Annem babam boşanalı 12 yıl oldu, şu an 28 yaşındayım, ön muhasebeciyim ama 1 yıldır işsizim. Babam polis memuru, 5 yıl görüşmedik, maddi manevi hiç destek olmadı. Kız kardeşimle mahkemelik oldular, kardeşim 21 yaşında. Şu an nafaka için o evlendiği kadınla geldi, kadın o.. pu... nn teki kardeşimi 3 yıl önce instadan bulup kendi emeğinle gücünle çalışmak yerine babanın parasına bakan 5 para etmez birisin demişti. Şimdi Bodrum'da yaşıyor ve bizi yanına çağırdı, o kadının olduğu yerde kalmam dediği şeylerden sonra. Dedim, kadının sesi geliyor arkadan, "Ne demişim ben ya" diyor. Telefonu istedi, konuşmak istemiyorum dedim. Babam da bana sinirle herkes her şeyi söyler dedi, ben de nasıl söyler, neye sinirleniyor, onun sinirleneceği bir şey yok, haddine değil. Hâlâ "Ne demişim ben" diyor dedim. Kadın da kavga ettirecekler beni Allah Allah diyor, babam da zorlamaya gerek yok diyor. Ben de neyse telefonu kapatayım ben en iyisi dedim, kapatıp numarasını sildim. Özür de dilettirmiyor kadına, hâlâ üste çıkıyor, elin o... ru. pusu bizden kıymetli oldu. 5 yıl sonra hiç barışmamak gerekiyormuş, babaannem barıştırmıştı. Çok kötü bi his, sahip çıkmıyor, istemiyor. Birileriyle kavga ettik, bize sövdüler, 1 ay oldu hâlâ buraya gelmedi.
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar