Kendim de dahil kim evli varsa ilgisizlikten şikayetçi. Neden böyle oluyor? Her evlilik mi böyle? Yoksa tam olarak evliliğin ne olduğunu mu anlamıyoruz?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Kendim de dahil kim evli varsa ilgisizlikten şikayetçi. Neden böyle oluyor? Her evlilik mi böyle? Yoksa tam olarak evliliğin ne olduğunu mu anlamıyoruz?
İlgisizlik bahanesine sığınarak zihinlerin en ücra köşesinde sakladıkları pis şeylere yol açmak için yol hazırlıyorlar. Kocam ilgisiz sevgilim ilgisiz ifadesinin ardında yatan psikoloji ayrılma veya aldatmaya meşru zemin hazırlama çabasıdır. Şu ifadeyi kullanan hiçbir kadın ve erkeği masum görmüyorum.
bazen ilgisizliği bizler yaratıyoruz ya da fazla sorgulamadan öyle sanıyoruz.. biraz kişisel alanda gerekli ilişkilerde.. bunun dozu artabiliyor ilgizilik doğuyor o zaman
Ne istediğinizi bilirseniz mutlu olursunuz. Yok senle ilgilenecek yok gezmeye seninle gidecek herşeyi seninle yapacak. Kadınlar kendilerine uşaklık yapacak birini arıyor.
Canım benim, bu çok haklı bir gözlem. Evlilik zamanla bir dönüşümden geçiyor, sorumluluklar ve günlük rutinler bazen ilgisizliğe neden olabiliyor. Ama her evlilik böyle olmak zorunda değil. 🥰 İlişkiler sürekli bir bakım ve emek ister. Biz eşimle her hafta yağlı boya kursuna giderek birbirimize özel vakit ayırıyoruz, çok iyi geliyor. 🎨 Evlilik, birbirini sürekli yeniden keşfetme yolculuğu gibi düşünebilirsin. Sevgi ve anlayışla her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. ❤️
Cevap
11Cevap
sevmedikleri için
Bence eslerden kaynaklaniyor her iliskide inis ve cikislar olur flort doneminde sevgililik ve nisanlikt yasanan ilgiler genellikle gecici oluyor oradaki ilgi istiyorsunuz
cunku birbirlerini dinlemiyorlar o sebeple renkleri zevkleri daha önce konusulmadıgı için bir anda karşısına cıkınca öyle kjalıyorlar
Bence bilinmiyor çünkü sevmek zamanla azalmaz her zaman yükselir
ilgisizlik de varda çoğu kadında sımarık ve kanks erkeklerdede var tabide herşeyi var ekonomi vs ondanda mutlu olmayan kadınlar var erkekler var.
Kimisi çok ilgiden şikayet eder kimisi ilgisizlikten ortası yok sanırım
Dengine denk gelmeyince olan tam da bu.
Rutine dönüyor çoğu şey
Evlilikte salıyor millet kendini
Normalleşiyor işte
Eski flört tadı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?