Gizli Üye(25-29)+1 yılHobiler ve İlgi Alanları: Kendinizi ilgilendiren konular ve hobiler etrafında toplanan gruplara katılarak benzer ilgi alanlarına sahip kişilerle tanışabilirsiniz.
Eğitim ve Kurslar: Yeni beceriler öğrenmek veya ilgi alanlarınızı geliştirmek için katıldığınız eğitimler ve kurslar, aynı zamanda yeni insanlarla tanışabileceğiniz fırsatlar sunar.
İş Yerinde Ağ Oluşturma: İş yerindeki meslektaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla daha yakın ilişkiler kurarak sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. İş etkinliklerine katılabilir, projelerde işbirliği yapabilirsiniz.
Sosyal Etkinlikler ve Topluluklar: Yerel topluluk etkinliklerine, seminerlere, konferanslara, tiyatro gösterilerine veya konserlere katılarak çevrenizi genişletebilirsiniz.
Sosyal Medya ve İnternet: İlgilendiğiniz konularda online topluluklara katılabilir, dijital platformlarda katıldığınız gruplar aracılığıyla benzer ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.
Gönüllü Çalışmalar: Gönüllü çalışmalara katılarak, toplum hizmetine katkı sağlayabilir ve aynı zamanda yeni insanlarla tanışabilirsiniz.
Spor ve Egzersiz Grupları: Spor yapmayı seven biriyseniz, spor salonlarına veya açık hava etkinliklerine katılarak, spora olan ilginizi paylaşan insanlarla tanışabilirsiniz.
Konut Toplulukları ve Mahalle Etkinlikleri: Bulunduğunuz konut topluluğu veya mahalledeki etkinliklere katılarak, çevrenizdeki insanlarla tanışabilir ve sosyal bağlar oluşturabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhabalar...
Yani benim de tek bir tane yakın arkadaşım yok ama tek bir tane bile o derece. Eskiden de yoktu, şimdi de yok. Yani öyle çekingen birisi de değilim ancak arayış içinde de değilim. Zira girişkensen ve arayış içerisinde olur, çeşitli gruplara katılır, aktivitelere girersen olur yani. İstek meselesi yani. Ancak çekingen olarak iş biraz daha zor tabi. Arkadaş gruplarına daha fazla katılıp grupta da geri durmayıp her aktiviteye katılman, her lafa, sohbete girmen lazım. Herkesle her konuda konuş. İlk başlarda biraz zor olur, bazen pot kırarsın, bazen gülerler ama bu senin çekingenliğini atman için sonrası çok daha kolay olacak göreceksin.02 Yorumla- +1 yıl
Konusamiyorum
Sosyal çevre ne kardeşim ya.
Akraba sosyal çevredir. Yaşının olanlar daha bir samimidir.
Komşular sosyal çevredir.
Kardeşlerinin ve yakınlarının arkadaşları sosyal çevredir.
Okul arkadaşları, iş arkadaşları, arkadaşlarının arkadaşları sosyal çevredir.
İllede sosyal çevre yapacağız diye yeni bir ortama girmeye gerek yok.
Bunlar yetmiyorsa
İstersen bir kaç kursa gidersin. Gönüllü faaliyeti falan. Kitap okuma, yararlı dernekler falan filan05 Yorumla- +1 yıl
Akraba iş yeri mesafeli. kursa gittim yine insanlar mesafeli
- +1 yıl
Onlar
- +1 yıl
Bilmem
Gizli Üye(36-45)+1 yılSosyal çevre edinecek ortamlara ihtiyacın var. Okul, iş gibi çevre ile önce sosyal ortamı geniş alanlara gireceksin. Ardından oralarda müdavim kültürüne dahil olacaksın.
01 Yorumla- +1 yıl
Calisiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence iş ortamı olabilir ya da çevreden.
01 Yorumla- +1 yıl
Olmuyor
+1 yılOow bu zor. Bende 30 yaşında değilim ama cidden zor çünkü 30 yaşındakilere bakıyorumda çok sıkıcılar ya. Giden yurtdışında kariyer yapıyor ya da bazılarını ayrı tutuyorum tabi ama çoğu kişi evlenmiş ve çocuğuyla ilgilenmekten yıpranmış oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Birde mesafeli oluyor
Bı kaç arkadaşim var ama sadece telden falan nadir konuştuğum hal hatır sorduğum insanlar. Çok yakın arkadaşa veya arkadaşlaragerek yok bence herkes birbirinin arkasından kuyu kazıyor örn. Yakın bi arkadaşın olur sevgiline göz koyar vs vs ay evde kalali Esra erolla müge anlıyi fazla izliyorum heralde
33 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence bi hobi edin. Kursa git. Oradan bulursun.
