Açık rahat giyinen biri misin veya
açık ama çok dikkatli biri misin ya da
tesettürlü biri misin? Kaç yaşındasın? Sen mi ailen mi istedi kapanmanı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Açık rahat giyinen biri misin veya
açık ama çok dikkatli biri misin ya da
tesettürlü biri misin? Kaç yaşındasın? Sen mi ailen mi istedi kapanmanı?
bensorayimmm sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Eskiden kız arkadaşlarımın birtanesi sadece saçı açıktı bu arada bende açığım çok s*lak birisiydi kız arkadaşım herşeye inanıyordu bende onu kandırdım birazcık gözünü korkuttum birşeyler söyledim ona sana büyü yaparlar falan dedim kapanmazsan dedim kız arkadaşımda yalnız yaşıyordu ayrı evi vardı onun oda bana dediki sen niye açıksın dedi bende büyüden kendime dikkat ediyorum dedim masus yalan söyledim kapansın diye çünkü saçı açıkken çok güzeldi sevgilim onu istemesin diye yaptım çok yalanlar söyledim ben ona ve en sonda kapandı daha sonra ben ona tessetür giydirdim şimdi daha s*lak oldu zaten s*laktı bide ben ona 15 günde 1 duş al dedim şimdi dışarda leş gibi kokuyor kendisi bu arada İzmir'de yaşıyor arkadaşları onla dalga geçtiler hep ama o artık korkuyla yaşıyor ya bana büyü yaparlarsa diye yaşıyor herşeye inanıyor gözlükte taktırdım ben ona sevgilim gerçekten yok ama kız arkadaşım biliyor zannediyor oda yalandı
🤫🤫🤫🤫🤫😈😈😈😈😈😈😈
büyük kötülük bu
Devamını ben buraya anlatmıycaktım ama anlatayım hadi devamını sonra bu olay olduktan sonra onunla hiç konuşmadık aradan 1 yıl geçti ve birgün benim telefonum çaldı bende telefonumu açtım beni arayan s*lak kız arkadaşımdı bana dediki sana bi adres vericem buraya gel dedi ben seninle bir şey konuşucam yüz yüze dedi bende tamam dedim bana verdiği adrese gittim başka bir eve çağırmış beni ve evde 1 tane tanımadığım türbanlı bi kız vardı sonra s*lak olan kız arkadaşım benim yaptıklarımı ona anlatmış herşeyimi anlatmış sonra tanımadığım kız beni salonda sorguya çekti sen benim komşuma nasıl böyle yalanlar uydurursun dedi hemen ondan özür dile dedi alıştırmışsın onu kapalı olmasına artık açılmıyor korkudan dedi bende ondan özür diledim sonra saçını açmadı çünkü alışmış kapanmaya 2 si kapalıydı sonra ben evden gitmek için müsade istedim ben tam evden kaçarken kız bana biryere gitmiyorsun dedi bedelini ödiyceksin dedi komşuma yaptıklarını dedi dolaptan tesettür giyim ve eşarp çıkardı z*rla beni 2 si s*yup tesettür ve eşarp giydirdiler bana artık bu evde bizimlesin dediler bana z*rla beni evde hizmetçi yaptırdılar dışarı markete gitsek bile 3 müz kapalı halde gittik geldik avm ye gitsek sahile gitsek başka yere gitsek beraber gittik çünkü ben onlardan kaçmayayım diye beni 2 si susturdu ağızını açarsan biryere arkadaşına falan seni evimizde ellerini ayaklarını iple ba*larız dediler bana ama bir kimseye anlatırsan yaparız dediler bi telefon yüzünden tuzağa düştüm bana tüm kişilerden herkesin cep numaralarımıda sildirdiler hattımı elimden aldılar ben sadece wifi kullanıyorum evdeki internet sadece şu an beni evde hizmetçi yaptılar
Sonra yemek yapmak bulaşık yıkamak evi süpürmek bana ait 2 si benle eğleniyor dışarıya çıkarken 2 si benle beraber çıkıyor markete ya da başka biryere giderken aynı ben kaçmayayım diye beni ortaya alıyorlar öyle yürüyoruz 3 müz kapalıyız evde de kapalıyız 3 müz açılmak yasak kondu maalesef kaçsam kurtulsam berki başka ile giderim antalyaya giderim berki izmirden kaçıp 1 yıldır böyleyim işte benim annem ve babam İstanbul'da onlar beni İzmir'de özgür kız zannediyor ziyaretede gelmiyorlar zaten kaçsam kurtulsam açılcam zaten ben birgün bi gece kaçacam ama onlardan.
@bensorayimmm sizce kötü mü olmuş?
evet
@bensorayimmm size müjde haber vericem beni az önce 2 si serbest bıraktı telefon hattımıda bana verdiler bana dedilerki 1 yıl bize çalıştın hizmet ettin artık özgürsün istediğin yere git dediler ama uyardılar beni birdaha aklını başına al dediler birdaha başkasının duygularını oynarsan ve kandırırsan ve ben duyarsam ben seni evimde ömür boyu son nefesine kadar sana hizmetçilik yaptırırım dedi şimdi d*fol dediler bana kurtuldum oh be valla başka ile antalyaya kaçma zamanı geldi çünkü aynı ilde İzmir'de ben onların yüzlerini görmek istemiyorum dışarda tesaddüf karşılaşırsam diye kaçacam başka ile ruh hastalarından kurtuldum artık ve mutluyum şu an ben.
@bensorayimmm sen bana geçmiş olsun falan demiycek misin?
@bensorayimmm geçmiş olsun falan yok mu ben sevinirdim yani yazsaydınız?
iyi misinn
Teşekkür ederim iyiyim ben
cok da sacma 8nadin var
Nasıl yani ben anlamadım ne inatı o?
Ben 1 yıl hizmetçilik yaptım ve beni dün gece serbest bıraktılar bari bi insan yani siz bana geçmiş olsun kurtuldunuz yani falan yazmadığınız için inat ettim yani ben sevinirdim ondan şimdi anladınız mı inadımı?
offffff
Xx_Alya teşekkür ederim ben özgürüm artık ama ben yine başka bir açık kızı kandırmak istiyorum hemde o kadının haberi olmaz ama ki dimi yani nerden haberi olsun artık?
Xx-Alya en üstten başla okumaya yavaşça yavaşça aşağıya in anlıycaksın burada
Gizliyim yaa
Xx-Alya neresini anlamadım anlatayım?
Xx-Alya Mesaj yerini aç anlatayım ben
Giyim tarzı insanın kendini ifade etme biçimidir canım, önemli olan kendini mutlu ve rahat hissetmen. Ben 50 yaşımdayım. Hayattaki seçimlerimiz tamamen bize ait olmalı, kendi iç sesimizi dinlemeliyiz. Kendi kararlarının peşinden gitmek insanı huzurlu yapar, ne güzel bir duygu bu. ✨ Herkesin yolu kendine özel, kalbinin sesini dinle yeter. 💖
Açık
teşekkürler
Sanırım rahat birisiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?