• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Neden insanlar evlilikten gittikçe soğuyor?

Papillon5
Papillon5 Takip Et
Guru Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
14
Yapay Zekaya Sor
Neden insanlar evlilikten gittikce soguyor ?
Neden insanlar evlilikten gittikçe soğuyor?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• AppleCrow
    AppleCrow Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 63%
    +1 yıl

Genel olarak insanlarda 'güven' kavramı bitti.
    İlişkilerde 'para-maddiyat-çıkar' ön planda..

Sadece evliliklerde değil, genel olarak 'sadakat' kalmadı.
    Ki bırak evliliği bir ilişkiyi de ayakta tutan sehpanın 4 bacağından biri oluyor bu , ki en önemlisi sadakat..

İlişkileri ve evlilikleri devam ettirmek için
    ' emek vermek'
    ' alttan almak , gerektiğinde özür dilemek ' tarihe karıştı ondan...

Herkes karşısındaki kişiye ' iyinin de iyisi var, neden bu kişiye takılı kalayım, yeni kişilerle tanışayım ' modunda.. Oysa kimse bilmiyor ki, özünde herkes 'aynı' ...

Ve artan 'aşırı özgürlük' bitirdi ayrıca evlilik-ilişkileri..
    Çünkü aşırı özgürlüğün olduğu yerde çift olmak değil 'tek' olmak vardır..

Ama ne yaman çelişkidir ki, özgürlük diye yırtınan insanlar bile, yeni kişilerle tanışıp ' acaba bunla olur mu?' sorusunu sormakta..
    Eee o halde? İnsanlar hem özgür olayım, hem takılayım , hem aldatayım ne şiş ne kebap yansın mantığında..

Aslında çok kadın/erkek , HİÇ kadın/erkek demek..
    Bu farkedildiğinde herkes için geç olacak.

Ayrıca ilişkiler, bahçe gibidir derdi anneannem
    bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur..

Dağ olursa da, o yolda kar yğdığında kaybolur musun?, işte orası meçhul.

#Apple

4
    4 Yorumla
    • mgy1986
      mgy1986
      +1 yıl

Bravo

Yorumla
    • Swiftsure
      Swiftsure
      +1 yıl

Helal olsun

Yorumla
    • AppleCrow
      AppleCrow
      +1 yıl

herkese teşekkürler..

Yorumla
    • fastfree
      fastfree
      +1 yıl

süpersin tesekurler harıka yorumunuz ıcın

Yorumla

En İyi Cevaplar

• asasasas5
    asasasas5 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 39%
    +1 yıl

Ben ne soğudum ne sogumadim...
    Şimdi ciddi olarak sevcegm adama ömrümü adamak kadar güzel. ne var hayatta? Benim onceligim hep aşk oldu hayatta... ama artık kariyerimi. tamamlayip snra evlilik düşünmeye karar verdim , çünkü seveceğim insan yok.. değer verdiklerim evlilik niyetinde degl.. erkekler elleri altında internet nasılsa bir sürü karı kız var günlük bedavaya cinsellik yaşıyor zaten.. her gün başka kadın daha cazip geliyor.. zina ediyor cocuk yapıyor kadın çekiyor.. yani evlendin diyelim.. yine aynı şekil çoğu gözü dışarda aç gözlükler ve ya cinsel. acidan tatmin edemiyor çoğu evli olanlardan duyuyorz..
    Ben de doğru insanı bekleyip Allah kimi hayırlı. goedu ise onunla yaşamak isterim.. ama eskisi gibi hevesim yok.. çünkü düzgün sadık sana aşkla. bakan adam bulmak zor

1
    0 Yorumla
  • Hammerhead
    Hammerhead Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 41%
    +1 yıl

"Bu beni bıraksa ondan milyonlarca tanesini bulurum." düşüncesi var da ondan.
    Biz milyonların içinden bir tanesini görsek ve onun için sonuna kadar uğraşsak bu sorunlar olmayacak.
    Bir de abuk subuk sebepten boşanmalar meydana geliyor.
    Evlenmek isteyen birisi boşananların fazlalığını görünce doğal olarak soğuyor.
    Örneğin, "Yatakta horluyorsun ya, boşucam seni." demek yerine, "Hayatım uyurken rahat edemediğini görüyorum. Daha rahat uyuman için istersen bir doktora gözükelim." demek daha yapıcı olur, boş yere de evliliği bitirmeyiz, evlenmek isteyenlerin gözünde örnek olur.
    Bir de cinsellik yüzünden bitirenler fazlalaştı.
    Herkes p*rno starı değil yapmayın gözünü seveyim.
    Zamanla birbirinize alışırsınız.

