Boşandıktan sonra çocuğuyla kalan maddi gücü olmayan kadın nerede kalmalı, ne yapmalı?

Aslında uzun süredir kafamda mevcut olan bir konu maalesef. Evlenmeden önce çiçekler, yalvarmalar, ağlamalar, peşimden düşmemeler, yoğun aşk gösterileri olan bir ilişkinin içine düştüm. Ve samimiyeti inanılmayacak gibi değildi. Ailem istemedi hiçbir zaman. Fakat beni seven biriyle bir ömür kazanacağımı düşündüm. Kaçtık. Ailemin söz vermesiyle dönüp düğün vs yaptık. Fakat daha ilk günden annesinin kışkırtması ile dayak yedim. İşte o zaman tüm dünyam başıma yıkıldı. Kardeşleri, amcaları, anne babası, neredeyse herkes için zamanı gelince dayak yedim. Statü, kültür, güzellik her açıdan ondan üste olmama rağmen, herkesin ısrarına rağmen onu seçtim ve yaşadığım hayatın şokunu daha ilk yıllardan bir tokat gibi yedim. Ayrılık konuşması her yaptığımda ağlayarak pişman olduğunu ve her seferinde istemeden olduğunu söyledi. Üç defa da aldattığını yakaladım. Yatak odamı kilitleyip günlerce odamda kaldım, işe gittiğinde çıkıyordum ve her gün sabaha kadar yatak odasının önünde ağlıyordu. Ben de her defasında affettim. Maalesef hamileyken bile dayak yedim, doğuma yakın yine annesi sayesinde. Aileme küçük düşüp rezil olmamak için ve onun pişmanlığına inanmak istediğim için affettim ama aileme karşı saygısızlığı, çocuğunu sadece benim önümde gösteriş yapar gibi sevmesi, biz hariç tüm aile üyelerini bizden üstün tutması ve benim dedikodumu kendi akrabalarına yapması beni artık son raddeye getirdi. Boşanmayı kafamda kesinleştirdim fakat bir çocuğum var ve maddi olarak gücüm yok. Güvenilir olarak kalabileceğim ya da bana ciddi anlamda önem arz edecek tavsiyeleriniz var mı
Boşandıktan sonra çocuğuyla kalan maddi gücü olmayan kadın nerede kalmalı, ne yapmalı?
Güncellemeler
3 gü
Bu arada hala okuyorum üniversiteyi
Güncellemeler
3 gü
Soruda Detay olarak belirtmeyi unuttuğum bir şey var neredeyse 3 haftadır Aynı evdeyiz birkaç defa barışmaya çalışma girişiminde bulundu yine Fakat o kadar samimiyetinden iğrendim ki daha doğrusu samimiyetsizliğinden asla aynı ortamda durmamaya çalışıyorum çocuğum uyanıkken aynı sofraya oturup uyuduğu gibi ders çalışıp hemen Uyumaya çalışıyorum