Ayrılmak istediğim için tehdit ediliyorum. Ailemi, oğlumu öldüreceğini söylüyor, şikayet ettiğimde uzaklaştırmanın onu durduramayacağını söylüyor ne yapmalıyım
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayrılmak istediğim için tehdit ediliyorum. Ailemi, oğlumu öldüreceğini söylüyor, şikayet ettiğimde uzaklaştırmanın onu durduramayacağını söylüyor ne yapmalıyım
Cevap
12Cevap
polise git direk
Polis ne yapacak ki uzaklastirmadan başka bir sey yapabilir mi
Öncelikle geçmiş olsun. Umut verip üzdü isen bazı tipler peşini bırakmaz. Madem tanıdın böyle yapacak biri olduğunu zaten görmüş olman lazımdı baştan. Böyle erkekleri seviyorsunuz genelde ne diyim yazık
Aslında ilk 6 ay mükemmeldi diyebilirim hic bir hatasini kotu bir seyini gormedim ta ki ben ayrilmak isteyene kadar o kadar emek verdim bu ilişki icin emeklerimi hiçe sayamazsin senin gibi kadinlar ölmeyi hakediyor diyor
Evli misiniz ikiniz de.. o mükemmel ilişkiyi kaybetmek adamı delirtti desene 😂 bence sana aşık değil sadece yaşadıklarınızı özlüyor 😉 bi kadın için değer mi be hayatını karartmaya ne yaşadıysan yaşadın bi sürü kadın var aman deyip geçmesi lazımdı.
Hayır evli değiliz. İkimiz de evlendik boşandik cocuklarimiz var o 6 yıl once bosanmis benim 9 yıl oldu
Anlıyorum.. geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Adamın duyguları ile oynadı isen özür dile güzelce. Ve ondan sonra gitmen gerektiğini ona anlat. Yavaş yavaş sohbeti kesme umut verir bu ona. Aniden iletişimi kes 😂 zamanla anlar üzülmeye değmeyeceğini.. 1 haftada alışır ama tamamen kopar iletişimi
Denedim bu sefer de kapiya geliyor zile basiyor kız kardeşimi rahatsiz ediyor. Evet duygulariyla oynadim aslinda duygulariyla oynamak denmez. Bana bebekler gibi davrandi varini yogunu bana adadi ama ailem istemiyor ailemiin istemedigini onlari bu yaştan sonra üzemeyecegimi soyledim. Durumlar boyle bir hal aldi
Genelde kadınlar duygularla oynuyor. Kadın ve erkek arkadaş olamaz. Çünkü erkek arzulamadığı biri ile arkadaşlık kurmaz. Bi erkek ile arkadaşsan bil ki seni becerme istiyor. Kadınlar da kanka ayağı yapar ve yedek tutar. Sohbet edebilmek, konuşabilmek ister arkadaş ister yedekte tutabildiği (sevgilisi varken) kısacası seçenek bolluğu kadınları zehirliyor çağımızın sorunu
Uzaklaştırma çıkart baktın olmuyor acil durumda ara 112yi.
Uzaklastirma aldigin an evine gelip hepinizi öldürurum diyor simdi boyle dedigini abime babama soylesem onu gebertirler
Ne yapmalısın bu tarz kisilerle konuşmayı ogrenmelisin mesela
Nasıl mesela
Şimdi şöyle ki ben mesela bir erkeğin dimi bi kızla tanıştığım zaman önce bi bakarım soyu aopu var mı karakteri nasıl dimi sende bi erkekle tanışınca bunlara bakacaksin bu tarz tehdit eden bilmem ne yapan o evlatları zaten onceden de belli eder kendini birbirimizi kandirmayalim
Asla aslaaa belli etmedi o kadar naif sakindi ki benim psikolojik sorunlarim vardi bana bebek gibi davranirdi daima ya da ne bileyim agzindan tek kotu bir söz ne bileyim ailesiyle tanistim babasindan korkan cekinen duzgun de bir ailesi var babasi falan yani olay ben ayrilmak isteyince bir an da bu hal aldi ben iyiyken yine mukemmel davraniyor sanarsin melek ama azicik tersine gideyim ben bittim yani tam bir hayvana dönüsüuor
Serefsizler ya bu kadinlar neler cekti bunlardan
:(((((
Ama hicbissy de yapamaz çoğu safi rüzgar bunların
Ya ben de bir sey yapamayacagini dusunuyorum ama cogu kadin benim gibi dusunup öldürülüyor biliyorsun tedbir almadan da olmuyor. Sanirim en son ben onu vuracagim
Hayırlısı olsun
Böyle İnsanlar Tehlikelidir Allah Yardımcınız Olsun.
