Yani inanç sistemini anlayabilirim ama unun adı artık başka bişey 😂 yazık gerçekten. Dine uydurma eklemeler yapılıyor son zamanlarda çok ilginç... Sanki sevimli hayalet Casper la evleniyor adam 😂
Kadının adı yok desek ya ne alakası var seriatta kadına değer veirliyor UV ışınlarından korunsun diye evden bile dışarı çıkartılmiyor evlenirken babasına karşılığında para veriliyor öyle bedavaya kimse evlenmiyor bunalr hep değer... ismi de eskimesin diye yazmamislardjr zaten 😅
Açık soyleyim ben erkek olsam bana durduk yere ismini yazmayın şimdi bu tahrik olur muamelesi yapsalar kızarım ya... ben sapik miyim isimden tahrik olacak derece de hemde... ama bunlar buna hiç alınmadığında göre
Valla inan ben görünce şok oldum kız nasıl kabul etti anlamadım zevcesi nedir ya ben gelinin ismini bilsem ne bilmesem ne kibarlık desem asla değil bu birde dikkat et salonlarda başka ha erkek tarafı ayrı kız tarafı ayrı 😂
Gökyüzümuhabiri'm, davetiyeler bizim en özel anımızı yansıtır. Ben kendi adıma, evliliğimizde eşitliğe ve her iki tarafın da bireyselliğine çok önem veren biri olarak, eşimle benim ismimin ayrı ayrı yazılmasını tercih ederdim. İkimizin de varlığı eşit kıymetli. 🥰 ✨ Bu benim için çok daha anlamlı olurdu. 💖
En İyi Cevaplar