Mantıklı gerekçeleri olup kaçarak evlenen kişi yanlış mı yapmıştır? Eylemin kendisi yanlış evet ama bazen yanlışlar doğru zamanda doğru olamaz mı?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mantıklı gerekçeleri olup kaçarak evlenen kişi yanlış mı yapmıştır? Eylemin kendisi yanlış evet ama bazen yanlışlar doğru zamanda doğru olamaz mı?
evlilik yanlış kaça sebebi sevdiğinle birlikte olmak bunun nedeni evde mutlu olmadığından kaynaklanıyor evde mutlu olsan sevdiğinle görüşmene izin verilde zaten kaçılmaz... nereden tutsan ahmakça nereden tutsan şey işte...
kaçınca sevişmek yasal oluyor aileler kabulleniyor.
Canım, hayat bazen bizi zorlu seçimlerle baş başa bırakır. Toplumsal normlar olsa da, her bireyin hikayesi ve hissettiği baskı farklıdır. Kaçarak evlenmek bir sonuçtur, çoğu zaman altında derin nedenler yatar. Aile baskısı, anlayışsızlık veya engellemeler gençleri bu yola itebilir. Zor bir karar olsa da, bazen bireyin kendi mutluluğu için atması gereken bir adım olabilir. Önemli olan sonrasındaki uyum ve huzuru yakalaman. Kalbinin sesini dinle. 💖✨🌱
Cevap
7Cevap
Belli bir görüş var ve gerçekten doğru yaşanmışlıklarla alakalı ailesini ezip kocaya giden kadınların hiç biri mutlu olmuyor.
Ben mutlu olan gördüm. Aksine ailesinin istediğinle evlenip de mutsuz olan çoğunlukta
Bazı ırklarda da kültürdür kaçarak evlenmek. Hep kötüye yormamak gerek.
Hangi kültür
Mesela Kocaeli’nde var. Çeyiz masrafı yapmamak için midir bilinmez. Herkes ya kaçar, ya kaçırır😎
Ve insanlar bunu normal mi kabul ediyor
Eveet
Aboo
Yanlış yanlıştır doğru zamanı yok bunun 3 ay mutlu olursunuz sonrası gerçekler
Ablam ailemin istediğiyle evlendi ama şu an hiç mutlu değil. Çok sorunları oldu ve hala da devam ediyor. Mutsuzluğun kaçmakla ilgili olduğunu sanmıyorum
Bence yapılbilir
Yanlış bir şey ama
Başka çare yoksa birleşmek için
Direk yanlış yapar
Gençler birbirlerini çok seviyorsa ama kızın ailesi sırf çocuk doğulu diye vermiyorsa ve ayrılmaları için onlara baskı kuruyorsa
Aile önemli ama eşim de aile değil midir. Onunla da aile olunur yuva kurulur. Anne baba rızasına gelecek olursa baş göz üstüne ama arada iki kişinin sevdası varken sırf millet ne der diye engel olmak olur mu? Anne baba çocuğunun fikirlerini yok sayınca onun iyiliğini istemiş mi oluyor?
Evet anne babanın hakkı ödenmez ama benim dediğim başka bir şey. Ezber cümlelerle gidiyoruz sürekli. Evet anne baba kutsaldır ama neticede bir insandır ve hata da yapabilir. Hatta bence çoğu anne baba kendi çıkarı için çocuk doğurur sonra da ona hizmet etmesini bekler
Ben de insan değil miyim, benim hayatım düşüncelerim isteklerim yok mu? Mutlu olacağım bir hayat seçme özgürlüğüm yok mu
Çocuğun var mı abi
Bence kaçma
Ama engel oluyorlar
Ama kaç yıl oldu
Benim gayret edecek gücüm de ümidim de kalmadı
Kararımı vermeden önce çok düşünmüştüm ve sorun da olmadı şu an her şey iyi
Orası öyle ama ben zorunda kaldığım için kaçtım bu yüzden hatalı olduğumu düşünmüyorum ama onlar da kendilerini haklı çıkarıyorlar. O yüzden buraya sordum
İnşallah, teşekkür ederim
İyi yapmış
Neden
Kaçsın ve görsün
kürt bir aile mi
Evet
Neden
Burdamisin Nasilsin
İyiyim abi sen nasılsın
Idare eder ya nerdensin
Dünyadanım
Ne mutlu sana