Parasız pulsuzum bir kuruşum yok canıma tak etti artık dayanamıyorum bu ev benim için cehennemden farksız
Bi tane bile arkadaşım yok ev arkadaşı yok valla çalışıcam evden ayrıldıktan sonra ama güvenebiliceğim birisi yok napıcam bilmiyorum
Çaresizim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Parasız pulsuzum bir kuruşum yok canıma tak etti artık dayanamıyorum bu ev benim için cehennemden farksız
Bi tane bile arkadaşım yok ev arkadaşı yok valla çalışıcam evden ayrıldıktan sonra ama güvenebiliceğim birisi yok napıcam bilmiyorum
Çaresizim
Cevap
10Cevap
önce ev tutacak içine bi iki eşya atacak kadar para kazan sonra. böyle çulsuz çaresiz bi şekilde gidersen kullanırlar seni.
Ben 17 imde ayrildim fakat erkek olarak kendimi koruyabildim. Tek yaşıyorum 7 senedir. Fakat sen kız olarak dikkatli olmalısın. Yamyam dolu etraf. Planlı ilerlemen gerekiyor. Yol gösterene ihtiyacın olursa yaz. Kimseye güvenme.
Erkek olmadığım için işte bulamıyorum kendime uygun
Kredi çekmek istiyorum ama çekemiyorum borcum vardı 8 bin ve 1 senedir ödememiştim 20 ye çıkmıştı 3 ay önce falan başladım ödemeye ve şu an 10 bin civarı ama ödesem bile 1 senedir ödemediğim için kredi çekemezsin diyolar
Can sıkıcı bir durum haklısın, şehir veya bölge olarak aklında bir yer var mı?
İstanbul a yakın olmalı bursa gibi düşünüyorum bilmiyorum
Akdeniz civarı olsa yardımcı olabilirdim ama oralar hakkında bilgim ve çevrem yok maalesef kb.
Ama biraz dişini sık bir işte 3 .4 ay borcu öde ve kredi botun yükselsin, sürekli başvuru yapma puanın düşer.
Çalışamıyorum aile yüzünden
Ödeniyo ödüyolar ama 3-4 aylık borc kaldı sanırım ondan sonra çekebilir miyim
Başvuru yapmadım henüz
Borç bitmeye müteakip en az 3.4 ay geçmesi lazım ve bu süreçte düzenli gelirin yani hesabına düzenli bir para giriş çıkışı olması lazım
Yani kısacası b. k kredi çekerim
Borca girerek bir düzen kurmaya çalışman mantıklı değil lzaten, farkındayım zordasin nefesin daralıyor çığlık atmak istiyosun o evde , 3.4 ay daha ayıya dayı demen lazım mecbur. Reelde tanımıyorum gene de sen bilirsin, dikkatli ol
Evden kaçma, dıkkatlı ol ya da insanlar cok kotu, neyın var aılen mı baskılıyor, Ankara dan isen yardın etmek ısterım
Evet baskıcılar ve benim canıma tak etti artık
Uzun zamandır kararlıyım gidicem ama param pulum yok
Hangı sehırdensın pekı
Söyleyemem onu malsef
Ankara ıse yardım ederim
kalacak yeri ayarlamadan evde ayrılman mantıklı değil
Elim ayağım titriyor sinirden
Napmam lazım bilmiyorum param yok okulum yok hiçbirşeyim yok arkadaşım da yok güvenebileceğim kimsem yok
Allah korusun evlilik istemiyorum
Elinde bir işin yoksa finansal garantin yoksa bir şey yapma ama ben sokakta yatarım diyorsan seçim senin
yalnız yaşıyorum.. Dilersen seni dinlerim
Antalya ise yardımcı olurum iş ev konusunda
kapıyı aç ve dışarı çık işlem tamam
Nakit ihtiyacın var mı
Var ama kimseye güvenemem
Hı durumuna üzüldüm gerçekten ama öfkeyle hareket etme bence
Bende kal
Kaçma
Önce iş bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canına tak ettiğini ve kendini çok yalnız hissettiğini anlıyorum canım. Bu kadar çaresiz hissetmen çok doğal. 🙏 Böyle zor zamanlarda tek başına olmadığını unutma. Bir akraban, okuldan bir danışman ya da güvendiğin bir büyüğün var mı? Sosyal hizmetlerle iletişime geçmek sana kalacak yer ve destek bulma konusunda yardımcı olabilirler. Unutma, her zorluğun bir çıkışı vardır. Pes etme sakın.💖 (70 kelime)