Genelde çocuklar vasıtasıyla tanışılıyor ama ben hiç o tarz arkadaşlıklar edinemedim. Sürekliliği olmadı
11 Yorumla- +1 yıl
Çocuğum yok. evet çocuklar nedeniyle veliler ile tanışma imkanı oluyor. kursa gittim ama insanlar mesafeli. akrabalarim bile öyle.
+1 yılYaşı 30+ olan biri çalışıyorsa çalıştığı yerden, çalışmıyorsa grup aktivitelerden ( Karadeniz turu, kurslar v. b.) veya komşu çevresinden sosyal çevresini arttırabilir. Sosyallik iyidir. İnsan insana muhtaçtır. Kendinizi yalnızlığa itmeyin lütfen.
04 Yorumla- +1 yıl
Ben yalnızım, memnun muyum evet, mutlu muyum hayır. Hayat çok garip, insanlar çok haset ve kötü. Bu yüzden maalesef yalnızlığı tercih ederim.
- +1 yıl
@bengizliüyee yalnızlık güzeldir ama her zaman değil. Yaradılışımız bir kere sosyalleşmek üzerine. Evet haklısınız insanlar kötü. Ama insanlar kötü diye biz niye yalnız kalalım? Çemberlerinizi oluşturum, her insana belli sınırlar koyun ve o çemberleri aşmamasını sağlayın. Böylelikle hem kırılmazsınız hem de yalnız kalmazsınız
- +1 yıl
Çalışıyorum. kursa gittim mesafeliydi insanlar
- +1 yıl
Bıkmadan devam edin. burada düşüncelerinizin benzer olduğu kişilerle yazışın, zamanı geldiğinde buluşun vb. Pes etmeyin..
Aile & Toplum konusunda 972 cevap paylaştı. Aslında yeni insanlar tanımanın en kolay yaşları hâlbuki kendini tanıdığın bildiğin en iyi dönemdesin insanlar konusunda eskiis kadar sert yanılma payin ergenlige oranla daha az şahsen en azından ben de öyle
00 Yorumla
+1 yılŞehrindeki sinema tiyatro konser müzikal opera bale tango gösterileri etkinlikler paneller zirveler festivallere katılabilirsin. Ek olarak kurslara yazılabilirsin gibi
02 Yorumla- +1 yıl
Kursa daha önce gittim olmadı
Etkinlikler tek başına gidemedim - +1 yıl
Peki kolay gelsin
Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. Spora git, arkadaşlarınla kalabalık ortamlara git onların cevresinden faydalan. Çalıştığın yerdeki samimi olduklarınla takıl falan filan
30 Yorumla
+1 yılKurslara yazılabilirsin. Mesela annem el sanatları kursuna gidiyor, tabi senden daha büyük ama baya bir arkadaş edindi oradan.
34 Yorumla- +1 yıl
Eyvah eyvah Heleki evlilerin ortamı daha vahim
- +1 yıl
neden
- +1 yıl
Evli kadınların sohbeti erkek muhabbetinden daha hallice Arkadaşını kahvaltıya çağırıp başka bir erkek ile zorla tanışmak mı dersin numarasını vermek mi dersin Aklına girmek mi dersin Kadınlar çok fena
- +1 yıl
ahabsha yok be baska erkeklerle neden tanistirmaya calissinlar o kadar buyuk bi samimiyet yok aralarinda
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapar diyenlere bakma 😂😂😂
Sevgili ve eş adayı bulursun arkadaş bulman zor oluyor. Çünkü çevrendeki herkes evli olınca önceliği farklı oluyor. Ben yaşıyorum şu an. Çevrem var çalışıyorum da ama arkadaşım yok.11 Yorumla- +1 yıl
Sevgili bile bulmak zor reelde. ancak sanaldan bulur asosyal biri
Seninle kimse arkadaş olmaz korkak ve güvensiz birisin başta kendine güvenmelisin özgüven yok sende korkuyorsun her şeyden
23 Yorumla- +1 yıl
canım sen yorum yapma
- +1 yıl
Hiç sorma ya kendi sanki çok psikolojisi düzgün bir de ona laf ediyor 😂
+1 yılKurs, spor. İşte çok sosyallik olmuyor dimi? Valla ben 23 yaşındayım da benimde yok çevrem hepsi * 🙄
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Evet öyle maalesef ya insanlar çok soğuk ve mesafeli 🙄
- +1 yıl
@aydan_2 @prenses-kızz arkadaş lazımsa burdaki insanlarla kendi çevremizi yapabiliriz.