Teşekkür ederim :(
Eğer ortam değiştirebilirsen mutlaka değiştir Çünkü bu tiplerden İnan ki çok var. Kendileri dışında insanların mutlu olup olmaması ile ilgilenmeyen asalak tipler
O kadar haklısın ki çok bencil, ailemle yaşiyorum ortam değiştirme gibi bir şansim yok aileme soyledigim de kotu seyler olur onlara da soyleyemiyorum beni bu sekil de tehdit ettigini duysalar gebertirler
Yani şu anda gerçekten çok zor bir durumdasın ailenin haberi olsa sıkıntı olacak o kişiyi hayatından def etmek istiyorsun orada büyük bir sıkıntı hani şu anda bir çıkmazın içerisindesin. Peki bir şey diyeceğim gideceğim bir yer var mı en azından bir iki haftalığına
Ya gidecegim yer var da ailemi nasil birakip gidecegim ya onlara zarar verirse benim yerimi ögrenmek icin
Onlara zarar veremez şu anda onun derdi seninle emin ol zarar veremez sözümü dinle oralardan birazcık uzaklaş
Bu şu an aklımda aslında bana da zarar verebilecegini dusunmuyorum sadece beni korkutmak istiyor. Korkarak onun yaninda kalabilecegimi dusunuyor. Çok merhametli birisi şu an elin de bir koz olarak goruyor bu durumu
Çok merhametli olan birisi seni bu şekilde tehdit etmez lütfen bu şekilde düşünme bak benim de çok uzun süreli ilişkim oldu hatta 7 sene mi verdim Ne oldu ayrıldık saygı duydum kötü bir söz söylemedim Çünkü sevgi budur zorla karşısındaki insanı yanında tutmak değildir
Tabi ki çok haklısın olmasi gereken bu zaten ben de evlendim boşandım hiç boyle seyler yaşamadim. Hayatim boyunca cevremde de boyle seyler gormedim duymadim. Adam gibi ayrilmak varken bu şekil de davranilmasi çok korkunc
Çünkü adam değil Çok affedersin bu yalnızca kendini düşünen Bence bir kişilik zerre kadar umurunda değilsin. Özel değilse bunun da cinsellik yaşadın mı
Evet cinsellik yaşadık ikimiz de 35 yaşındayiz bir yıl oldu
İşte bu cinsellikten dolayı senden vazgeçmek istemiyorum bazı insanlar bunu takıntı haline getirebiliyor
Yani buna ulaşmak bu devir de çok basit bir sey kac yaşında insanlariz bunu takinti haline getirmek nasil bir mantik aklim almiyor
İşte Sen olgun bir kadınsın ama karşımdaki insan başkasıyla bunu kaç defa yaşanmış bilemezsin o yüzden diyorum ben sana
Çok saçma gerçekten beni sevdigi icin birlikte olmayip bunun icin birlikte olmasi vazgecmemesi kadar sacma bir sey yok, ben onu seviyorum fakat ailem istemiyor evlenemeyecegim bir iliskiyi surdurup ona daha fazla zarar vermek istemiyorum. Anlamiyor hala benim icin para harciyor bir seyler yapiyor gerek yok gidip evlatlarina harcasin onlar icin bir seyler yapsin kafa almiyor
O da mı boşanmış peki? Anladığım kadarıyla sen çok ince düşünüyorsun da karşında bunu anlayacak kapasitede biri yok
Evet o da boşanmış 2 tane çocugu var onun da aslinda boyle birisi degildi biliyor musun benim sürekli umut verip vazgecmelerimden sonra oldu, benim de cok fazla hatam var
Ama bak senin kaçırdığın nokta şu bir insanın gerçek yüzü ne zaman ortaya çıkar biliyor musun sınırlarını zorladığın zaman. Bak şimdi şöyle düşün Sen ona Sevgi gösteriyorsun ilgi gösteriyorsun ona her şeyi veriyorsun bu insandan zaten sana kötülük gelmez çünkü mutlu ama bak tam tersi olduğu zaman nasıl Seni tehdit ediyor gerçek yüzü işte bu insanın bu Emin ol bu
