Size hakaret eden aşağılayan ve küfürler eden birinin neden ısrarla yanında duruyorsun? Yaptığı hareketleri falan erkeksi mi buluyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Elde etme hırsı var çoğu kadında. Erkekler de paragöz ve gösteriş meraklısı kızların peşinden ayrilmayabiliyor. Amac ne peki? Ya çok güzel diye o kızi takıntı yapmalari ya da geçici olarak elde etme çabası.
Ya çevremde var kız sağına soluna bakıyor erkek diyor ki senin gözün dışarıda senden tiksiniyorum vs küfürler hakaretler gittiği yerlerde inanmayıp sürekli görüntülü arayıp tegit etmeler çok komik ve iğrenç bence
Hacı haciyi tekkede deli deliyi dakkada bulur demişler. Kadınların hepsi normal olmadığına göre takıldıkları erkeklerin de normal olmasını bekleme. İlişkisi olmayan erkekler nedense bütün kadınları melek gibi sanıyor ve diğer hemcinslerinin kötü partner olduğuna kendilerinin ise en iyisi olduguna inanıyorlar. Senin ileride bir ilişkin olacagi zaman nasıl tavırlar takınacagini bilemeyiz. Belki de yanındaki kadın seni delirtecek.
Çocuk değilim hiç ilişkim olmadı da değil hiç bir kadını aşağılamadim ve hakaretler küfürler sarfetmedim bu beni aldatan kişi de olsa delirten kişide olsa. Kendimi en iyisi sandığım yok iyi de sandığım yok burada ki mesela kadınların ya da insanların kendilerini aşağılayan insanların yanından neden ayrılmamalari bunun sevgi ile aşk ile alakası yok bence. Ama sende bu durumu normalleştirmek adına belkide seni delirtecek diyorsun
Ben sana olayın elde etme hırsı olduğunu söyledim zaten. Normalleştirmeye çalışmıyorum sadece bazı insanların eleştirdikleri şeyleri kendilerinin de sonradan yapabildiğini anlatmaya çalıştım.
Yok çok şükür her canlıya saygım var cinnet geçirmedigim sürece öyle bir şey yapmam hastalıklı davranışlar
mesela kim duruyo öyle erkeklerin yanında? annen mi?
Yok çok şükür babam öyle birisi değil aksine 25 yıl psikolojik hastalığını tedavi ettirmek için elinden geleni yapan birisi
Hayat benim hayat severim
Öyle erkeklerden hoşlanıyorum diyorsun yani
Evet
Hesabın fake ve erkek olduğun için olabilri
Ne alakası var kendinle çelişme öyle kızlar var diyon öyle kız çıkınca bozuluyon
Seninle yazistik çünkü erkeğim demiştin
Yok öyle bir şey
Çevremde örnekleri var ya iş yerinden olsun sosyal çevremden olsun yakın kız arkadaşlarım anlatıyor böyle böyle davranıyor diye. Mesela birinci örnek arkadaşınla buluşmaya gidiyorsun gitmeden foto atıyorsun üzerinde ki abartılı birsey olmasa bile git o üstünü değiştir bu şekilde dışarı çıkamazsın diyor dışarı çıktığında sürekli görüntülü arıyor ne yapıyor diye tegit etmek için sağa sola baksa refleks olarak senin gözün dışarıda falan diyor küfür kıyamet ama kız bırakmıyor. Başka örnek vereyim mesela bi kız erkek arkadaşına sürpriz yapmak için iş yerine gidiyor ve çocuk ona neden geliyorsun diye bağırıp çağırıp kızı ağlatıp orada bırakıp yan tarafta arkadaşları ile sohbet etmeye geçiyor kız orada her kesin içinde ağlarken