+1 yılİş hayatı ile olabilir
Sevdiği şeylerle ilginenen sosyal grup etkinlikleri ile olabilir
Sosyal medyadan olabilir.
Yeterki istesin her türlü bir yol bulunur00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İş ortamındaki arkadaş çevresini kullanabilir.
Veya yeni insanlar, arkadaşlıklar kurmaya çalışabilir..013 Yorumla- +1 yıl
Olmuyor
- +1 yıl
İnsanlar bnmle konuşmak istemiyorsa sorun niye bnde
- +1 yıl
Soğuk biri değilim
- +1 yıl
Önyargı
- +1 yıl
Ne olmalıydı
- +1 yıl
Aynı durum bende var...
Bi yolu daha var evlenerek..
Seni otomatik olarak register ediyorlar eşli davetlere - +1 yıl
@Freddy1616 evlilik için aşk gerek daha o yok
- +1 yıl
Aşk da yeterli değilmiş. Aşk karın doyurmuyormuş öyle dedi bana eski sevgilim
- +1 yıl
@Freddy1616 herkes farkli
kurslara git kamplara git dans gruplarına git eğlencelere git sportif faaliyet gruplarına özellikle katıl mesleki gruplara gir elbet çevre edinirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
İlk adımı atamıyorum ve tek başına egelenimiyorum. oyle olsa yalnız kalmaktan kacmam
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal çevre olunca ne oluyor sanki. Heleki kız ortamı. İnsan daha çok hasta oluyor kızların dedikodu ve fesat ortamından. Mesafe her zaman iyidir
224 Yorumla- +1 yıl
Kimse olmayınca da kötü hep evdeyim
- +1 yıl
Hemcinsini eleştiren nadir kızlardan 😅 hep erkeklere kötü diyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@ben_benimmm hepsinin iyisi- kötüsü var. Bak benim kadar kadın destekçisi insan hayatında görmemişsindir ama kadınlardan kime iyilik yaptıysam kime güvendiysem hep mi ka. zık yerim be kardeşim. Kız ortamına girince inan tansiyonum oynuyor dedikodu ve fesatlıklarından. Tabi iyileri de var ama genel olarak kız ortamı dediğim gibi. Bak erkek ortamında hiç böyle şeyler yaşamadım ama onların da iyisi kötüsü var tabiki
Cevap sahibi+1 yılSevdiğin bir hobiye zaman ayır öyleyse, kurslara falan katıl sosyalleşmiş olursun ama dediğim gibi çok da samimi olma kimseyle, mesafe her zaman iyidir
- +1 yıl
Bende erkekler için benzer görüşteyim. Keşke kız kankalarim olsa ama yok. Gerçi olsa birbirimizden hoşlanma durumu olur bir de. En iyisi yalnızlık 😥
Cevap sahibi+1 yıl@ben_benimmm bak yorumlara bakmamıştım şöyle bir göz atıyım dedim bu kızcağıza ne öneri vermişler diye. burada bile genel olarak erkeklerin yorumlarına baktığında daha mantıklı cevaplar var. Kızın birinin hemcinsine yazdığına bak kimse seninle arkadaş olmaz zaten korkak ve özgüvensiz birisin yazmış. Reel hayata gerek yok dediklerimi ispatlamak için bak burada bile benim dediğime gelmişiz. Bunu bir erkek yazsa o zaman bir şey demem, erkek ne anlar kadın ruhundan derim erkekleri kötülerim ama bir kadın diğer bir hemcinsine böyle kötü ve olumsuz şeyler yazınca hiç iyi düşünemiyorum hemcinslerimle ilgili
- +1 yıl
Evet kadınlarda gereksiz bir kıskançlık ve agresiflik var. Hepsinde değil tabi ama sayıları çok fazla. Benle bile kavga eden oluyor. Kötü bir şey demiyorum bir de. Direk hakaret etmeye başlıyorlar. Genelde ezilmiş kadınlar böyle oluyor. Kendisiyle barışık kadınlar çok naif ve hanımefendi oluyorlar. Erkekler de zaten kibar ve gülümseyen melek gibi kadınları seviyor en azından ben öyleyim 😅
Kadınlar artık erkekleri de ezmeye başladı hakaret etmeye. İntikam alıyorlar işte. Olan benim gibi erkeklere oluyor.
