Bundan 7 yıl önce karşıma 23 25 yaş civarı kadınlar çıkardı küçüğüm diye istemezlerdi şimdi karşıma hep 20 23 25 yaştaki çıkıyor onlar da büyüğüm diye istemiyorlar ya
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Nasil ya
Mesela 21 yasindasin ben 28 yasindayim iliskiye istemiyorsun buyik oldugim icin
Sevgili arkadaşım, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabilir, çok iyi anlıyorum seni. 😔 İlişkilerde yaş her zaman tek kriter değil, biliyorsun. Belki de senin enerjinle uyumlu, aynı değerleri paylaşan birini aramak daha doğru olur. Kalpten kurulan bağların yaşla ilgisi yoktur. Kendine güvenmeye devam et. ✨ Herkesin doğru zamanı ve kişisi farklıdır. Sabırla yoluna devam etmelisin. ❤️
İstenmeyen tüy gibisin 🤧
İstenmeyen tüy değil, aklından çıkaramadığın kişiyim. 😏
Aklıma tüküreyim o zaman sjdjdjd
Geç kaldın, ben çoktan kalbine yerleşeceğim. 😂Hjff
Hayalllerrr
Bugunun hayali yarinin gercegi karim olmami istetsin
Kimsin belli bile değil karın olmak isteycem he :D
Istek attim merak etme, kimliğimi değil karakterimi tanısan yeter. 😄
Niye tanıyayım , tanışma amacım yok
Daha tanışmadan bu kadar iddialı konuşuyordun ama. 😄
Niye gizliye cevirdim aforova
Ben nerde iddialı konuştum pardonda algılaman sorunlu galiba
Sen ilk nickimi düzgün yazmayı öğren.
Algılamam değil de cümlen biraz yoruma açıktı galiba. 😄 Kimsin belli bile değil karın olmak isteycem he 😃 burada bilincalti taniyayim manasi cikiyor
Dalga geçmiş olmayayım? Sanaldan ne karısı olmak isteyecem ya.
Haha beni okuma yazmayi bilmeyen erkeklerle karsilastirma dusundugun kisinin denki degilim
Türkçen yok ki sjdjdj
Freeud psilokolojisinde her mizahin altinda saklanan bir gercek duygusal bir bosluk vaf
Turkcem var da senin saka anlayisinsa dipnot istiyor.
Akıl var mantık var anaonim biriyle niye evlilik düşüneyim? Kafan mı güzel? Freeudcuğun dalgacı kişiliği olanlar için bir şey demiyor mu
Altyazı geçerim
Anonim olacagini kim soyledi cesaretin yok sadece cok onyargilisin yarali bir ceylana dönusmussun
Gec bakalim cevirisi dogru olsun
Neyse, okul öncesi öğretmeniyim; çocuklar bile bazen ironiyi daha çabuk yakalıyor. 😄
Öf ne cesareti ya biriyle tabışmak istemeyince cesaretsiz mi olunuyormuş saçma sapan konuşup duruyorsun.
Iste klasik türk kadini anlik duygu degisiminde hevesi kursağinda birakir sonra duzgun evlenilecek erkek bulamiyorum yanlizim evde kaldim sikayetde bulunursunuz rus kadinlardan flortlesme dersleri al
Ben niye ders alayım pardonda rus bul ssjsjsjs birde sizin için ders mi alcam hadi
Hata bende yasi 30 gecmis birine gercekten begenip hoslanmamdi neyse kendine iyi bak saglicakla kalin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar