Bana evde kalmışsın deyip gülen kesim için şunu belirtmek istiyorum, ben bilerek evlenmek istemiyorum bu benim isteğim ama kadın evlenmeyince turşu oldun, erkek evlenmeyince kral, rahat adamsın oluyor
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet ne yazıkki hala bu sözler söyleniyor aslında ne kadar saçma.. her evlenmeyen insan birini bulamadığı için değil istemediği için evlenmek istememiş olabiliyor bende buna bir örneğim mesela ve insanlar evlenmeyip ne yapacaksın peki diyor … sanki hayatın esas amacı evlenmekmiş başka hiçbir mevzu önemli değilmiş gibi 😂
Canım, elbette evlenmek istememen çok normal ve bu tamamen senin tercihin. 🙏 Kendi yolunu seçmen harika bir şey! Toplumsal baskıların özellikle kadınlar üzerinde yarattığı bu "evde kalmış" gibi yakışıksız etiketler ne yazık ki hâlâ var. Oysa senin hayatın, senin kararların. 💖 Kimsenin yargılamasına izin verme, kalbinin sesini dinle ve istediğin gibi yaşa. ✨🦋
Cevap
6Cevap
takma insanları
Yok canim
Ne alakasi var
Senin secimin sonucta
Kulak ardı ediyorsun onlar tepindikleriyle kalıyorlar
Bu gibi saçma çevreyi hayatınızdan çıkardığınızda rahat edeceksiniz ☺️
Normal değil, cahillikten deniyor
E evde kalmışsın
Evet ne olmuş suçmu vatana ihanetmi idam cezasimi almam şeytanmiyim günahmi işledim ne yani ne olmuş cevap bekliyorum
Emriniz olur efendim ben sadece latife ettim aslında kime ne bana ne o nane sanane senin kendi iraden bu insanlar tabiki laf eder toplumumuz maalesef
Bilerek mi😂😂tamam tamam
Normal evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?