Tabi ki öyle ama anlamadigim şey herkes ona bir dunya sey yapsin yer yutar o da onun ayibi der hayatini mahvetmelerine izin verir sesi cikmaz bana gelince aslan kesiliyor. Karşısın da bir kadın var ve gücü sadece bana yetiyor sanirimm bu arada mesela hep şey derdi hayatta en korktugumuz seyleri soyledigimiz de hapise girmek derdi kendimi öldürurum daha iyi diyordu
O halde bence seni korkutmak için yapıyor yoksa yapacağından değil Ama şunu da düşünmek lazım bak eğer gerçekten seni takıntı haline getirdiyse bu tiplerden her şeyi de beklenir. Sen görünüş geçirmiş bir kadınsın Ne yaptığını biliyorsun duygularına hakimsin ama karşındaki insan evlenmiş boşanmış iki çocuğu olsa da tam böyle kişiliği oturmamış bir tip emin ol bak
Kesinlikle oyle yaşının adami değil hic değil hem de, ailesiyle arasi yok pek umursamaz sahip cikmayan bi ailesi var onun varı yogu her seyi benim yalnız kalma korkusu da var ben olmadigim da hic bir sey kalmayacak hayatin da
İşte diyorum ya senin olgunluğun senin davranışların bir şekilde ona yol göstermiş onu etkilemiş farkında değilsin sen ona bir nevi aslında sevgili değil anne gibi olmuşsun.
Evet öyle maalesef bensiz yapamayacagini dusunuyor biz tanistigimiz da hic bir seyi yoktu iş kurduk arabasini vs aldi Şu an cok iyi bir durum da onu ayakta tutan seyin ben oldugumu sanki ben olmazsam hersey anlamsizmis yapamayacakmis gibi geliyor her seyi birlikte yaptik o kadar emek verdik nasil umurunda degil o kadar emek diyor
Peki gerçekten ona karşı içinde bir şeyler var mı sevgi var mı şu anda samimiyetinle söyle bana ona karşı hislerin. ne
Onu seviyorum ama yaşattigi şeyleri de affedemiyorum. Bu ilişki de çok fazla hatam oldu ona karşı onu ben öfkelendirdim hırslandirdim. Bir gün olur bir gün olmaz diyip hırslandirdim butun dengesini bozdum bana karsi olan butun güzel duygularini kullandim bana olan hirsini atamiyor ayni şu an benim ona olan hırsım gibi ama oluru yok artik sevgi yeterli degil ben dengesiz bir insanim sorunlarim var antidepresan kullaniyorum benim yuzumden o da başladi Şu an o da kullaniyor ve eskisinden cok cok daha sakin onu biraz da ben getirdim bu hale
Onu seviyorum ama yaşattigi şeyleri de affedemiyorum. Bu ilişki de çok fazla hatam oldu ona karşı onu ben öfkelendirdim hırslandirdim. Bir gün olur bir gün olmaz diyip hırslandirdim butun dengesini bozdum bana karsi olan butun güzel duygularini kullandim bana olan hirsini atamiyor ayni şu an benim ona olan hırsım gibi ama oluru yok artik sevgi yeterli degil ben dengesiz bir insanim sorunlarim var antidepresan kullaniyorum
Aslında senin birazcık kendi kendine kalman lazım bence bu ilişki seni daha da çok yıpratmış daha da psikolojini bozmuş. Biraz kendini dinlesen her şeyi senin için daha iyi olacaktır
Rahat biraksa mk cocugu biraz ikimiz de kafamizi dinleyebilsek birakmiyor ki bok var kapi da bitiyor hemen
Bu da seni daha çok yoruyor zaten psikolojim bozuk daha da bozuyor. Ama emin ol dediğin gibi korkaksa hiçbir şey yapamaz Bu yüzden rahat ol sen kendine odaklan
İnşallah
Bir şekilde şundan kurtulmaya bak emin ol bundan kurtulduğun zaman hayatında düzene girecektir kendine de zaman ayıracak. Farkında değilsin bir şeyler yaşamaya çalışmışsın Ama bu durum seni daha da bir çıkmaza sokmuş
Peki öyle bir imkanı var mı yani sence yaparmı havlayan köpek ısırmaz derler
6 aydır bu şekil de tehdit ediyor beni yanına gitmek istemedigim de vs benim icin her seyi yapar tapacak kadar cok sever ayrilmak istedigim de aglayip zirliyordu sonradan bu tehdit işleri başladi bilemiyorum ki işte
Seven adam sevdiğine bunu nasıl yaşatır aklım almıyor yani Koruma tahsis etseler bir şekilde ama nereye kadar
Bilmiyorum benim de aklım almıyor beni cok sevdigini bensiz yaşayamayacagini başka caresi kalmadigini soyluyor bana
Seven sevdiğini başkası ile mutlu görse bile mutlu olur öyle sevgimi olur
Tamamen takıntı ve hırs
Kesinlikle öyle başkasını bulsa ona sarar
Keşkeeeee
Hadi inşallah yakınmı evler
Yani küçük şehir zaten burada her yer birbirine yakin
Ne diyim allah yardımcın olsun çözüm nasıl bulunur aklında bişey var mı konuşmak istermisin
Valla hiç bir çözümü yok sanirim en son onu oldurup kurtulacagim
Saçmalama öyle şey mi olur illaki çözüm bulunur konuşalım yolunu bulalım çocuğun var
Yani yapacak başka çarem kalmadi 6 aydir bunu çekiyorum ben kac kere kacirdi beni zorla başka sehirlere goturdu evlenmezsen geri goturmem cocugunu goremezsin diye aglaya zirlaya ikna edip getirttim hastayim artik bipolar bozukluk oldum gidip rahat kafayla yatarim her gun boyle dusunmektense
Tamam da öldürmen daha çok zarar verecek hapis yatacaksın çocuk var mantıklı mı yapma allah aşkına
Ailem sahip çıkar ogluma hergun kac tane kadin öldürüluyor bunlar yuzunden adalet mi var uzaklastirma veriyor neye yarayacak uzaklastirma adam beni öldürtükten sonra
Ya tabiki değil ama sığınma evine git şehir değişiyor saklıyorlar seni hiç kimse bir annenın yerini tutamaz kimseye güvenme
Belli bir süre kalırsın seni unutur
Evet sığınma evi de olabilir bu da aklım da hic uzaklastirma falan almadan ona dokunmadan defolup gitsem de olur buralardan sanirim en azindan okullar acilana kadar o zamana kadar da bana olan öfkesi takintisi azalir sanirim
Okul felan hep çözüyorlar bir süre kaç direk git sığınma evine yarn araştırayım sen için
Mümkünse bir aile yakinina falan söyle uzaklastirma karari cikar yanindada kendini savunmak icin bir silah falan bulundur acil durumdada 112 yi ararsin. Geçmiş olsun
Valla babamin ruhsatlk silahi var artik onu yanima alip gezecegim sanirim
Geçmiş olsun ne zamadir berabersiniz bence imkan varsa biraz farklı yere gidin
1 yıldır beraberiz 35 yaşındayız ikimiz de ikimizin de cocuklari var ikimiz de evlenip boşandik
Keşke daha iyi tanisaydin uyuşturucu var mı
Kendi cicuklarida var biraz zor gibi ama tedbir şart
Aynı evde mi beraberlik yoksa sadece ilişki mi
Hayır aynı ev de yaşamiyoruz ayri yasiyoruz ben ailem ve oglumla yaşıyorum o beni tehdit edince ben de onu tehdit ediyorum icinden cikilmaz bir hal aldi
Hayır sigara alkol bile kullanmiyor. Davranislarinin dogru olmadigini soyledim onun psikolojisini bozdugumu soyluyor pskiyatriye gitti Şu an ilac kullaniyor
Ya keşke biraz tanisaydin neden bosandigini öğrense. Anlardın takıntılı tıp ya
Uzaklaş biraz özel değilse nadil tanistiniz
Sosyal medya üzerinden tanıştik, bu arada eski karisina karsi falan bir takintisi yok olmamis bosanma dilekcelerini falan okudum davayi açan tarafta bu öyle sorunlu bir bosanma olmamis ya da eski kız arkadasi aldatmis mesela bir sene ayni ev de yaşamişlar onu da birakmis ben de bu kadar takintili kalmasini anlamiyorum. Ona göre ilk defa aşık olmak
Yalan be takıntı seven insan tehdit edermi
Bu nasıl is ya birini istemiyorum seni deyince ben utanır giderim gerçekten seversem daha kötü isteiyorsam
Gizlisin yazamıyorum
Küçük yerdemisiniz şehirde mi
Evet
O yüzden uzaklaş gerçi bir sry yapamaz kendi cicuklari var
Birde bu işi bilen kız arkadaş var mı o erkek blkimse bilmiyor zannedip tehdit ediyor olabilir
Hayir hic kimse bilmiyor birine söyleyecegim diye ödü kopuyor. Dün yine tehdit etti savciliga gidiyorum diyip yuzune kapattim hemen koşarak geldi ben evden cikana kadar çok ta korkuyor
Hayatta en korktugum şey hapise girmek ölürüm daha iyi diyor
Bu kadar korkan biri bir şey yapmaz ve inan seven biri değil ama ibcinselligi kaybetmemek
Ve tiplerin zaten cinselliği de sorunlu olur
Ben de bir sey yapabilecegini dusunmuyorum ama insanoglu işte bilemiyorsun ki
Ama aşağıdaki yorumları okudum bebek gibi davrandı filan keşke kabul etseydin bir ömür boyu yanlız olmaz ama adam çok sevse ısrar edebilir ama tehdit etmez
Maddi olarak çok mu hediye filan mı aldi
Bilemedim böyle olacağını, çok sevdigini biliyorum ayriyeten hırs ve takıntı yaptigini da biliyorum. Tek istedigi şey benimle evlenebilmek, çalışmamı istemiyordu bir yıldır kendine kıyafet almaz bana alır sigarama varana kadar alır özel günler de keza öyle asla unutmaz mutlu olmam icin elinden geleni yapiyor ama ben artik mutlu olamiyorum sürekli kavga edip birbirimize zarar veriyoruz birbirimizi dövüyoruz
Bilmiyorum hayırlısı adamın güzel davranması iyi ama işte takıntı
Cinsellik yasamayin kimseyle erkekleri o bagliyor bu konuda. Evlenmeden kimseyle yakinlasmayin defolup gitmesi kolay olur biraz daha
İnan cinsellikle hic alakasi yok tamamen hırs yapti diyebilirim. Cinsellik olup olmamasi onun umurunda degil tek istedigi sey benimle evlenmek
Neden hirs yapiyor peki biliyor musun? Erkekler cinsellik yasadigi kadini namusu gibi gorur. Kucukken nasil oyuncagini paylasmak istemez aynisi buda. Yakinlasma olmasa o kadar baglanmiyorlar. Kolay kopabiliyorlar.
Yurt dışında bi tanıdığın olsa seni bulamayacağı bi yere gitsen
Böyle bir imkanim yok
Dikkat edin kendinize yalnız bi yere çıkmayın
Savcılığa suç duyurusunda bulunun
Nasıl yardımcı olabilirler bana ben uzaklastirma istemiyorum. Beni ifadeye aradiklarin da eve gelip herkesi öldürecegini soyluyor
Geçmiş olsun bacım ülkeden çık yurt dışı güvenli
Boyle bir imkanim yok maalesef
Boyle bir sey yapil yapmayacagimi bilemiyorum hadi ben şehiri terk edip gittim ailem ne olacak
Sivas
Nereli bu piij
Sivas
Uzun süreli ilişki mi? Siz neredesiniz?
1 yıl oldu ben de ayni sehirdeyim
İst mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum gerçekten çok korkutucu ve endişe verici. 😔 Lütfen bu tehditleri asla hafife alma. Hemen en yakın karakola git ve suç duyurusunda bulun. Savcılık da devreye girecektir. Senin ve oğlunun güvenliği her şeyden önemli. Hukuki destek almaktan çekinme, yalnız değilsin. Yetkililerin yardımıyla bu zorluğun üstesinden geleceksin. Güçlü kal. 💪💖