0
    0 Yorumla
  • Son-Kezban-Bükücü
    Son-Kezban-Bükücü Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 52%
    +1 yıl

Biriyle omrunun sonuna kadar yasamak ve ona sadik kalma fikri mideme kramp girmesine yol aciyor.
    Biriyle yerine seni koydugum zaman midemde kelebekler ucusuyor, hayati seviyorum.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

114

Cevap

141

Cevap

• ozgurolsun
    ozgurolsun Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 79%
    +1 yıl

Güzel bir soru. Sebepleri var insanların ve vu gün geçtikçe de gerekçeleri artıyor.. sistem ilişkinin adlarını lekeliyor. Modernleşme adı altında evlilik aile kavramı ve önemi gün geçtikçe artıyor şahsen evlilikten soğumadım evlilikten soguyanlara da hak vermiyor değilim fakat ben kişiler de buluyorum bu soğumayı basit hatalarla ilimdiler kurmasalar ilişkinin nasıl olması gerektiğine dair ahlak erdem duygu ve akıl çerçevesinde yoğunlaşarak hareket etseler soğumazlar
    Ki bunu düşünmelerini sağlayacak atmosfer oluşturulmuştur ve bunu sağlaması gereken kişiler önce kendileri sonra aileleri büyük önem taşıyor.
    Modernleşmek bana çok saçma geliyor hatta o kadar komik ki çoğu sorunun sebebi de budur bana göre.. evlilik kavramına olan yaklaşımın da bu denli olmasının sebebi bu.
    Bu konu hakkında çokça konuşasım var fakat dinleyecek bu sohbete değer pek insanla karşılaşmıyorum

1
    0 Yorumla
  • akatlİ-reis
    akatlİ-reis Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 44%
    +1 yıl

evlilik insanın doğasına aykırı..
    ahlak kisvesi altında ahlaksızlık yapıyoruz. doğamıza nah çekiyoruz. oturma odası takımı alıyoruz. çeyiz düzüyoruz. garantici o*rospu çocuklarıyız cümleten.

evlilik, konsept olarak özgürlük ve güven kavramlarının a*mina koyulmasıdır. yarın öbür gün çekip gidersen s*k gibi kalmiyim bari, iki imza çakalım demektir. düzenli seks uyuşmasıyla birlikte, sadakatin pompalanması, evlilik kurumunun cilalanmasıdır.

sorsan, açık evlilik godoşluk; swinger kültürü de ahlaksızlıktır ama gizli saklı aldatma olursa evliliğin kaçınılmaz sonu ve tuzu biberidir..
    Özetle insan ahlaksizdir ve iki imza ile kimsenin karakterini duzenleyemezsin

0
    0 Yorumla
  • Orcnnn
    Orcnnn Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı.

Evlenmem için hep birşeylere sahip olmak zorunda olduğum için. Evim olmalıymış, arabam olmalıymış, bilmem ne kadar maaş almalıymışım. Elini sıcak sudan soğuk suya sokmamalıymışım. Babasının evinde prensesmiş, miş miş miş. S. iktir git otur babanın evinde o zaman. Hadi bende bunlar var tamam, senin ne özelliğin varda bunları hakettiğini düşünüyorsun diye soruyorsun, tık yok.

Ben kimsenin kızının baba evinde görmediği, eksik kaldığı, yaşayamadığı şeyleri ona sağlayacak, egosunu tatmin edeceği, maddi kaynak, söğüşlenecek enayisi olamam.

0
    6 Yorumla
    • Non_Serviam
      Non_Serviam
      +1 yıl

olur mu bedenini vaadediyor sana.

Yorumla
    • Orcnnn
      Orcnnn
      +1 yıl

Haha. Sadece onda var değil mi?

Yorumla
    • Non_Serviam
      Non_Serviam
      +1 yıl

erkeğin de bedeni var ama kadın bedenini siz kendiniz kutsallaştırıyorsunuz :) bunu da bilinçsizce yapıyorsunuz. o yüzden kadınlar da sadece istiyor. çoğu da maddi anlamda istiyor.

Yorumla
    • asasasas5
      asasasas5
      +1 yıl

O instagramdan her erkekle yatan kalkan kaşarlari skmeye alışmış evlenmez

Yorumla
    • Orcnnn
      Orcnnn
      +1 yıl

Maalesef benim abaza hemcinslerim yüzünden. 2 memeye kendinden geçiyorlar.

Yorumla
    • Orcnnn
      Orcnnn
      +1 yıl

@asasasas5 biraz profiline göz gezdirdim. Soruların filan, yok sevgilim ilgisiz, ilgi eksik olunca aldatma filan, bir g. öt baş ayrı oynamalar.

Aynı eski sevgilim, 3 senemi verdiğim eski sevgilim. Aynısı ya, o da senin gibiydi yok şöyle olmazsan gözüm kayar, böyle olmazsan gözüm kayar. Salak gibi sevdik. Sevdikte ne oldu? Giden 3 sene, sadakatsiz, başka biri ilgi gösterince g. ötü başı ayrı oynamaya başlayan birini sevmenin bedeli boşa giden 3 sene.

Ve sayınız oldukça fazla. Sizin gibi sadakatsiz varlıklar için zamanımı harcayacam, üstüne birde binlerce lira para harcayacam, yetmeyecek birde nikahıma alacam ha. Benim nikahımda g. ötü başı ayrı oynamaya devam edecek.

O bahsettiğin süt dilimleri en azından namuslu görünüpte başkalarına meğillenmiyorlar. Amaçları belli, kimseyi kandırmıyorlar.

