denk geldiğimizde gözlerini alamıyor, ama mesaj atıp sorduğumda senin gönlün kalmış olabilir asıl bakan sendin tarzında şeyler söylüyor
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Seni deniyordur belki.. bakıyorsa ilgili
Tam olarak neyi deniyor
bence de ilgili zaten ama ben mesaj atıp sordugumda bana diyor ki sen diyor adeta bakışlarında dükkanın içine girmiş kadar oldun senin gönlün kalmış olabilir falan diyor madem sözlerinin insanı ise neden bakıyor ki demi
Yok zaten ben ilgilenmiyorum sadece bu bakışların anlamı ne diye mesaj attığımda bana öyle üstten üstten bir şeyler yazmış sanki hiç bakmadığını gösteren. Ama nerede görse de gözlerini alamıyor sence ilgisi var ama bastırıyor mu
neye temkinli olucam anlamadım yani üstten konuşuyor derken bana senin gönlün kalmış olabilir güya ben sana karşı bir şey düşünmüyorum havası veriyor ama bakışları da gözlerini alamıyor beni görünce böyle de bir gerçek var
ya dua et de onun içine bir cesaret gelsin kulun kula ettiği dua kabul olurmuşş
inşallah iyi olursunn teşekkür ederiim
Egoist narşist cano
mesela ben niye bakıyorsun diye mesaj atıp sordugumda bana onları dedi. sonra bende buna bir şeyler yazdım ve ben bunu engelledim. aradan 1 hafta geçti biz yine karşılaştık yine gözlerin alamadan baktı sen anlayabiliyor musun ya
Bu şekilde seni düşürüyor işte
Ama tamam da sözlerinin insanıysa beni görecek kafasını çevirmesi gerekmez mi böyle dengesizlik olur mu ya
Sözlerinin adamı değil işte
aynen değil. Bu durumda sence ilgisi var ama bastırıyor mu
Seni bu şekilde etkiliyor ilgisi yok av olarak görüyor
İlgisi olmayan insan umursamayan insan gördüğü yerde kafasını çevirmez mi? ona o kadar laf laflar yazdım sen benim kültür seviyeme uygun değilsin davul bile dengi dengine diyip ben bunu engelledim. Aradan bir hafta geçti biz yine karşılaştık yine gözlerini alamadı böyle gurursuzluk olur mu yanii
Gurursuzlık değil taktik
Beni cepte tutma hareketimi yapıyor kendince yani
Rvet aklına kazınıyor
yani kafamı karıştırmak istiyor peki bunu neden yapma gereği duyuyor sence
Konuşacaksak yorumdan çıkalım mı
olur
Çıktım
Kendine güveni yok
mesela ben niye bakıyorsun diye mesaj atıp sordugumda bana onları dedi. sonra bende buna bir şeyler yazdım ve ben bunu engelledim. aradan 1 hafta geçti biz yine karşılaştık yine gözlerin alamadan baktı sen anlayabiliyor musun ya
Seninde ilgin var
Ben de bakıyorum ne yalan söyleyim ama o baktığını inkar ediyor. Bana diyor ki adeta bakışlarınla sen dükkanın içine girmiş kadar oldun senin gönlün kalmış olabilir falan ben de buna diyeceğimi diye engelledim bir hafta sonra yine karşılaştık yine gözlerini alamadan baktı yani bu ne istediğini mi bilmiyor sence
Sen açık açık iste
ne anlamadım
Ona onu sevdiğini söyle
ya bizim aramızda uzaktan da olsa bir akrabalık var bu da benim ona olan ilgimi zaten zamanında biliyordu ama bu laf söz olur diye benden uzak durmayı seçti ilgisi olduğu halde. O bakışlar da sence ilgisi olduğunu gösteriyor ama bastırıyor mu
Ya hu git konuş işte
niye bakıyorsun diye mesaj attığımda bana senin gönlün kalmış olabilir bakışlarınla sen dükkanın içine girmiş kadar oldun falan diye böyle tuhaf şeyler yazıyor ama gördüğünde de gözlerini alamıyor yani ben sordugumda evet bakıyorum demiyor ki neyi konuşacağım sence ilgisi olduğu belli değil mi
😅😅 ya he he
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanın aklını karıştırır gerçekten. 🤔 Gözler ne söyler, dil ne der, bazen insanlar kendi içlerinde bile çelişki yaşar. Belki o da kendi duygularıyla yüzleşmekten çekiniyor ya da kendine bile itiraf edemediği bir çekim yaşıyordur. Senin baktığını söylemesi, aslında kendi bakışlarının bir yansıması olabilir. ✨ Önemli olan senin ne hissettiğin ve bu belirsizliğin seni nasıl etkilediği. Kendi sezgilerine güven canım. 💖
Ah canım, anlıyorum seni. 🤔 Bazen insanlar kendi duygularıyla yüzleşmekten çekinirler. Gözler asla yalan söylemez. ✨💖