Cevap sahibi+1 yılYorumlara göz attım da kurs ve spor gibi aktivitelere yalnız gidemediğini söylemişsin. O zaman senin ilk öncelikle yalnız başına bir cafede oturup sipariş vermen lazım, yalnız başına tiyatro ya da sinema izlemeye gitmen lazım, yani mümkün olduğu kadar dışarıda vakit geçirmen lazım, böyle böyle sosyal ortamlarda bulundukça biraz daha rahatlık gelir üstüne ve istediğin bir kursa rahat bir şekilde kaydolabilirsin ama kesinlikle insanlarla çok fazla iletişim kurmasan bile sosyal ortamlarda bulunman lazım. Bir sinema izlemek bile insanların içinde olmak demek bu bile iyi gelir sana emin ol ki. Ben de topluluk önünde konuşmakta küçüklükten beri çok zorlanırım hala da öyleyim ama emin ol insanların içinde bulundukça alışıyorsun daha bir rahatlık geliyor. Eğer hiçbir şekilde başaramam diyorsan da mutlaka bir psikologla görüşmelisin bu ayıp bir şey değil. Bazen ben de gidiyorum işinden çıkamadığım durumlarda
Cevap sahibi+1 yıl@ben_benimmm valla benim gözlemlediğim soruyu soran arkadaşımız baya naif biri. Umarım sosyal çevre yaparsa karşısına iyi ve merhametli insanlar çıkar yoksa daha çok üzülür ve kendini tamamen kapatır gibi geldi bana. Önerilerimi verdim ama bana sorsan arkadaş k. zığı yemektense yalnızlık her zaman iyidir. Yorumlarda gördüm de tek başına bir şey yapmaya çekiniyor, umarım bu naifliğini suistimal edicek birine denk gelmez. Ve evet genelde ezilmiş kadınlar öyle dediğin gibi oluyor içindeki eziklik ve sevgisizliği başkalarından çıkarıyorlar ama bu biraz da tercih meselesi. Sevgisiz büyüyüp iyi olmayı seçmiş kadınlarımız da var onların yanında böylelerinin kalpleri doğuştan kötü gibi sanki
- +1 yıl
Uzun uzun yazmışsın teşekkürler. ben etkinlikler cafe sinema vs gidemiyorum. sosyal fobi var öyle tahmin ediyorum tanı almadim. dr gitmek konusunda erteledim sürekli. belki kendim aşabilirim dedim ama olmadı. oneriler alayım ya da benim gibi olup sonradan düzelen insan var mı öğrenmek istedim.
- +1 yıl
Zaten bu yaşa gelipte bu soruyu soran bir kadın hayatın çirkin tarafıyla hiç karşılaşmamış demektir. Büyük ihtimalle büyük ihanetler onu bekliyor. Ben sosyal biriydim artık asosyal oldum. Tek başıma geziyorum. Kendimi kral hissediyorum bu şekilde. 😅
Cevap sahibi+1 yıl@ben_benimmm hahahaa aynı kafa çıktık seninle😂 ben de sonradan sosyal olmuş biriyim o yüzden onu çok iyi anlıyorum, lise zamanlarıma kadar kendimi ifade edemezdim çok hassas karşımdakine saygı duyan biriydim ama sosyal çevre hiç beklediğim gibş olmadı, şimdi 30 yaşına yaklaştım saç başa bile girerim o kıvama getirdiler beni kız ortamı😂 aslında baya bir şey katmışlar bana haklarını yemiyim😅😂 ama şimdi senin gibi düşünüyorum sosyal çevren olsa bile mesafeyi koruyacaksın ne kadar sıkı fıkı olursan o kadar problem çıkıyor
- +1 yıl
Bende eskiden sessizdim sonra üniversitede fırlama olduk :)))
Ama o hayatın acı gerçekleri beni mahvetti. Psikolojimi bozdu. Zor kurtuldum ve kendimi mahvettim. Hala bana etkiler devam ediyor. 26 yaşındaki bir erkek bu noktaya geliyorsa kadınlar ne olur bilemem 😅😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılSeni anlıyorum inanki. Ben de belli bir yaşa kadar senin gibiydim ama ben spora kurslara falan tek başıma gidip kaydolabiliyordum, sadece topluluk önünde konuşma çekincesi vardı o da hala var ama önceki kadar değil. Peki hiç kardeşin kuzenin falan yok mu sana yakın olan biri? İlk öncelikle onlarla birkaç aktivite planlasanız?
Cevap sahibi+1 yıl@ben_benimmm yaaa sen düşün işte benim halimi😅😂
- +1 yıl
Yok ben tek başıma geziyorum artık 😅 kimsem yok. Böyle daha huzurlu oluyorum. İnsanlarla sohbet ediyorum. Numara bile almıyorum. Kadınlar falan baya numara almaya çalıştı vermedim. Her şeye doydum ben artık
Tek isteğim huzur
Cevap sahibi+1 yıl@ben_benimmm En iyisini yapıyorsun 😂ve evet kesinlikle huzur en önemlisi 👌🏻
- +1 yıl
Kuzenler var selam bile vermez. karsilastik tanimazliktan geldi. ben yinede umitliyim kötü insan olsa da fedakarlığı değeri anlayacak kafa dengi birileri var bence
- +1 yıl
Bazı kızlar bana dedem gibisin diyorlar:) ben eğlenceli biriyimdir aynı zamanda ama sürekli kapris, dedikodu istemiyorum. Yani iki siyaset konuşsak kavga başlıyor. Herkes para derdinde :) kazandığım para bana rahat yetiyor. :) starbucksta takılmak istemiyorum 😅😅
- +1 yıl
Gel tekne kiralayalim şarap kırmızı et diyorum sıkıcı diyorlar 😅
Cevap sahibi+1 yılKardeşin yok anladığım kadarıyla, kuzenlerinin böyle olması üzücü. Hiç değilse birkaç kez beraber bir şeyler yapsanız senin için de alıştırma gibi olurdu sonrasında kendi başına bir şeyler yapmak için cesaretlenirdin. Her insanın iyisi-kötüsü var elbette ama sen yine de kimseye koşulsuz güvenme bu lafımı sakın unutma. Vericek başka bir tavsiye bulamadım, umarım her şey istediğin gibi olsun🍀
Cevap sahibi+1 yıl@ben_benimmm bunun neresi sıkıcı gayet huzur dolu bir ortam, baksana söz bile var "Az insan çok huzur" diye 😂alimler zamanında boşa dememiş😂
- +1 yıl
boş ver kardeşim bunlar tuhaf insanlar. Ben bıktım artık. Çocuğum olsun istiyorum 🙃🙃 ama bu yüzden ezik olarak görülüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@ben_benimmm kendilerine bakmadan karşı tarafa laf söylemeye bayılırlar zaten. Herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın🍀☺️
+1 yılİlk önce kapıdan dışarıya çıkmak lazım gerisi geliyor
06 Yorumla- +1 yıl
Çalışıyorum zaten
- +1 yıl
Öyle değil arkadaş ortamı kurabilmek için kendin arkadaş istemelisin kabuğuna çekilir orada kalırsan olmaz ki zaten
- +1 yıl
İstiyorum zaten.
- +1 yıl
Şimdiye kadar sana yaklaşmak isteyenleri isttiysen şimdiden sonra senin adım atman gerek kimse sen selam vermeden selam vermez yani bunu anlatabilecek bi anlatım dilim yok şu an
- +1 yıl
Ben zaten oturduğum yerde arkadaş bulayım demiyorum. ama konuştukça anlıyorsun mesafeyi
- +1 yıl
Şu zamanda kafana göre bi arkadaş da bulmak zor bende yeni bir çevredeyim kafama göre olanını bulana kadar neler yaşayacağım bilmiyorum şimdiden 4 seçenek var bakalım hangi ablamız benim hoşlandığım şeylerden hoşlanıyor sende böyle böyle çözeceksin mesafeler yakınlaşır
Anneannem 85 yaşında 89 yaşındaki adam anneannemle arkadaş olmak istiyor, yalnızlık iyi birsey olsa o yastaki adam arkadaslik kurmak ister mi
00 Yorumla
+1 yılsosyal çevre - yaş arasında nasıl bir ilişki olabilirki... bence rahat olmak gerek, her yaşta sosyal çevre edinilebilir 👍
00 Yorumla
+1 yılGirişken olmak lazım. Birazda bi kac kişilik arkadas grubu. Onlarin arkadasiyla tanışacak böyle devam edecek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılHangi ilde olduğunu buraya yaz tanışmak isteyen çok olacaktır
01 Yorumla- +1 yıl
Reelde kız arkadaş edinmeyi soruyorum
+1 yılArkadaş ortamında sosyal çevre yapabilir başka yolu yok
04 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım yokki
- +1 yıl
Okul arkadaşın iş arkadaşında mı yok hiç
- +1 yıl
Yok.
