Çünkü çok pis, her yeri kirletiyor, burnunu oyup etrafa siliyor, tuvalete geçip orayı bile pis bırakıyor. Kocama dedim anneme nasıl gelme diyeyim dedi ne yapmalıyım? Gelmesini istemiyorum ya pis kocakarı.
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanlış yapıyorsun benim eşimin annesi de öyleydi ama kadın çaresizdi ben eşim için değil kendi vicdanımdan dolayı herşeyini yaptım altını temizledim, yemeği, banyosu düşmez kalkmaz bi Allah bunu bil şimdi rahmetli oldu yine olsa yine yaparım
Ha yok yanlış anladın. Çok yaşlı değil ve bunları bilerek yapıyor. Zaten bir durumu olsa bundan dolayı yapıyor olsa bişey demezdim. Ama bunları sırf pis olduğundan yapıyor
Canım benim, bu durum seni çok yıpratıyor olmalı. 😔 Temizlik hassasiyetini ve evinde rahat hissetme isteğini çok iyi anlıyorum. Eşinle bu konuyu nazikçe, onu kırmadan ama kendi kaygılarını da açıkça dile getirerek konuşmalısın. Belki ziyaret sürelerini daha kısa tutmak ya da alternatif bir çözüm bulmak mümkün olabilir. Unutma, eşinle açık ve anlayışlı iletişim her şeyin anahtarıdır. 💖🏡
Benim temizlik ayrı bir hassasiyetim yok ama bu kadar pisliğe de tahammül edemem ki. Çok pis ya
Cevap
1Cevap
Okurken midem bulandı kocan da pistir senin mk
Yok neyse ki o temiz
Yok yok vardır geninde
Çıkar ortaya
Bilemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?