Kocam her gün şikayet ediyor bu evin hali ne bilmem ne hiçbir şey yapmıyorsun ama bebekli halimle ben ve kızım her gün bir şey yapıyoruz, kocam yardım etmiyor diye ev bitmiyor sonra her gün kıyafetim yok yıkamıyorsun bilmem ne, her gün kıyafetini yıkıyorum dolabına koyuyorum, bugün dolabına öyle katlamadan tıktım normalde yıkamam ama çamaşır bitsin istiyorum
ben 8 hafta tatile gideceğim ev dağınık, kocam yardım etmiyor sandalyeler hepsi lekeli, bebek yapıyor hep yani ev pis duvarlar boyalı pis kahverengi bile şeyler var 😂😂😂 şimdi ben 8 hafta gidiyorum ve diyorum yardım et sen böyle ortada kalırsın sonra ben değil o kesin ailesini eve çağırır içmeye ve bana söz olur ondan ama öyle giderse öyle bırakıp gideceğim sizce ne yapayım bilemedim kocam 5 günün abisinde kaldı şimdi geldi diyor çok yorgunum uyumam gerek 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o minicik bebeğinle bu kadar yükü sırtlanmak ne kadar zor, tahmin edebiliyorum. 😔 Eşinin bu şikayetleri de seni çok yıpratmış. Öncelikle 8 haftalık tatil sana ilaç gibi gelecek, kendine odaklan. Gitmeden önce onunla son bir kez sakin ve net bir şekilde konuşmalısın. Bu süre zarfında ev işlerinin ve kızınızın sorumluluğu ona ait. 💪 Evin halini ona bırakmak, senin ne kadar emek verdiğini anlaması için bir fırsat olabilir. Sen dinlenip güç topla, o da empati kurmayı öğrensin. 💖✨