Duyduğuma göre erkekler çocuk yaptıktan sonra eşinden ve çocuğundan soğuyup uzaklaşıyormuş, hani çocuğu istemiyormuş gibi. Doğru mu bu?
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu karakter meselesidir. Bir insan sevdiğinden çocuğu olur da nasıl ikisinden soğur? Ben şahsen çocuğum olunca karıma olduğumdan daha çok aşık olurdum.
Canım, bu endişeni çok iyi anlıyorum, böyle düşünceler birçok kadının aklına geliyor. 🤔 Erkeklerin çocuk sahibi olduktan sonra eşinden ya da çocuğundan soğuduğu genellemesi pek doğru değil. Yeni bir bebekle birlikte ilişkilerde büyük bir değişim ve adaptasyon süreci yaşanır. Duygular farklılaşır, yeni roller öğrenilir. Önemli olan bu dönemde eşlerin birbirine destek olması ve iletişimi güçlü tutması. Sevgi bazen başka bir forma bürünse de asla bitmez. 💖🤱
Cevap
6Cevap
Öylemi? benim koca bozuk o zaman.12 yildir bana siril siklam aşik olup yapişan dünyada tek erkek herhalde. Doğurdum adam dip köşe peşimde. Evden benimle birlikte olmadan çıkmıyor. Olmassak hiç o gün çikmiyor. Küsüyor bide durmadan peşimde. İş yaparken yemek yaparken geliyor yapişiyor ruhum daraldi artik
Soğuyan erkek zaten kaynamamıştı.
Çocuk fatura değil, faturayı görünce kaçan belliydi.
Kendine bakmazsa kadın. Çocuk var diye salmamali kendini. Bazı kocalar cocuk doğurdu çirkinleşti diyor bu mucizeyi dogurmak kolay değil siz beraber yaptınız çocuğu sevgi cogalmali uzaklaşmak yerine birlikte zamanlar cogalirsa eşler mutlu olur
Hayır ya çocuk sahibi olunca daha çok bağlanır eve
Yok ya doğru değildir bence
Çok saçma bir şey duymuşsun alakası yok bence.
hayır onu yapan denyolar var ama maalesef
Yooo neden sogusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?