6 aydır çok iyi şekilde gizlendi. Pazartesi sabah eşim işe gidiyorum diye çıktı, gelmedi, meğer akıl hastanesine götürülmüş ve defalarca da gittiği olmuş. Vesayeti de babasındaymış.
10 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 6 aydır çok iyi şekilde gizlendi. Pazartesi sabah eşim işe gidiyorum diye çıktı, gelmedi, meğer akıl hastanesine götürülmüş ve defalarca da gittiği olmuş. Vesayeti de babasındaymış.
Cevap
8Cevap
Şöyle normalde haklar belli 6 aylık süreçte ortak mal edindinmi edindiyesen bölünür onun dışında yeni yasaya göre evlendğin süre kadar nafaka alırsın anladığım kadarıyla normlar şartlarda hiçbir şey alamıyorsun
Bunun üstüne mal yoktur ki babası vasisi. Dükkanı evi her şeyi babasının üstüne kendi çalışıp kazanmış olsada
Ya zaten bir Öyle olsa bile seninle nikaha kıydıktan sonra mal edilmişse bölünür Onun dışında hiçbir şekilde bölemezsin
Ama ne yaparsın bir süre idare edersin kafalar kendine bağlarsın sen yönlendiririsin
Sen de git kandırabildiğine göre sen de ondan aşağı değilsin
Anlamadım ben kimi kandırmışım. Aileside kendiside bu durumu gizlemişler işte hasta adamı bana iteklemişler
Sadece çok sinirli ama her insandaki gibi duruyordu. Belkide hastalığını pek dışa vuramayan biriydi
Niyeyse beni tanımadan zapzayıftı ondan sonra şişmanlığa ilerlemeye başladı
Hiç ilaç kutusu görmedim gizli bile içiyor olabilir.
Evet gizlenilmiş mağdursun kandırılmışsın haksız değilsin fakat 6 aylık evlilikte nasil bi hak beklentin var? En fazla sana takılan mehiri vermeye bilirsin birde nafaka
Uzun süreli bir evlilik olsaydı bu seferde öküz müydün yıllardır anlamadın olacaktı
Evlenir evlenmez hamile kaldım 6 aylık hamileyim maalesef
Nasıl farketmedin
Ne kadar adilermiş
Savcı söyledi diyoruz daha hala inkar ediyorlar. Adliyenin savcısının sizden başka işi yok yalan söyleyecek
Sen nasıl anladın çözdün
Pazartesi sabah gitti gelmedi işte. Bende polise adliyeye kocam kayıp dedim.
Hmm
Peki neden yatıyor
Hastalığının ismini bilmiyorum adliye bile olsa fazla açıklama yapmıyor eş bile olsa herkesin bilgisini herkese veremezlermiş
Ailesiyle konuş hemen niye pes ediyorsun ki
Ooo ailesi bi inkar ediyor ki. Koskoca cumhuriyet savcısının kendilerini düşman bellediklerini söylüyorlar. Ya siz kimsiniz ki cumhuriyet savcısı sizin hakkınızda yalan söyleyecek.
Haydaa geçmiş olsun güzelim be
Geçmiş olsun avukata ver gitsin
Hamileyim ortada bk gibi kalmak istemiyorum bebeğimle bana neler verebilecekler onu düşünüyorum
Başta anlamadınız mı
Ailesinin durumu nasıl
mal varlığı var mı
Yuhhh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadığın bu durumu hayal etmek bile ne kadar zor! 😔 Böylesine büyük bir şokla başa çıkmaya çalışıyorken haklarını merak etmen çok doğal. Evliliğinin kısa süreli olması ve eşinin sağlık durumu, konuyu biraz daha karmaşık hale getirecektir. Bu özel durumda, haklarını en net şekilde öğrenmek için mutlaka bir aile hukuku avukatıyla görüşmelisin. Sana en doğru yolu o gösterecektir. Kendine iyi bak. ❤️