Yorumla
  • MaKaRiMeSTo
    MaKaRiMeSTo Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Neden olacak, herşeye ulaşmak kolaylaştı.
    televizyon ve internet denilen canavar, aile mahremiyetinin kökünü kuruttu. dizilerdeki süslü hayatlar, yakışıklı erkekler ve güzel kızlar ile insanların bilinç altına sızdılar taru mar ettiler. değerlerini inançlarını beklentilerini, hayallerini kısacası herşeylerini ele geçirip, istedikleri gibi oynattılar. bugun evli olan kadın, kocasını aldatıyor. evli olan erkek, karısından gizli elindeki ekrandan istediği gibi kadın avlıyabiliyorsa, yere batsın evlilikte adıda gereği yok.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yorumlara baktımda hep maddiyat kizlar bizi yolma çabasında vs vs cümleleri kullanmışlar.. Evet ekstra harcamalara sonuna karşıyım saçma sapan eşyalara para vermem ben bile. Ama evliliği çocuğu maddiyat masraf olarak gören insanlar ş... sin b.. nu yesin. Taş kaynatıp yesinler. Banyo yapmayıp b.. k kokusundan yanlarına yaklasilmasin. Doğal gaza para vermeyip evlerinde donarak can versinler. Kendi gözlerinin fildir fildir olmasına kilit vursunlar uckurlarini salarak etrafta gezmesinler. Haa maddi garanti olarak görünmek istemiyorum diyenlere de kızlarda babalarının mirasını tabi size yedirmek istemez siz kim köpek.

0
    0 Yorumla
  • LordofDreams
    LordofDreams Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 45%
    +1 yıl

Çünkü insanlar sorumluluk almaktan korkuyor.
    Ayrıca " evlilik aşkı öldürüyor" söylentisi de çok hızlı yayılıyor, tabi insanlarda sağolsun hiç işin aslını bilmeden inanıyorlar. 100 üne sorsan 90 ı aşkı sadece masal ve destanlarda gördüğü gibi tanımlar , halbuki aşk çok farklı bir kavramdır

2
    0 Yorumla
  • RynezTR
    RynezTR Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl

Şimdi şöyle söyliym, şu an ki nesilin birçoğu dengesini kaybetmiş durumda yani mesela kızlar çok açık giyiniyor dinimizden uzaklaştılar bunu üzerinde sosyal medyanın birçok etkisi var erkeklere gelecek olursak ben böyle şerefsiz bir yeni nesil görmedim ağızları hareketleri bozulmuş hepsinin dinimizden uzaklaştılar dinimizce 1 bayan ile birlikte olmak yerine 1’den fazla seçimi yapılıyor ve arada nikah evlenme tabiri caizse olmadan ilişkiye girmeler arttı kıyamet günü yakındır. 🤐 Hayırlı cumalar.

1
    0 Yorumla
  • Hayat_Ölüm
    Hayat_Ölüm Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 44%
    +1 yıl

Kuran ve Sünnetin ışığından uzaklaşan insanların evliliğe olan bakış açıları da farklılaştı. Bundan mütevellit artık evlilikler maddi kaygı ve zevk alma kurumu haline dönüştü. Ta ki araya zaman girene dek... Belli bir zamandan sonra da sıkılganlık haliyle boşanmalar ardarda çoğaldı... Bizler ne zaman Kuran ve Sünnetten uzak kaldıysak şeytan bizlere o vakit galip geldi, geliyor...

1
    0 Yorumla
  • MOsmanoglu
    MOsmanoglu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 49 , eic 77%
    +1 yıl

Arkadaşım insanlar malum ihtiyaçlarını (!). dışarda çok daha kolay ve bol seçeneklerle giderebilirken tek bir kadına ya da erkeğe bağlanmayı, veya bir ton formalitenin altına girmek istemiyor. İşini bitir çık ilişkiler daha cazip bu kesim için. Medyada sürekli bu ahlaksızlığı pompaladıkça ne olmasını bekliyouz ki.

1
    0 Yorumla
  • yalanciyarim1998
    yalanciyarim1998 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28 , eic 46%
    +1 yıl

Sevgili olanlar birbirine sadık değil. ki bu evlilikte olaması mümkün değil. Erkekler ihanet ediyor hiç bir şeklide sadık değiller. Bayanlar yüzünden asla böyle değil çünkü kadın sadece adam gibi sevilmek ister ve böyle bir zmanda adam sıfatını hak edecek erkek sayısı oldukça az

0
    4 Yorumla
    • 9başlıtuğ
      9başlıtuğ
      +1 yıl

Neden bunu ihanetle sınırlandırıyorsun? Yeterince tanımamak veya yeterince tanıyıp karakteri beğenmemek olabilir mi. Evlenmeden önce söylenen yalanların su yüzüne çıkması olamaz mı. Ve insanlar diyor burada bu kadın içinde geçerli olabilir. Neden feminist yaklaşıyorsun. ?

Yorumla
    • yalanciyarim1998
      yalanciyarim1998
      +1 yıl

Kadın yapmaz yapamaz ki öyle narin minnoş ponçik bir canlı yapmaz yapsa yapsa öküzler yapar

Yorumla
    • 9başlıtuğ
      9başlıtuğ
      +1 yıl

Takip edersen mesaj atmak istiyorum

Yorumla
    • 9başlıtuğ
      9başlıtuğ
      +1 yıl

Tamamen aydınlatma amaçlı

Yorumla
  • İsimsizkahraman03
    İsimsizkahraman03 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 61%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı.

