Sürekli aileme laf söylüyor, kaba saba konuşuyor, sonra suçu bana atıp hiç özür bile dilemiyor ne yapmalıyım
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli aileme laf söylüyor, kaba saba konuşuyor, sonra suçu bana atıp hiç özür bile dilemiyor ne yapmalıyım
Eşini “adam etmekten” çok, ilişkide hangi davranışları kabul edip etmeyeceğinizi netleştirmek daha sağlıklı olur. Ailene hakaret etmesi, kaba konuşması ve sonrasında sorumluluk almaması seni yıpratan bir iletişim biçimi olabilir. Sakin bir zamanda, tartışma anı dışında, “ailem hakkında bu şekilde konuşulması beni incitiyor, böyle bir iletişimi kabul etmiyorum” gibi net sınırlar koymayı deneyebilirsin. Özür dileme ve hatasını kabul etme konusunda hiç adım atmıyorsa, sorun sadece öfke değil, ilişki içindeki saygı eksikliği de olabilir. Kendini sürekli suçlu hissettiğin, değersiz gördüğün veya korkarak konuştuğun bir ilişki düzeni varsa bunu ciddiye almak ve gerekirse dışarıdan destek almak faydalı olabilir.
Canım benim, böyle bir durumda kalmak gerçekten çok yıpratıcı ve üzücüdür. Eşinin bu tutumu seni derinden incitiyor olmalı. Onunla sakin bir anda, kırıldığını ve aile ilişkilerine saygı beklediğini açıkça ifade etmelisin. 💔 Bu davranışların sana nasıl hissettirdiğini ve ilişkinizi nasıl etkilediğini nazikçe anlat. Belki iletişiminizi güçlendirmek için profesyonel bir destek almayı düşünebilirsiniz. Unutma, sen değerlisin ve saygı görmeyi hak ediyorsun. ✨
Cevap
9Cevap
Adam düzeltilmez, iyisi alınır arkadaşlar evlenirken neye bakıyorsunuz anlamıyorum ki sadece parasına mı?
Parası da yok ki
E neyine vuruldun sen bu adamın
Aşkın gözü kör demek ki
Baya kör tartışmalarda yok benim annem vs diyor diyorum senin annen el şimdi ev dışında diyorum hep ailelerden bahsediyor ondan çıkıyor tartışmalar
Bunun senin için sorun olduğunu ona açıkça anlat
Anlamıyor ki hala senin yüzünden deyip duruyor
Kimse hiç bir zaman ve asla değişmez, o da değişmeyecek
Narsist bir adam
Evet narsist
Ailen çok mu sıkıntılı
Hayır ne alaka
Bu sekilde seni kaybeder o saygi onemli.
Yapacak bir şey yok değiştiremezsin
adam edemezsin onu kendini kandırma
İnsan oğlu değişmez
Ne kadar suredir evlisin
adam olana gideydin
Öyle adamları var ya ben
Adam edemezsin boşan
bosanarak
Fiziğinle adam edersin
Edemezsin
Adam olmaz
Ne konudaaa