- +1 yıl
Sosyal medyadan arkadaş edinmeye çalış o zaman belki daha iyi his edersin kendini
+1 yılNeden çevre istiyorsun? İnsanlara güven olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Yalnızlıktan biktim
- +1 yıl
İstersen konuşuruz. Benimde pek fazla arkadaşım yok ama böylede mutluyum yani
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bar , disko , festivaller vs etkinliklere katıl çevre olur.
09 Yorumla- +1 yıl
Tek gidemiyorum
- +1 yıl
Sıkılıyorum
- +1 yıl
Ee yani her insan farklı
- +1 yıl
Kız arkadaş diyorum çevre diyorum
- Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılBu yaştaki birisinin en kolay çevre edinebilecegi yer öncelikle iş arkadaşları bence
04 Yorumla- +1 yıl
Yok kimse
- +1 yıl
O zaman buralardan birileriyle buluşup yemek yiyip çay kahve içmeye çalışacaksın belki uyum saglayacagin birileri çıkar
- +1 yıl
Kız arkadaş diyorum
- +1 yıl
E tamam kız yok mu burada 🙂
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirazcık zor ama olabilir
İş çevresini ya da sergi konser gibi sosyal aktivitelere dahil olarak024 Yorumla- +1 yıl
Tek başına olmuyor
- +1 yıl
Zaten tek başına lığı aşmak için bu yöntem
- +1 yıl
Nasıl
- +1 yıl
Tanışma diyalog kurma aktivitesi
- +1 yıl
İlk tanışma yapamiyorum
- +1 yıl
Yakın bulduğun ile başla
Bayan da olabilir - +1 yıl
Kimseyle konuşamıyorum
- +1 yıl
Muhtemelen kaygıların var ki bu doğal
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Üzerine özgüven problemleri de eklenince durum bu
- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
Aşılabilir kaygılar
- +1 yıl
30 + yaş oldu asamadim
- +1 yıl
Üzerine konuşmak lazım
- +1 yıl
Dr gidemedim ya çoğu şeyi erteliyorum bunuda
- +1 yıl
Harekete geçmek lazım😇
- +1 yıl
Evet. sanirim tek asosyal dünyada benim mantıklı cvb verende olmamış
- +1 yıl
Elbette tek sen değilsin
- +1 yıl
Mantıklı cvb niye yok
- +1 yıl
Kafa yorulması gereken bir soru
İnsanların zamanı yok belkide - +1 yıl
Asosyal olup sonradan bunu aşan kişiler cevap verebilirdi. zsmsnlari değerli ise üyelik iptali yapabilir
- +1 yıl
Her asosyalin yöntemi sana uymayabilir
Ama genel olarak haklısın - +1 yıl
En azından tek olmadığımı bilirim
- +1 yıl
🙏🏼
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu kendiliğinden olan bir şey değil. Yaşam tarzın, işin, okulun, arkadaş çevren etkilidir
01 Yorumla- +1 yıl
Çalışıyorum yine yok
Aile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. İş yerşnde arkadaşlar edinir, komşularıyla arkadaşlar edinir vs
01 Yorumla- +1 yıl
Komşu yok iş yerinde kimse yok
+1 yılKursa yazılmakla ya da samimi ortamlarda takılmakla. Çalışıyorsa iş yerinden kafa dengi insanlarla başlayabilir. Yapar her türlü ama
00 YorumlaNeden edinemeyesin ki eğer birbirimize yakın yaşıyorsak sosyal bir çevre edinmene yardımcı olabilirim seve seve
00 YorumlaPrenses gibi ergen nickleri kullanmayarak işe başlayabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- Aile & Toplum konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılYaşı 30'dan büyük olanların sosyal çevresi mi olmuyor da bunu soruyorsun.
08 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Yok öyle bir şey.