Ben soğumuyorum aksine
    Cok istediğim bişey
    Kimisi tip olmassa olmaz
    Kimisi parası olacak
    Sonra boşanmalar artıyor
    Şiddet falan yani bunların en büyük sebebleri ailenin verdiği eğitim maddi imkânsızlıklar
    Kadına ne derseniz diyin ülkemizde verilmesi gereken değer verilmiyor

0
    0 Yorumla
  • blueandbllack
    blueandbllack Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 59%
    +1 yıl

çünkü burda ki sorulara dikkat et çoğunluğu şu şekilde; evli bir adamla ilişki yaşıyorum ne yapıcam ben? veya evli bir bayanla ilişki halindeyim sonumuz ne olucak? ben bu ve bunun gibi insanlar olduğundan dolayı o kadar soğudum ki korkuyoruz artık milletçe evlilik bile o kadar değersiz hal aldı ki bu sapıtmışlardan dolayı. Allah sonumuzu hayr etsin

0
    0 Yorumla
  • rookie121
    rookie121 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 46%
    +1 yıl

çünkü insanlar kendinden bir şey katmadığı için robot gibi millet ne yapıyorsa onu. Bu namaz kılmaya benziyor. evet çok garip bir benzetme ama benziyor nasılmı işte kendinden hiç bir şey katmayarak duala oku oku geç. cami hocası namazı bitirsin toz ol.4 rekat anlamını bilmediğin şeyleri oku. kimse ortak düşüncede buluşmasın. standardı o diye yap. Evlilikte çok klasikleşti. sıradan hayat yeni şeyler yapmak keşfetmek için var.

0
    1 Yorumla
    • rookie121
      rookie121
      +1 yıl

sıradan ---> ,,,,

Yorumla
  • Lee_Rock
    Lee_Rock Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Çünkü evliliğin ne olduğunu bilmeden evlenip duran embesiller yüzünden kıymeti kalmadı. Evlenmenin 3 katı boşanma oranı nedir ya? evlendikten sonra boşanılmaz bir kere.
    bir de her yiğidin harcı değil evlenmek. Sevgiliylen iyi güzel gez toz paran olmasa bile otur evinde sıkıntı yok. Ama evli olunca öyle olmuyor bütün sorumluluklar üstünde, sorumluluk almadan işin gaymağını yeme düşüncesinde olanlar var :P

0
    0 Yorumla
  • hammerdrill34
    hammerdrill34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

bunun tek cevabı var insanlar aynı evin içinde yaşamaya başladıktan sonra gerçekten birbirlerini tanıyorlar eğer aynı evde yaşarken uyum varsa evlilikte soğuma olmuyor ama yoksa malesef yıllar geçtikçe bıkkınlık sıkılganlık ve soğuma oluyor benim fikrim bu yönde

0
    0 Yorumla
  • zeusunoğlusu
    zeusunoğlusu Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Baskıdan dolayı. Evlen artık yaşın geldi, senin yaşındakiler evlendi ikinci çocuğu bile yaptı, kendi yuvanı kur, hayatını, e evlendin artık çocukta yaparsın, şimdiye kadar evlensen torunun olmuştu, artık evlende hayatını eşinle paylaş vb. şeylerden dolayı insanlar soğuyor bence

0
    0 Yorumla
  • Btlyzgt66
    Btlyzgt66 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 59%
    +1 yıl

Cünkü artik evlenmeden cinsel iliskiler yasaniyor beraber tatile gidiliyor vsvs. Neden evliligi düsü sünlerki zaten her boku yigolar artik ne degeri ne anlami kaldi. Kendim bile sogudum artik evlilikten böyle igrenc ve karaktersiz insanlar yüzünden.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

çünkü her gün bir salak çıkıp şu masrafta var artık diyor. mesela geçen televizyon maymunlarından birtanesi demiş. erkeğin maaşının 3 katı pırlanta yüzük almak zorundadır. Standardı buymuş g. tünden standart uyduranların ülkesi nasılsa. Buna en çok karşı çıkması gereken kadınlarken. hiç ses çıkarmıyorlar.

0
    0 Yorumla
  • UnknownFailed
    UnknownFailed Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 55%
    +1 yıl

sudan sebeplerle sürekli kavga ettikleri için kimse alttan almaya hoşgörü ve anlayış göstermediği için empati yapmadığı için hatt sorunlarina ailelerini de karıştırdıkları için senin annen benim annem bla bla bla

1
    0 Yorumla
  • isimsiz_666
    isimsiz_666 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 30%
    +1 yıl

evlilik işini her konuda çok abartıyorlar. hem maddi hemde manevi olarak çok fazla anlam yüklüyorlar. kabul ediyorum insan bir kere evleniyor ama her şeyinde b.. unu çıkarmamak lazım

2
    0 Yorumla
  • RomantikCan
    RomantikCan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 80%
    +1 yıl

Beklentilerin dış etkenleri görerek daha güzel olunabileceğini istenilmesi ve ortada saygı sadakat ve güvenin olmaması evlilik temellerini atmada yeni nesili çok zorluyor ve geri adım atmasını sağlıyor

0
    0 Yorumla
  • curlish
    curlish Takip Et
    Xper 4 Yaş: 48
    +1 yıl

Erkekler istediklerini evlenmeden de aliyorlar. 3-4 senelik evlilik yasayip bosanacaklarina 3-4 senelik iliski yasayip ayrilip baskasiyla oluyorlar. Onlar da genelde mantik bu oldugu icin evlenme ihtiyaci duymuyorlar. Kadinlar da esek gibi calisip kazanip neden bir de adamin donunu corabini yikayayim diyorlar. Iste bu da bir neden. E kim ister evliligi...

