Halamın eşi, teyzemin eşi falan annemi çok severler mesela halamla annem konuşuyorken eniştem telefonu alır annemle saatlerce konuşur sonra "dur size geliyorum çay demle" der gelir (eniştemle babam küs) ama annemle arasından su sızmıyor bir araya geldiğimizde annemin dibinden ayrılmaz ve kendi oğluna kızına yapmadığını adam bana yapıyor çok değer veriyor bana
Teyzemin kocası da öyle bir yere gittiğimizde veya onlara gittiğimizde sadece benim sevdiğim yemekleri yaptırır
Annemi sürekli "baldız, baldızım" diye sever her anımızda yanımızda olmak ister ama gerçekten normal bir samimilik yok resmen annemin peşinde kuyruklar
Ve bir de annemin patronu var adam resmen annemi direkt oraya müdür yaptı ve annemin şoförü oldu resmen adam
Mesela annem 1 hafta işe gitmediği oluyor adam ne yıllık izinden kesti ne de ücretsiz izin saydı annemi çok ayrı tutuyor
Bu kadar neden değer veriliyor çok merak ediyorum
Teyzemin kocası da öyle bir yere gittiğimizde veya onlara gittiğimizde sadece benim sevdiğim yemekleri yaptırır
Annemi sürekli "baldız, baldızım" diye sever her anımızda yanımızda olmak ister ama gerçekten normal bir samimilik yok resmen annemin peşinde kuyruklar
Ve bir de annemin patronu var adam resmen annemi direkt oraya müdür yaptı ve annemin şoförü oldu resmen adam
Mesela annem 1 hafta işe gitmediği oluyor adam ne yıllık izinden kesti ne de ücretsiz izin saydı annemi çok ayrı tutuyor
Bu kadar neden değer veriliyor çok merak ediyorum
Güncellemeler
5 sa
Teyzemin oğlu da bana "sana karşı boş değilim" demişti 1 yıl önceye kadar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, annenin bu kadar sevilmesi ve değer görmesi seni düşündürmüş, çok doğal. 🤗 Annenin yaydığı pozitif enerji, anlayışlı ve samimi tavırları insanları kendine çekiyor olabilir. Bazı insanlar, kendilerine iyi gelen, içten ve güven veren kişilerin yanında olmayı çok severler. Annen de çevresindeki kişilere huzur veren, sevgi dolu bir ışık olmalı. Belki de onların hayatında eksik olan bazı duyguları tatmin ediyor, onlara değerli hissettiriyordur. ✨💖