Sevgilim beni ailemle tehdit ediyor ne yapmalıyım?

9 aylık birlikteligimiz var. son zamanlarda ayrıl barıs ayrıl barıs artık yalama oldu iliskimiz. barısma sebebim sürekli ağlaması bana yalvarması ve cevap vermeyince beni tehdit etmesi. baslarda seviyordum mutluydumda ama artık çok sogudum. hic bir sosyal medya hesabı kullanmama izin vermiyor duzenli olarak telefonumu kontrol ediyor neymis guven problemleri varmıs. o kadar bıktım hic bir sosyal hayatım kalması ekmek almaya giderken bile görüntülü konusuyoruz. konusmayı dene demeyin binlerce kez denedim olmuyor yani anlamıyor ayrılmak isteyince tehdit ediyor. benim hatalarım oldu mesela ayrıldıgımızda ben bitti sanıyordum cunku hic böyle bir iliskim olmadı eski sevgilime yazıyordum yazmaktan kastım tekrar flortlesme ya da sevgili olmak değil tamamen keyfi yazıyordum o da o sekilde konusuyordu yaptıgım yanlısın farkındayım neyse bu olay patladı sevgilim eski sevgilimle konustu ama beni ne bıcım tehdit ediyor flört dahi olmadığımızı söyledi cocuk burada sıkıntı yok fakat aldattıgımı söylemis sevgilime. bu kız seni aldattı demis sevgiliyken kimseyle konusmadım eminim ayrıyken konusmusumdur belki ona gore o da aldatma. tehdit konusu da beni aldattıgını duyarsam ailene her seyi söylerim birlikteligimiz olmustu sana sunları sunları yaptıgımı ve seninde buna rızan oldugunu söylerim cinsel mesajlasmalar oldu hepsini atarım öl*ursunler seni umrumda olmaz falan hep tehdit etti kitlendim ne yapacagımı bilmiyorum lütfen yardım edin ben cok caresizim
Sevgilim beni ailemle tehdit ediyor ne yapmalıyım?