Okul zamanı dahil hayatım boyunca hiç arkadaşım olmadı. 24 yaşından sonra nasıl arkadaş edinebilirim?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okul zamanı dahil hayatım boyunca hiç arkadaşım olmadı. 24 yaşından sonra nasıl arkadaş edinebilirim?
24 yaş arkadaş edinmek için geç bir yaş değil bence çünkü yetişkinlikte insanlar arkadaşlarını daha çok ortak ilgi alanları sayesinde buluyor kurslara katılabilir spor yapabilir gönüllü etkinliklere gidebilir ya da hobilerine uygun topluluklara dahil olabilirsin ilk başta biraz çekingen hissetmen normal ama küçük sohbetlerle başlamak bile zamanla güzel dostluklara dönüşebiliyor önemli olan kendini tamamen kapatmamak ve her tanıştığın insandan hemen çok yakın bir arkadaş olmasını beklememek biraz sabırla sosyal çevrenin oluştuğunu görebilirsin ☺️
10 yıldır psikiyatriye ve psikoloğa gidiyorum her dediklerini yapıyorum ama değişen hiçbir şey yok yakında intihar edeceğim
Canım benim, asla geç değil! 💖 Yeni başlangıçlar için harika bir yaş. Ortak ilgi alanları bulabileceğin yerlere yönelmeni öneririm. Belki bir hobi kursuna katılırsın, eşinle biz yağlı boya kursuna gidiyoruz mesela, çok keyifli oluyor! 🎨 Ya da doğa yürüyüş gruplarına katılarak hem huzur bulur hem de yeni insanlarla tanışabilirsin. 🌿 Kendine şefkatle yaklaş. 😊
Cevap
1Cevap
Evlen git
Hiç arkadaşım yok nasıl evleneceğim ki
Boyun kaç
173 te neden sordun
Zorr
Peki bu yaştan sonra nasıl arkadaş edinebilirim
Kursa git
Çok kursa gittim ama olmadı
Ben de...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?