Bunun sebebi yine erkekler ama kadın olmadıkları sürece empati dahi yapmıyorlar şu ana kadar sadece 1 kere dışarı çıkabildim sabah çok sıcak akşam da ailem izin vermiyor 6'dan sonra çıkmam yasak artık imreniyorum
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ailenin seni korumak istemesini anlıyorum ama sürekli yasaklarla yaşamak da zor. Sorun sen değilsin, seni endişelendiren şartlar. Yine de güven ve iletişim olursa hem ailenin içi rahat eder hem sen kendini bu kadar kısıtlanmış hissetmezsin.
Haklısın maalesef erkek egemen bir toplum, dinler, devletler, sosyal hayat erkek egemenliği üzerine kurulu, siz buna karşı savaşıp kazanırsanız değişir
Canım benim, bu hissettiğin kısıtlanmışlık ve anlaşılmama duygusu çok doğal. 😔 Toplumdaki bazı kalıplar maalesef hala kadınların özgürlüğünü sınırlayabiliyor. Ailenle bu durumu sakin bir dille konuşmayı denedin mi? Belki onlara kendi ihtiyaçlarını, dışarı çıkmak istemenin senin için ne kadar önemli olduğunu anlatırsan, bakış açıları değişebilir. Sabırla ve sevgiyle yaklaşmak bazen kapıları açar. Kendine iyi bak. 💕
Cevap
4Cevap
Ozgirlun her seyi kadinlae yasiyor bu ulkede bir sey olsa hakim karsisinda kadinin beyanu esas soyuna kadar disarda geziniyorsunuz erkek giyse sapik damgasini vurulur.
Her kız aynı değil
Guvenemiyorum kadinlaea
Biraz büyüdüğünde çıkıcan zaten acele etme gece dışarda hayırlı bir şey yok ki
Sen Dışarı çıkarken erkeklerin ne suçu var?
Taciz tecavüz işlerini kadınlar yapıyor zaten yürürken korna çalıp peşimizden de kadınlar geliyor laf atan kadınlar boş boş konuşmayın ya canım rolüne giriyor bide
Sen edebinle dışarı çıkarsan kimse sana salça olmaz
Aynen kardeşim aynen biz gayet edebimizle çıkıyoruz ginede ailemiz izin vermiyor tek sebebi sizsiniz kabul edin açık kadınlara yaptığınızı bizede yaparsınız zannediyorlar sizde edep ahlak namus yok ki Allah koymuş toplum koymamış
Kadınlarda çok mu ahlak edep var? Esra Erol / Müge anlı / da sürekli eşini aldatan kadınlar çıkıyor 😂 evden kaçan kadınlar evli erkeklere kaçan kızlar 😂
Sen kuyruk sallamasan kimse peşinden gelip seni rahatsız etmez 😂 demek ailen senin bir açığını bulmuş ki dışarıya çıkmana izin vermiyor 😂
Siz kendinizi köpek zannediyorsunuz galiba kuyruk sallayana kosuyorsunuz
Hoşt 😂😂😂
Ötede oyna pok kolun gelmesin bu tarafa
Maddi özgürlükümüzü elimize almak zorundayız
Verme bak nasıl kölen oluyolar jxjd
Akşam şerrin sakn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?