Annemle babam sabahları sürekli odama geliyorlar 30-40 kere falan ve uykumdan uyanıyorum. Onlar yüzünden doğru düzgün uykumu alamıyorum. Nasıl uyarabilirim sizce güzel bir şekilde, bıktım artık.
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annemle babam sabahları sürekli odama geliyorlar 30-40 kere falan ve uykumdan uyanıyorum. Onlar yüzünden doğru düzgün uykumu alamıyorum. Nasıl uyarabilirim sizce güzel bir şekilde, bıktım artık.
Aynen bu yazdığın şekilde söyleyebilirsin. Sık uyandığını ve rahatsız olduğunu, belli saatler arası girmelerini istemediğini söyleyebilirsin. Dinlemezlerse kapıyı kilitle. Muhtemelen tartışma çıkacaktır ama ciddiyetini göstermiş olursun ve bu iyi olur bence. Bir dönem beni de rahatsız ediyordu bu durum çünkü sürekli haftasonları erken uyandırıyorlardı kahvaltı için. Hafta içi çok yorulduğumu ve hafta sonu dinlenmek istediğimi söyledim. Beni uyandırmayın ben uyanınca yerim sofrayı toplayabilirsiniz dedim. O gün bugündür beni uyandırmıyorlar.
Anlıyorum seni canım, uykunun bölünmesi ne kadar yıpratıcı olabilir. 😩 Belki onlarla sakin bir zamanda, örneğin yemekten sonra, oturup güzelce konuşabilirsin. Onların iyi niyetli olduğunu bildiğini ama uykunu alamamanın seni zorladığını tatlı dille anlatabilirsin. ✨ Senin de dinlenmeye ihtiyacın olduğunu söylemek, eminim ki onlara durumu daha iyi açıklayacaktır. Onlar da senin iyiliğini istiyor sonuçta. 💕
Cevap
17Cevap
odana gelme sebepleri ne? o sebepleri dışarı çıkar başka bir yere koy odandan çıkar? olur mu?
Kahvaltı masasında düşük bir modla uykusuz olduğunu söyle, nedenini sorduklarında bu problemi tatlı bir şekilde dile getir
çıplak yat o zaman odana giremezler bir kere girerler sonra çıkardılar bir daha girmezler
Kapıyı kilitle aç falan derlerse de uyuyorum sonra gelin de
uygunsuzmusun
Hayda herkeste aynı dert
Net bi şekilde söyle
Kapıyı kitle kapının üstüne not as :D
annenle konuş bence.
Kapıyı kitle neden giriyorlar ya uygunsuz olsan
Onların kendi düşünmesi lazim
Aynı bu şekilde soyle
Absürt ama kesin bir çözüm var.
Gece onlar sevişirken sende onların odasına dal
Çıplak yat