Abimden nefret ediyorum sadece benim abimmi böyle sizde ailevi sorunlar yaşıyor musunuz?

İçimde küçücük bi sevgi bile yok ölse mutlu olurum şaka değil 30 yaşını geçti ama dünyadaki en ergen en bencil insan olabilir kendi ayrı odası var odasinin kapısini asla açık tutmaz kilitler içinden bişeye dokunsak delirir tuvalete gittiğinde bile kitler ama kendisi istediği gibi bizim eşyaları kullanır hatta çalar onun dışında iki abim daha var onların kiyafetlerini giyer benim eşyalarımı habersiz alır sonra vermez kendinin bi eşyası kaybolsa ortalığı yıkar ailesini asla begenmez annemi babamı beni diğer abimleri hep küçük görür aşırı egoist hani egolanacagi bişey olsa tamam dicem biraz fazla para kazanıyor diğer abimlere göre başka bi özelliği yok ağzından yalan laf eksilmez sürekli yalan konuşur o kadar yalaka gösteriş meraklısıki sırf story aticam diye bı ara 3 tane kahve yaptırdı sonra resmini çekip hepsjni döktü kahve fincanını beğenmeyip anneme bana demediğini bırakmadı siz nasıl kadinsiniz hiç mi zevkiniz yok bu nasil fincan bilmem ne bissuru laf saydı arada açar dolabı bu ne biçim bı dolap içecek bişey yokmu falan böyle konuşur fiyatları biliyorsunuz malum babam 50 yaşına geldi hâlâ çalışıyor zar zor işe gidiyor hiç acıma üzülme yok kazandığı para ile bize bi yardım ettigini görmedim zaten bu iğrenç kişiliği yüzünden asla kızlar muhatap olmaz kendisi ile o yüzden de hâlâ bekar onun yüzünden diğer abimler eve gelmez oldu bende o kadar çok nefret ediyorumki elimde olsa yasamayacagim bu evde şimdi diceksiniz annen baban hiç bir şey demiyormu aralarında konusurlar ama yüzüne konusamazlae korkarlar çünkü bi laf duysa bağırır evi yıkar bi ara televizyonu kırmıştı sinirden elden bişey gelmiyor o kadar kotuyumki içimi dökmek istedim aranızda belki annen baban konussun uyarsın ya da psikologa falan gitsin diyenler çıkacak annem babam uyardığı anda deliriyor bağırıyor psikolog falanda kişiliği bu her zaman böyleydi dediğim gibi 30 yaşında ama hiç olgunluk yok anlattığım şeyler sadece bi kısmı o kadar iğrenç bi insanki ölse sevinecegim evlenme ihtimali yok kim böyle bi insanı sever ki evlense bile bi süre sonra bosanirlar kimse böyle birine tahammül edemez

Abimden nefret ediyorum sadece benim abimmi böyle sizde ailevi sorunlar yaşıyor musunuz?