1
    0 Yorumla
  • Aykırı-32
    Aykırı-32 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Bokunu çikardilar o yüzden. Birde maddi boyutu var bir dügünü maliyeti 70.80 binliraya yı buluyor insanlar enguzel zamanlarıni borç ödeyerek bitiyor sonra huzursuzluk v. s seyler patlak veriyor

1
    7 Yorumla
    • ATILKURT1923
      ATILKURT1923
      +1 yıl

Abartma 20 bine rahat cikarsin

Yorumla
    • Aykırı-32
      Aykırı-32
      +1 yıl

He he çikarsın çikta göreyim

Yorumla
    • ATILKURT1923
      ATILKURT1923
      +1 yıl

4 bin burda düğün salonları olmadı ile düğünü yap. esyalar 10 bin falan 6 da takilar.
      İstanbul diyorsan orayı bilemem

Yorumla
    • Aykırı-32
      Aykırı-32
      +1 yıl

Isparta bilezikler takı 20.000 gerisini sen hesapla

Yorumla
    • ATILKURT1923
      ATILKURT1923
      +1 yıl

Abi gerek yok bence arkadaşta evlendi bu civardi masraf bence anlaşılıp çözülebilir herşey.

Yorumla
    • Aykırı-32
      Aykırı-32
      +1 yıl

Boşverin en iyisi bekarlik

Yorumla
    • ATILKURT1923
      ATILKURT1923
      +1 yıl

35 den sonra kimse varmaz azizim öyle ama yaslanuyoruz

Yorumla
  • ahuuElaa
    ahuuElaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 48 , eic 57%
    +1 yıl

Örneğin benim mutsuz geçen evliliğim ve kötü biten ayrılığım bütün yiğenlerimin hatta kızlarımın evlilikten korkup evlilik istememelerine sebeb oldu..

2
    1 Yorumla
    • kitriyta
      kitriyta
      +1 yıl

Üzüldüm

Yorumla
  • ceydasarikaya00
    ceydasarikaya00 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Çünkü evlendikten sonra kadınlar ve erkekler kendilerini bırakıyo. Erkekler göbek yapıyo kadınlar kilo alıp kabalaşıyo. Her evlilik öyle değil ama çift dediğin güzel parfüm kokmalı, havalı olmalı, fit olmalo, saygılı olmalı. Batmayın ki soğumayalım evlilikten. Yalan mı? Evlenir evlenmez ne de olsa evlendik beni aldı diye kız erkek fark etmez kendini aşırı bırakıyo. Bakımsızlaşıyo, kilo alıyo vs vs

0
    1 Yorumla
    • Kulunbiriyim
      Kulunbiriyim
      +1 yıl

Szsogudnzmu

Yorumla
  • umutsuzwaka_
    umutsuzwaka_ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

Aşk ile evlilik noktasına gelip sonradan iki tarafta birbirine saygı göstermediği için evlenince sevgiyi aşkı korumak yerine kavgalı hırıltıli bir zamanlar geçirdikleri için evlilikten sogurlar

0
    0 Yorumla
  • Anqry
    Anqry Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 47%
    +1 yıl

Çünkü Allah kahretsin ki aldatmalar arttı. Çiftler her an yanlış yapılsın da başkasına gözlerim kaysın diye bekleyiş içinde. Kimse mücadele etmek istemiyor.

0
    0 Yorumla
  • Brehts
    Brehts Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 81%
    +1 yıl

Çünkü bütün hazlarınızı bekarken yaşamaya çalışıyorsunuz. Pek tabi size dayatılan batı kültürü ve tv dizileri/filmlerinin dayattığı bilinçaltı yönlendirmeleri de buna çanak tutmakta.

0
    3 Yorumla
    • curlish
      curlish
      +1 yıl

Bati kulturu derken? Tv de gorduklerinizi gercek mi saniyorsunuz? Onlar aile kavramina sizden daha fazla duskun. Et pesinde kosanlar burada malesef...

Yorumla
    • delidolu58
      delidolu58
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • Brehts
      Brehts
      +1 yıl

@curlish Batı kültüründen kastı olarak aile kavramını kastetmemiştim. kaldı ki onların aile kavramı anlayışı bize göre çok farklı. Ben yurtdışında yaşıyorum, balkan kökenliyim. Onlarda aile olmak kavramı bizdeki kadar samimi ve iç içe değil.