- +1 yıl
Çoğu evli bu yuzden
- +1 yıl
Evlilik bir insanın sosyalleşmesini bozmamalıdır. Bozuyorsa o evlilikte sakınca vardır. Sosyalleşmek de yaş ile ilgili bir durum değildir.
- +1 yıl
Sosyal olup evli olan yok.
- +1 yıl
Sosyalleşmek ile evliliği zıt hale getirenler sorunludur.
- +1 yıl
Onlar mutlu halinden
- +1 yıl
Ya sus be, git onlarla konuş o zaman. Onlar mutlu ise neden bu soruyu sorma gereği duyuyorsun.
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. O yaştan sonra çevremizi iş sayesinde inşa ederiz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHobi kursları, etkinlikler, konserler varsa normal bir eğitim kursu.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dans, tiyatro kulübü ve spor aktiviteleri seçenekler uzatılabilir
00 YorumlaKursa gidebilir, spora gidebilir aktiviteler yapabilir o da niyetliyse bi şekilde çevre edinir
00 Yorumla
+1 yılKonuşmaktan tanışmaktan fikirlerini söylemekten çekinmeyerek.
00 Yorumla
+1 yılArayacak 1 tek arkadaşım yok me kız ne erkek iş ev iş ev başka bisey bilmiyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılİş en güzeli.. çevre de yapmaya gerek yok.. tek olmanin rahatlığı baska.. ben zararını görmedim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk adımı atacağın seçenekler var, sorun bu seçenekleri değerlendirmiyor olman aslında
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dans kurslarına katıl derim
Spor yap
Sosyal etkinliklerde bulun :)00 YorumlaNeşen ol. asin sosyal çevreyle aşkla seks le yaşın bir işi olamaz
00 Yorumla
+1 yılValla ben de merak ediyorum. Dur bakalım nasıl fikirler gelecek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı. 30 yaştan sonra sosyalleşip yeni arkadaşlar bulmak pek kolay olmuyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. İş ve hobi ortamlarında olabilir yaşın bir önemi yok
00 Yorumla
+1 yılKendi yaşına uygun birini bularak ve onun çevresi ile dostluk kurarak
00 Yorumla
+1 yılSadece tanışmak bile yeterli, sosyal ilişkilerin zayıfsa beceremezsin ama
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal ortamlara girerek veya örneğin bir arkadaşının arkadaşı. Öyle öyle gider.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYok edinemez , 30 dan sonrasını sakat atlar gibi vuruyorlar bir şey yaramazlar diye
01 Yorumla- +1 yıl
Hadi yaw
Sosyal çevre edinmek kolay sadece içten gelmesi lazım biseylerin
00 Yorumla
+1 yılŞimdiki nesilde 30 + ya bakmıyorki 30 + larda başka havada
00 Yorumla
+1 yılSenin için Allah ne sürprizler hazırlamıştır sen ya da bir başkası bilemez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş edinerek zaten o yaşa kadar gelmiş insanın zaten çevresi olur her şekilde
01 Yorumla- +1 yıl
Benim yok...
+1 yılbende bilmiyorum sanırım faaliyetlere katılmamız gerekiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl30 genç bir yaş her yerden edinebilir yani hanımefendi
00 Yorumla
+1 yılSpora gidebilirsin yuruyuse cikabilirsin tanisma sitelerinden arkadas edinebilirsin yeni hobiler edinmeye calisirsin mesele kisideki istekk
00 YorumlaSoysal medya, etkinlikler, Festivallere katılarak
#Hükümdar02 Yorumla- +1 yıl
İlk adımı atamıyorum tek başına eglenemiyorum
+1 yılEvlenmek için mi bu soruyu sordun yoksa arkadaşim olsun diye mi?
Evlenmek içinse hiç bulaşma. Arkadaş bulmak içinse çok tavsiye etmiyorum. İnsanlardan nefret edersin.23 Yorumla- +1 yıl
Aynı duygular içindeyiz 😂
- +1 yıl
26 yaşındayım 60 yaşında dedeler gibi hayat tecrübem var jghjhfg
- +1 yıl
Sadelik iyidir bu zamanda
+1 yılKendisi ilk adımı atarak. Şimdi herkes aynı dertten şikayetçi ama kimse ilk adımı atmıyor. Ya da ilk adımı atsa dahi hemen karşısındakinden adım bekliyor. Karşı taraftan adım gelmeyince konu kapanıyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ben 34 yaşındayım kendimi bildim bileli asosyalim hiç sosyalleşemiyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat