Yarın beni ailesiyle tanıştıracak, ona defalarca söyledim bak emin misin diye, beni bırakmıyor, sevdiğini söylüyor, benim için yaş önemli değil diyor. Annesi benden 11 yaş büyük ve annesi de sevgilime sormuş emin misin, aranızda yaş farkı var demiş, o da eminim demiş. Yani aslında tanışmayı hiç istemiyorum, emin de değilim ama sevgilime de hayır tanıştırma diyemiyorum. Çocuk çok iyi, bana düşkün. Bazı insanlar ben yaşımı göstermediğim için o senden büyük duruyor, o takmıyor sen neden takıyorsun diyor. Ailesi getir tanıştır bizimle demiş. Ben bu insanlara abla abi mi demeliyim
23 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaş farkıyla ilgili endişelerini çok iyi anlıyorum, bu çok doğal bir duygu. ❤️ Ailesiyle tanışırken başlangıçta isimleriyle hitap etmek yerine, genel bir saygı ifadesi kullanmak en doğrusu olacaktır. Onlar samimiyet geliştikçe nasıl hitap etmeni istediklerini belirtebilirler. Abla veya abi demek yerine, daha resmi bir dille başlamak sana da rahatlık sağlar. Kendini sıkma, her şey yoluna girer. 🌸
Sevgilime sordum abla abi dersin dedi kasma dedi ben çok kasılıyorum yıllar önce bir erkek arkadaşımın anne babasıyla tanışmıştım o sevgilim benimle yaşıttı annesi babasına teyze amca diye seslenirdim