Boşanma oranları son zamanlarda ciddi artış göstermiş durumda. Bunun sebebi ise, bütün hazların bekarlık yani sevgililik döneminde alınmış olması. Tv ve diziler derken yerli tv ve dizileri kastettim ayrıca. Batı tv ve dizilerinde bu tarz aptalca romantik hikayeler yok zaten. O bize mahsus bir saçmalık.

Yorumla
  • Üfürük
    Üfürük Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 34%
    +1 yıl

Hayatı idare etme zorluğu olmadığı için, zorluk olmayınca dalaşmak kolay olur zorluk üretiriz.. Hayat şartlarında bir kadın eskisi kadar erkeğe ihtiyaç duymaz aynı şey erkek için de geçerli.

0
    0 Yorumla
  • Fatihann
    Fatihann Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43
    +1 yıl

Çünkü etrafta bir imza atar evlenir bir imza atar boşanırım diyen bir alay sütü bozuk var.. dene kızım olmazsa çık gel diyen güzel kardeşim anne babalar var.. Erkek tarafı çok masraf yaptığı için belli bir zaman sabrediyor...

0
    0 Yorumla
  • ceyda_41
    ceyda_41 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

Korkuyorum sahsem ben evlenipte mutlu olamamaktan bide bakıyorum bazı evliliklere sadakat saygi sevgi hiç bisey yok

1
    0 Yorumla
  • merve_güneş
    merve_güneş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 56%
    +1 yıl

Evlenmeden hersey yaşaniyor bir de bayan olsun erkek olsun aldatıyor olan yuvada yıkılıyor annemle babamdan biliyorum 😔

1
    0 Yorumla
  • Duygusal_-_Prens
    Duygusal_-_Prens Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 37%
    +1 yıl

Karakter meselesi ben soğumam her geçen saniye dakika saat biraz daha çok bağlanır severim ömür boyu bizde cicim ayları sonsuz...

1
    3 Yorumla
    • asasasas5
      asasasas5
      +1 yıl

Ne guEl

Yorumla
    • Duygusal_-_Prens
      Duygusal_-_Prens
      +1 yıl

EyvAllah senin güzelliğin 😊

Yorumla
    • asasasas5
      asasasas5
      +1 yıl

😊😊😊😊

Yorumla
  • AçılınBenKs_ci
    AçılınBenKs_ci Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

güven yok, sadakat yok,, millet gırgır peşinde eee kim evlenmek ister kim o sorumluluğun altına girmek ister...

1
    0 Yorumla
  • EfeTabakçı
    EfeTabakçı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

saçmalık sanki evlenince ne değişiyor birbinirinize sevginiz felanmı artıyor evlilik bana göre dışardan gelecek olumsuz yorumları susturmanın yoludur onun dışında saçmalıktan ibarettir sevgi imzaylamı olur gereksiz

0
    5 Yorumla
    • MİNİKKKKkk_
      MİNİKKKKkk_
      +1 yıl

Ama evlilik dinizmde önemli çünki diğer türlü zina olur

Yorumla
    • EfeTabakçı
      EfeTabakçı
      +1 yıl

@MİNİKKKKkk_ sence zinayı şu dönemde önemseyen kaç kişi kaldı aşiret ve doğunun saçma gelenekleri hariç? seviyosanız okadar kafaya takma evli olupta ne günah işleyenleri görüyoruz din kafada biter böyle şeylere çok takılıyon ailenden gelecek tepkilerden dolayı muhtemelen

Yorumla
    • MİNİKKKKkk_
      MİNİKKKKkk_
      +1 yıl

Din benim için bu dünyada ki en önemli şey o yüzden evlenmeden yapmak zina oluyo sen farklı düşünüyo olabilirsin ok

Yorumla
    • EfeTabakçı
      EfeTabakçı
      +1 yıl

@MİNİKKKKkk_ tamam o imzayı atıp yapınca cennetemi gidiyon

Yorumla
    • MİNİKKKKkk_
      MİNİKKKKkk_
      +1 yıl

Inanmiyosanda saygı duy

Yorumla
  • REDHOTLİNE07-4
    REDHOTLİNE07-4 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

Çünkü evlilik tarım toplumlarının mal paylaşımı için icat edilmişti arrık bir fonksiyonu kalmadı uzay cağında yani anlamsız ve boş

2
    0 Yorumla
  • _Yağmur
    _Yağmur Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 86%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı.

Kimse doğru düzgün mutlu olan evli biri görmüyor da ondan. Var tabii ama çok az.

2
    0 Yorumla
  • mhnds10
    mhnds10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Her gün birileri birilerini boynuzlarsa.. Sen kocanı kocan seni dinlemezse.. paralı ilişkiler artarsa. Niye evlensinler

1
    0 Yorumla
  • ObasınınKızı
    ObasınınKızı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

Sevdikleri insanla mutlu olma ihtimallerinin bir hayli düşük olduğu için, sevmedikleri biriyle de olmayacağı için yalnızlığı tercih ediyorlar

0
    0 Yorumla
  • snkelebek
    snkelebek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 56%
    +1 yıl

Sürekli boşanmalar çoğaldığı İçin özgürlüğe kadınlar da erkekler kadar önem verdiği için. Katlanmalar, saygılar, ve sevgiler azaldığı İçin vs.

