ettirme beni dedi kapattı
Benim gibi Abisinden nefret eden var mı? gelin sarılalım?