19 yaşındayım babam sinir hastası ilaç kulkanmiyor Dünya bana dar ediyor arttık dayanamadım küfür ettim yeter artık yeter
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Normalde ciddi değilim ama senin polise gitmen gerekiyor.
Gitsem ne olur Allah için
Ayniydim babamla tavrini belli et sınırıni koy koca adamiz artik
Simdi soyle bana annen veya kardeslerin vsrmi
Var annem bacım ablam
Şimdi manevi yönü geçiyoruz, evin en buyuk erkegi senmisin tek erkek
şu an benim ama 2 abim evli biri ile babam küs diğer hafta bir gelir
Güzel knk şimdi bu herif olucak adam baban anne ve bacikarinada fiziken ya da manevi dunyayi dar edio karisiyormu
Aga adam piskopat oliyor ilaç almasa yoksa güzel bir adam tek sorun ilaç almaması ben çok dayak yedim annem de fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor buna dayanamıyorum sonra babam beni dövüyor gücüm yetmiyor
Adam eski komando 2 yıl yapmış disiplinli eğlence sevmez asla
Fiziksel olarak benden güçlü baya
Knk o zmn bir karar vericeksin , ya iki abin gibi evden kacip evleniceksin ya da bacilarinin ve anennin yanında kalıp ömür boyu o eve sen bakican ve o herifi evden attiricaksin ve bosanikcalar
Fedakarligi evde bacilairnin ve anenenin yanidna kalmayi sexersen biriyle evlilik dusunemezsin bu yola onlarla sen cikicaksin ben bu yolu sectim benim baska kari kizla isim olmaz canimdan olan annem kardeşlerim önce gelir
Unutma bir kzi 2 gunluk diyer trafada senelerdir kanidnan olan insanalr var
Knk eglenceye gerek yok komando olsun olmasin bir şey degismez bosanirlarsa uzaklastirma alirsa bu is biter baska seçenek olmaz ve sen şanslısın 2 abin var
Aga bilmiyorum zaten kız kardeşlerşm evlenir birkaç yıla kadar baktım devam ediyor annem abim yanında kalır ayruca evli bir ablam daha var bende asker olurum
Yaw sen niye adker oluyon abi hir sanayiye kendini gelistir hic bir şey icin gec degil eyw asker olmak buyuk bir seref ama snein ailevi durumlarin el vermiyor
2 abim biri ile samimiyetim var diğer i başka babam konuşmadı için onu az tanıyorum 7 yıldır konuşmuyorum
Açıkladım sana asker olucam ben burada kalamam yoksa Ka*** olurum dar geliyor bu şehir
Knk bende bilirdim asker olim gemici olmak isterdim ama annemi ve kardeslerimi bir canavara birakamazdim fiziksel manevi zarar veriyordu simdi bosanirlyorlar evde hayatimda gormedigim hzuur vsr çok şükür
Ha babasizlik zor eyw ama oncelikelerim annem ve kardeslerim guvenlikleri olay bu knk oar da otda bokda yerine giriyor afedersin
Ben burdan giderim annem de yanıma ya da abime gelir
Hangi sehirdesin
Çok haklısın ama katil olmama değer mi ben de normal değil im vurum şakam yok
Şehri boş ver sen sanayi bu yaşatan sonra boş senin meslek ne
Anla beni lütfen kalsam kan çıkar
Aa bende cok dusundum durrr harbi bende dusundum benimde sakam yoktu ama vursaydim hapis herifin sulalesi vs. Musallat olabilri ondan sonra anne tarafi veya kardeslerim eziyet gorebilir ortada kalabilir hangi abinin esi anneni kabul eder dürüst ol uzun sure kalici olarak kimse kabul etmez o yuzden bekar kaliyoruz
Benim yollum belli kardeşim
Ben diyorum bosanicaklar evden anennden sizden uzaklastirmasi olucak
Knk sen bilrisin hayat senin ama bencil olmaya gerek yok senin yedigin dayagi annende goruyormus bu bana daha cok koyardi sen bilirsin saygi duyuyorum
Uzaklaştırma 3 ay 5 ay sonra daha çok kızar vurur silah ile
Devlet e güvenmiyorum ben Allah'tan başka kimse korkmam annem de diyor git kurtul asgari ücret boş
Annen evladini dusunuyor tabiki öyle dicek hangi anne oglunun kendisine bakmaini isterki git hayatini kur der tabiki asgari ya da asgari ustu veren yerler var knkbirnsure dişini sıkar e ticarete bike girebilrisin o cok daha karli bak kendi isin olur neyse dediklerim ystirim tavsiyesi degildir
Ayrica iceri alirlar uzaklasma uymazsa keyfin bilir ben iyi niyetimden buyasadikalrimi anlattim karar senin
Ama sunu unutma öyle nokta gelirki bazi seyler icin gec olur hakkinda hayirlisi olsun
Eyvallah kardeşim sağolasın ama bu şehir bana dar geliyor
E ticaret girdim batım
Ondan sonra böyle oldu
Bende giricem denicem agirdan aliyorum , knk basaranalrin cok güzel hayati vsr benimde halime ve aileme bakarsak tek çıkış yolum orası
evet gitme amcana ya da dayına git
Onlar ondan farksızdır
polise şikayet et
Vursa edecem gidecek yerim yok hepsi aynı
Allah sabir versin sıkma canini
Elde değil psikolojim bozuldu artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu durumu duymak beni çok üzdü. 💔 Senin güvenliğin her şeyden önce gelir. Hemen kendini güvende hissedeceğin bir yere gitmelisin. Sakin kalmaya çalış ve güvendiğin bir büyüğünden, bir akrabandan veya polisten mutlaka yardım iste. Bu zorluğun üstesinden yalnız gelmek zorunda değilsin, lütfen adım at. 🙏🫂