0
    0 Yorumla
  • catsmom
    catsmom Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 55%
    +1 yıl

Kimsenın kimseye güveni yok çünkü... Ve herkeste evlenecek yürek yok. Evlilik oyuncak değil cok ciddi mesele

0
    0 Yorumla
  • Hukukcu_Adayi
    Hukukcu_Adayi Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Çünkü değer yargıları değişti. Eskiden evlenmeden cinsellik yaşayan insanlara kötü gözle bakılıyordu. Artık normal görülmeye başlandı. Hal böyle olunca da insanlar evlenmeye gerek duymamaya başladı 😄

0
    16 Yorumla
    • karasevda111
      karasevda111
      +1 yıl

Ne kadar yanlış bir düşünce evlilik sadece cinsellik mi?🤔

Yorumla
    • Hukukcu_Adayi
      Hukukcu_Adayi
      +1 yıl

Valla genelde o düşünceyle yapılıyor 😄 Bir de insanlar artık pek çocuk sahibi olmak da istemiyor. Ayrica kadınların iş hayatında daha etkin olmaya başlaması da nedenlerden biri

Yorumla
    • karasevda111
      karasevda111
      +1 yıl

Herkes için böyle değildir çocuk düşüncesi vs şeyler hayırlısı diyelim

Yorumla
    • Hukukcu_Adayi
      Hukukcu_Adayi
      +1 yıl

Gidişat öyle ama. Benim fikrimi sorarsan ben de evliliği saçma buluyorum. Sevişmek için belediyeden izin mi alacağım?

Yorumla
    • EfeTabakçı
      EfeTabakçı
      +1 yıl

aynı benim kafadasın

Yorumla
    • karasevda111
      karasevda111
      +1 yıl

Hiç katılmıyorum size insan aşık olmayınca anlamaz bence aşık olue sever hep onunla olmak ister ondan bir cocuğu olaun ister sevişmekte ister ama sadece onunla sadece bir tene dokunmak ister zaten evlilikte Allahın emridir bu dünyaya kanıyoruz ama öteki dünyada belediyeden izin aldın mı diye sormazlar sana zaten😑 yinede siz bilirsiniz🙄

Yorumla
    • EfeTabakçı
      EfeTabakçı
      +1 yıl

@karasevda111 ahaha aşiretçiler geldi yine

Yorumla
    • EfeTabakçı
      EfeTabakçı
      +1 yıl

@karasevda111 o imzayı atınca cennete gitcez yani öylemi

Yorumla
    • karasevda111
      karasevda111
      +1 yıl

Yoo öyle biçey söylemedim ama helal bir şekilde ilişki yaşıycaksın günahsız🤔 aşiretcilikle ne alakası var arkadaşım doğru olanı söyledim ister yap ister yapma banane @EfeTabakçı

Yorumla
    • EfeTabakçı
      EfeTabakçı
      +1 yıl

@karasevda111 sorun yok zina yaparım ölümüme yakında hacca giderim nassa günahlarım temizleniyomuşya

Yorumla
    • karasevda111
      karasevda111
      +1 yıl

He he kardeş devam et bu düşünceyle 😂 @EfeTabakçı

Yorumla
    • EfeTabakçı
      EfeTabakçı
      +1 yıl

@karasevda111 sende 52 ne devam et evliliği bekle bu devirde bulursun evlilik

Yorumla
    • karasevda111
      karasevda111
      +1 yıl

Ölümüme yakın diyosun ya çok komiksin ölümünün yarın olmayacağı ne malum😂 Ne garip insanlar var ya 😂😂@EfeTabakçı

Yorumla
    • EfeTabakçı
      EfeTabakçı
      +1 yıl

@karasevda111 ahah kafama yıldırım felan düşcek dimi bıktık şu aşiretcilerden ak

Yorumla
    • karasevda111
      karasevda111
      +1 yıl

Lan senin kadar canım bir insna görmedim hahahahhaa düşünceye bak kaç yaşındasin sen🤔 düşebilir düşmezmi zannediyosun herşet gelebilir başına ne aptalca bir düşünce neyse naparsan yap arkadaşım ayrıcada o kadar saçmasın ki şu düşünce ve aşiretcilik ne manaaa çözemedim🙄

Yorumla
    • EfeTabakçı
      EfeTabakçı
      +1 yıl

@karasevda111 bak düştü şu an geldimi

Yorumla
  • NesliTükenmişErkek
    NesliTükenmişErkek Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 39%
    +1 yıl

Evlilik gibi bir altyapının oluşması için güven ve sadakat lazım oda gün geçtikçe yerini güvensizlik ve sadakatsizliğe bırakıyor

0
    0 Yorumla
  • MissLightweight
    MissLightweight Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 62%
    +1 yıl

Yaşam kalitemiz düşük olduğu için insanlar çok yıpranıyor. Yıprandıkça da ne sabır kalıyor ne hal. Tabi bu sebeplerden biri. Birçok sebep olabilir.

0
    0 Yorumla
  • Tahammülsüzlük
    Tahammülsüzlük Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 62%
    +1 yıl

artık karşyer de önemli. hem kadına şiddetin zirvede olduğu bir ülkede kadınlar evlenmekten korkar tabi

0
    0 Yorumla
  • irrigate1993
    irrigate1993 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 69%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 600 cevap paylaştı.

Para ön plana geçtiği için fakir erkekler Zengin kızlara fakir kızların Zengin oğlana bakmak istemesi aşk evliliği yapanlar azaldı hep çıkara döndü

0
    0 Yorumla
  • oktayarslann1
    oktayarslann1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

bugun en basit evlilik için bile 30.000 tl gerekiyor kira yemek masrafı o bu derken paran bile kalmıyor otur baba evinde 800 tl de eve harca kral gibi gecinirsin

0
    0 Yorumla
  • Benjamin-Toshack
    Benjamin-Toshack Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Evlilik sorumluluk demek sabır demek.
    Cinsellikte büyük bir kısmı..
    Maddi ve manevi sorunlara sabretmeyen nesil cinsel anlamda da mutlu olamayınca kolay olanı seçiyor

0
    0 Yorumla
  • Bağyancokbilmiş
    Bağyancokbilmiş Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 57%
    +1 yıl

Bu sorunun cvbi hazir bence evlenmeden herkes her halti yediği için soğuk bakiyolar boyle olunca da sorumluluk altına girmek istemiyorlar.

0
    0 Yorumla
  • ortmenn
    ortmenn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 33%
    +1 yıl

Ne mutlu evlenmeden soğuyabilenlere. Uyumlu çiftler birbirini bulamıyor ki. Hayatta çok zor mecburen insanlar mantık evliliği yapmaya yöneliyor.

0
    0 Yorumla
  • Untouc
    Untouc Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 36%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Aynı şeyleri duymaktan, aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldıkları için olabilir en azından benim için öyle.

0
    0 Yorumla
  • Anuql
    Anuql Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 51%
    +1 yıl

İnsanlar değil erkekler. Erkekleri karşı cinsleri süt veren inek gibi gördükleri için. Onlar da uzak duruyor ki haklılar da.

0
    0 Yorumla
  • Hertelden41
    Hertelden41 Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Herkes herşeyi yaşıyor çünkü, her cins karşı cinse rahat ulaştıkca değer kişinin değeri azalıyo, azalınca da kıymet bilinmiyo ve insanlar böylelikle evlilikten soğuyo ve korkuyo

0
    0 Yorumla
  • Sonsuzluk-Diyar
    Sonsuzluk-Diyar Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Çünkü Resmi nikah olmadan evlilik hayatı yaşayan kişiler var O yüzden evlilik olanlar için gereksiz bir şey resmi nikah olsa bırakmak zor olabilir ama arada resmi bir şey olmadığı için bırakıp başka birine gitmek işlerine geliyor

0
    0 Yorumla
  • nehirgzl
    nehirgzl Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 904 cevap paylaştı.

İnsanların bozulması sonucu evliliklerde bozuldugu için

1
    0 Yorumla
  • ɱrsponçik
    ɱrsponçik Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 33%
    +1 yıl

Aldatmalar arttı ve evlilik eski değerini taşımıyor ☆

1
    0 Yorumla
  • lpinhan
    lpinhan Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl

Çevrelerinde olumsuz örnekleri gördükleri için olabilir.

1
    0 Yorumla
  • Murathankeser61
    Murathankeser61 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 55%
    +1 yıl

Esler cogu konuda birbirini tatmin edemiyo ve tahammul yok eskisi gibi.

1
    0 Yorumla
  • rüzgar_sız
    rüzgar_sız Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl

Serbest iliskiler, zina insanlara daha cazip geliyor maalesef

1
    2 Yorumla
    • asasasas5
      asasasas5
      +1 yıl

En guZel aciklama

Yorumla
    • rüzgar_sız
      rüzgar_sız
      +1 yıl

@asasasas5 keske dogru olmasa ama maalesef gercek bu...

Yorumla
  • bonibon1993
    bonibon1993 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl

Yanlış kişiler yüzünden..
    Denk gelememek yüzünden...

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (195)
Devamını Gör(240)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Neden insanlar evlilikten gittikçe soğuyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Neden zamanla evlilikten soğuyor herkes artık? 21 cevap verildi
Günümüzdeki evlilikler neden bitiyor? 38 cevap verildi
Neden evlilikler bu kadar kisa suruyor? 13 cevap verildi
Neden evlilik nesli tükenmeye başladı? 17 cevap verildi
Günümüzde evlilikler neden azaldı? 19 cevap verildi
Evlilikler günümüzde çabuk bitiyor bunun sebebi nedir sizce? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce el emeği bir eserin gerçek değeri harcanan zamana göre mi yoksa verilen emeğe göre mi ölçülmeli?
  • İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe'de! Sizce İsmail Kartal Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?
  • İkna kabiliyetin yüksek mi?
  • Suçlu hissettiğiniz halde yapmaktan keyif aldığınız şey nedir?
  • Cipsle aranız nasıl, en son hangisinden yediniz?
  • Sen neyi asla yapmazsın?
  • Bir insana güvenmen ne kadar sürer?
  • Kendine bir soru soracak olsan bu ne olurdu?
  • İnsan nasıl bir varlıktır, eleştirel bir tanım yapar mısın?
  • Sadece zaman geçirmek için biriyle birlikte olur musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