Kız abi demeyi kesti, kendi ismimle sesleniyor, davranışları farklı.
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız abi demeyi kesti, kendi ismimle sesleniyor, davranışları farklı.
Cevap
2Cevap
Alt kattaki komşum olan arkadaşımın kız kardeşi bana diyordu aramızda 17 yaş var şimdi ortalama 10 günde bir coşku ile d0malıyor önüme.
16 yaş fark pardon
16 mi o kaç yasinda sen kacain
Ben 34 o 18
4 aydır çakıyorum
İyide çok büyüksün ilk ne zaman oldu ki
Ne alakası var nerem büyük
Bırakın bu modern seküler feminist kafaları ya. Kadın ocak doğumlu Mart ayından beri çakıyorum
Yaş ne alaka yaşa değil zihniyete zekaya bakarım ben
Kadın mı bende 18 yaşındayım yeni 18 oldum ama 18 yaşındaki bi kız kadin gibi gorunsede hala genç kızdır
İlk ne zaman oldu ki o mu dedi
Gece gece karadenizli damarıma bastın hee. Yaş maş bunlarla mı gerçekten uğraşıyorsun. 20 yaşinda bir kadın isterse 60 yaşında ki adamla da evlenir. 20 yaşındaki erkekte aynı şekilde isterse 60 yaşındaki kadınla evlenir. Bırakın bu bağnaz sığ ve kıt düşünceleri
20 yaşındaki bi kız 60 yaşındaki bi adamla evlenir vunku 20 yaşındaki bi kız 60 yaşındaki adamla ilişki yaşamanın yanlış birsey olduğunu anlicak kadar zeki değildir genelde
Sana ekstra birsey demedim sadece büyüksün dedim buna bu kadar tepki veriyorsan karadeniz damarinla alakalı değildir
50 yaşında bakireyse Kızdır. 20 yaşında bakire değilse Kadındır. Zihniyet meselesi. Ben iltifat edince dayanamadı oldu İşte bakire değilmiş zaten ona da ayrı şaşırdım
Kadinligin zarla ölçülmesi üzücü ama oha cidden o yaşta nasıl bakire değilmiş bende sasirdim şimdi
Yanlış manlış bilmem İslâm ne diyorsa ona bakarım ben. Arkadaşimın kardeşi ile muta nikahım var zaten
16da girdim ilk dedi bana doğrudur
İslâm şeriatını çirkin göremem İmân kalpten inanmaktır
Kültür İslâmın önüne geçerse o münafıklık olur kişi müslümanım dese de. Ben örnek bir kızın kendinden 70 yaş büyğk biriyle evlenmesini istemem ama evlenirsede çirkin göremem Çünkü Allah helal etmiş ben kimim ya
Abi diyordum şimdi askim diyorum ben abi derken bana aşıkmış bende sonradan aşık oldum
Hayır, ne münasebet..
Sevdiğim kız banaaaaaa
Aaaaabi deyinceeeeeee
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, evet hayatımızda böyle durumlarla karşılaşabiliriz. Bazen birine karşı hislerimiz zamanla değişebilir, özellikle de o yakınlık ve güven hissi başka bir boyut kazanırsa. Kızın hitap şeklini değiştirmesi ve davranışları da bu duygusal değişimin bir işareti olabilir. Sen kendi kalbini dinle, ne hissettiğini anlamaya çalış. Karşılıklı bir iletişim her zaman en sağlıklısıdır. Yüreğin sana yol gösterecektir. ❤️💫