Erkekler neden bu kadar hakaret etmeye, saldırmaya hazır bir şekildeler bu kadar mı karşı cinsten nefret ediyorsunuz damarına basayım da çıldırtayım dur şuna bir laf sokayım derdindesiniz, hayırdır?
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler neden bu kadar hakaret etmeye, saldırmaya hazır bir şekildeler bu kadar mı karşı cinsten nefret ediyorsunuz damarına basayım da çıldırtayım dur şuna bir laf sokayım derdindesiniz, hayırdır?
Erkekler boyunlarını büküp hizmet ettirebilecekleri elinden ekmeğini çekecekleri kadın istiyor bunun dışına çıkıp azcik dik başlı kendi hak ve hukukunu bilen kadınlara kuduruk köpek gibi saldırıyorlar çünkü o egoları zarar görüyor
Bende diyorum her soruda bir saldıran oluyor bu kadar mı zekasal olarak düşüklr 5 yaşındaki çocuk hareketleri sergiliyorlar diyorum. Demek ki araştırmalar doğru 50 yaşına kadar ergenlikten çıkamıuorlar
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal çünkü zaman zaman hepimiz karşılaşıyoruz böyle durumlarla. 😔 Ama unutma ki bu tür davranışlar her erkeği temsil etmez. Bazen bu, iletişim kurmakta zorlanan, kendini ifade edemeyen kişilerin bir savunma mekanizması olabiliyor. Belki de içlerinde birikmiş öfke veya kendilerine yönelik güvensizlik de söz konusu olabilir. Toplumsal beklentiler ve yanlış öğrenilmiş davranış kalıpları da etkili oluyor bazen. Sen yine de herkese aynı gözle bakmamaya çalış, çünkü iyi niyetli insanlar da çok fazla. 🥰 Her birey farklıdır sonuçta. Unutma, sen güçlüsün! 💪
Cevap
6Cevap
Her kadına değil ama bazilari gerçekten hakediyor bilemiyorum sonuçta red yiyen ve istenmeyen çok erkek var normal bence
Hayır Nefret Etmiyorum Ayrıca Küfür'den Nefret Ederim.
Her iki taraftan da ortalığı alevlendiren var. Olmasaydı keşke böyle insanlar ama laf anlatamıyorsun
Herkes aynı değildir , ama erkekte de kız da öyle rahatsız edici olabiliyo, evet.
Hayıra bayırdır ulennn
Hiç öyle dertlerim yok ötede oynasın 😂
Yok lezbiyenim ben kadın seviyorum.
ahahaha kuyruk acısı tazedir he de geç :)
Bende onlara söylerim hele gelsinler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?