Eşim olacak insanla düğün yaptık yakın zamanda neyse şimdi bana saygı duymuyor bağırıp çağırıyor, ailesine ezdiriyor, beni kale almıyor neyse borçlarım var diyor o altınlarla borcumu kapatacağım diyor
8 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
valla ben olsam buna normal demezdim daha yeni evlenmişsiniz ama saygı yoksa bağırıp çağırıyorsa seni ailesine karşı ezdiriyorsa bunlar ciddi sıkıntılar üstüne bir de düğünde takılan altınları senin fikrini almadan borca kullanacağım diyorsa bu da doğru değil evlilikte böyle kararlar tek taraflı verilmez oturup konuşulması gerekir bence önce bunları açık açık konuş eğer sürekli aynı tavırlar devam ediyorsa da görmezden gelme çünkü saygı olmadan evlilik uzun süre sağlıklı yürümez
Çok geçmiş olsun güzelim çok fazla yaşanan bir sorun hayatını mahvetmişsin geçmis olsun şimdiden
Neden böyle davranıyor
Güzelim benim çocuğu tanıma firsatin olmadı mı herkes belli eder kendini taraflı biri olan sana olmuş yazık etmişsin kendine
Tarafli derken
Canım ailesini tutuyor sen birinci planda bile değilsin ve kendini düşünüyor sadece belli
Ailesi beni istemiyor. Madem öyle niye benle evlendi
Evlenmek lazım ama dimi cinsel hayat diye bişey var güzelim
Yani sevmiyor mu kullanmak için mi
Eşine sor bence bunu canım ama sevsede insanlar farklıdır sen en sevdiği değilsindir ailesidir
Bide ailesi onu dolduruşa getiriyor
Aşkım seven dolduruşa gelmez
O zaman bunun amacı ne
Arkadaş gibi düşün canım yatp kalktigin zorunlu aile gibi
Neden böyle adamları evlenmeden önce tanımıyorsun ya maalesef bu ileride katlanarak devam eder
Çözüm ne nasıl yola getiririm
Ona cevap verince sen böyle devam edersen valla seni boşarım diyo beni ciddiye almıyor neden sence
Şiddet uyguladı bikaç kere
Saygı geri gelmez mi yerine
Sen bu ayı ile niye evlendin
Onu boşverde çözüm ne
Çok aradın mi böyle bir adamciki apla?
Sonradan böyle oldu
Bunun amacı ne peki
Ben çok ödün verdiğim için mi böyle
Neden bunların karakteri böyle bi ders versem
Emaneti alıp geleyim mi abla
Niye evlendin ki böyle bi dağ adamıyla
Nerden bilecektim
ders ver
Nasıl
aynısnmı yap ailesi yanında
Nasıl yani
Ailesi de beni istemiyor ki
küçük düşür yok say kedileri iblir kocanda onlardan yana zaten
Saçamalama
Maalesef peki nasıl yola getiririm
Kendinden çok ödün vermişin
Ne yapmalıyım peki
Peşinden koşturmayı denesen
Evliyiz nasıl olacak
Her istediğinde seni elde ediyor
Ne yapmalıyım strateji ne
Sorudn çıksana
Ne zamndır evlisin
Bir aydır
Valla kendi yaptırmaya çalışıyor bağırıp çaığırarak susturmaya çalışıyor beni hiçe sayıyor benim için bişey yaparken de içine ediyor
Olur
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, evliliğinin başında böyle zorluklar yaşaman gerçekten çok üzücü. 😔 Eşinin sana saygı duymaması ve ailesi tarafından ezilmene izin vermesi kabul edilemez bir durum. Bir ilişkide karşılıklı saygı ve sevgi en temel taşlardır. Altınlar konusunu konuşmadan önce, eşinle aranızdaki iletişim ve saygı sorunlarını çözmelisiniz. Bu konuları açıkça konuşmanız çok önemli. Belki bir uzmandan destek almak ilişkinizi daha sağlıklı bir zemine oturtabilir. 💪💖