Evden kaçarak evlenmek hakkında bir sorum olacak?

Sevgilimle 4 senedir beraberiz ama bu 4 senede çok şey yaşandı. Ailem sevgilimi hiç istemiyor hatta görüşüyorum diye annem ve ablamdan bir çok kez şiddet gördüm ben 20 yaşında olmama rağmen. Ama bi şekilde görüşmüyorum diyerek bu zamana kadar geldik. Ama tabi arada öğrenildi yine bi şekilde görüşmeyecem diye toparlayıp görüşmeye devam ettim. Yine bir olay yaşandı babam görüşürsen tekrarsan öğrenilirse senin kemiklerini kıracam dedi. Bir gün yine öğrenilecek bunu biliyorum yalan çünkü ortaya çıkıyor. Sevgilimin maddi gücü var eşyalı bir kiralık eve çıkabiliriz nikah kıyıp herkesten uzakta yaşamak doğru olur mu bilemiyorum. Ailemi canımdan çok seviyorum ama onlar benim hayatıma sevdiğim insana bana saygı duymuyorlar.( sevgilimi istememe sebepleri ise sevgilimin ailesinin kötü insanlar olduklarını düşündükleri için) yani sorum şu ailemi geri de bırakmak istemiyorum sevdiğimi hiç bırakmak istemiyorum ailemi ikna etmeye çok çalıştım ama hiç olmadı kaçmak çözüm mü ailemi annemi geri de nasıl bırakırım bilmiyorum ama bu sefer öğrenilirse okulumdan olacam evden çıkamayacak belki şiddet bile görücem ne yapmalıyım
Evden kaçarak evlenmek hakkında bir sorum olacak?